cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Birisi gerçek resim diğeri need for speed oyunun görseli sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 alttaki render olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 gerçekten daha gerçek grafik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Üstteki render, detaylara bakınca anlaşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 ben aradaki 7 farkı buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Insanlari renderla koymuslar abi alttaki nfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 bunu en son half life 2 de yapmamışlar mıydı. levyeli bir fotoğraf ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 üstteki render sanki inşaat iskeleti biraz sırıtmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Direklere ve uzağa bakın abi, bi de çimlere bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 http://i.imgur.com/594xs9D.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 üstteki render, trafik tabelasından anladım ben de. ama bokunu çıkarmışlar bunlar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 goldbären said: baya eski bu da, daha önce ellerine dikkat etmemiştim. o kadar fark var ki "fingers interlocked" yapamazsın. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 çişli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Umarim banlanirsin. Ve donanimhaberde uzerine iserler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Gif lobisi olarak bu resme güldük, hareketlisini bulursak paylaşırız. Yihohohoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 eş sen ingilizce klavye mi kullanıyorsun yoksa aktif olarak tabletten mobilden forumda mı yaşıyorsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Mobil komple. Elimde surekli evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 http://i.imgur.com/LkNQf9W.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 "İncire ve zeytine andolsun." demekmiş lan asfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 peki neden 90 gün. dualar ışık hızında iletilmiyor mu. lan yoksa, uzaklık mı veriyor bu direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 tarım gibi, ekiyorsun suluyorsun büyüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 vet tini vez zeytun diye başlayan dua, amaca pek ters görünüyor. merak edip bir tefsirine baktım, elmalılı yı referans olarak alırsak ; Vet tîni vez zeytûn(zeytûni). Elmalılı Hamdi Yazır: Kasem olsun o Tîne ve o Zeytune http://www.kuranmeali.org/95/tin_suresi/1.ayet/kurani_kerim_mealleri.aspx tüm sure de şöyleymiş http://www.kuranikerim.com/telmalili/tin.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 said: Öncelikle kurana baktığınızda yapılan yeminler birbiri ile bağlantılı olan şeylerden olusur. Soyle ki: Yemin olsun Aya ve yildizlara gibi, birbiri ile alakasız hiçbir yemin yoktur. Yani yemin olsun aya ve zeytine gibi alakasız objeler bir arada kullanilmaz. O ayeti tamamina baktimizda devaminda tur ve sina dağı ve emin beldeye diye devam eden bir yemin görüyoruz. Tin ve zeytun ismi de Hz isa zamaninda kutsal sayılan vadi isimleridir. Günümüzde yanlış meal sonucu zeytin ve incir olarak lanse edilmiştir. Saygılar. http://www.mumsema.org/kuran-ile-ilgi-bilgiler/56410-yemin-olsun-incire-zeytine.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 olm şu an aklıma çok çılgın bir fikir geldi. eticarette dinci kesim fena yayıldı. incir-zeytin solusyonu yapıp bunlara satacaksın. memelere sür, süreyi oku büyümeyi izle diye OFFFF http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--HS5eQD19--/eujzaffuftvhmw25sedv.gif şu an gdn için gif çalışmaya başladım. bereket-ül bicik adını da yazıyorum, yıllar sonra hatırlarsınız beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar