Borlach Mesaj tarihi: Mart 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2020 oo sibyl system icad edilmiş. psycho pass'a bağlıycaz demek ki bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 Charlotte'un içinde kim olabilir, tahminleri alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 dolores in eski askitosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Ikinci sezondan daha ilgi çekici geldi bana. Şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 12 saat önce, Nekro dedi ki: dolores in eski askitosu yok henry ford Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 2. sezon coptu gercekten, su an fena degil. ilk sezonu begenen direk 3'e gecsin hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 sezon mis gibi giderken tum guzelliklerin dusmani bu bolum yakismadi. gordugum en kotu car chase. silahli catismalar normalden de kotu. baba dempsey'in tum sahneleri komedi. Spoiler rehoboam'u bahceye koysalarmis da daha erisilebilir olsaymis dunyanin en kiymetli objesi. nolangiller cumalari devs'i izlerken nasil hissediyorlardir acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 dev biraz (biraz?? oldukca) fazla yavas degil mi? nuri bilge ile scifi keyfi tadinda bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 attention span sorunumuz yok np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 classification'lar falan... basarili calisma. u unfit de i nedir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 ben 2.sezonu izliyorum,3e geçebilem diye,rezil bir dizi,bölüm başına 5 deus ex,unutulabilir karakterler,bol slow motionlu paspal aksyon sahneleri...herkes birbirine 5-10 metreden ateş ediyor doğrudan birbirine yürüyerek ve polat alemdar bakışları atarak meh meh meh bir dizi,umarim 3.sezon daha iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 2 cok kotu yazdik ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 hatunlar da çirkin dolores ekmek surat kutu kafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 46 dakika önce, DoGMeaT dedi ki: dolores ekmek surat kutu kafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Dolores fena degil. Favorim angela sarafyan. Maeve ve Charlotte de oldukca iyi. William ın kızı da çok tatlış birseydi. Daha ne olsun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 dolores bazi kamera acilarindan inanilmaz guzel geliyor bana. kusursuz yuz desem yeri o kamera acilarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 On 13.04.2020 at 06:47, arcane dedi ki: sezon mis gibi giderken tum guzelliklerin dusmani bu bolum yakismadi. gordugum en kotu car chase. silahli catismalar normalden de kotu. baba dempsey'in tum sahneleri komedi. Gizli içeriği göster rehoboam'u bahceye koysalarmis da daha erisilebilir olsaymis dunyanin en kiymetli objesi. nolangiller cumalari devs'i izlerken nasil hissediyorlardir acaba. aslında bu deterministik alet edevat fikri çok orijinal bir şey değil. oxv aka frequencies filmi de yapısal olarak böyle bir şeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 bazı bölümler berbattı, bazıları superdi. 5 hele muhteşemdi 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2020 bu bolum gibi bolumler icin izliyorum. hale ve william tasidi. ama Spoiler guzel bolumlerine bile yazariyla, yonetmeniyle limon sikmayi beceriyorlar. maeve'in gereksiz bir matrix neo sahnesi var. full cringe. maeve printerdan hatirladigi kadariyla lee basmazsa ayip eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Güzel bilim kurgu öğeleri içeren kötü dizi Yönetmen de kötü,senaryo da. Hele narkotik etkisinde oldukları ,görsel distortionlu sahneler beni acayip triggerladi,basım ağrıdi 90 lar aksiyon filmlerinden fazla slowmotion var Dövüşler çatışmalar paspal Leblebi gibi sembolizm bindiriliyor ama konular çok yüzeysel inceleniyor,olaylar karakterler hep unutulabilir bence Müzikler çok iyi , worldbuilding ilginç,bu dizi çok daha iyi olabilirdi,şu haliyle olsa da olur olmasa da olur meh bi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 1. sezon enfesti gerisi baydı. Ben karıştırdım zaten kim robot kim değil kimin yerine robot koydular robot koydukları daha önce robot değilmiydi neydi izliyorum öyle. Ayrıca ana konu 'devs' ile aynı kim kimden çaldıysa artık algoritmaları hesaplayan makine olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 @DoGMeaT abi o u..u sahnelerini bilerek öyle yapmışlar sanki ya. aaronun nasıl bi kafayla o anları yaşadığını gösteriyo işte sürreal biçimde. ben aksine bazı yerlerini beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 (düzenlendi) aynı bölümde olan ve daha ilgi çekici olmasi gereken mevzular varken jessenin kafa yaşamasini izlemek,niye? Dünyayi ilgilendiren devrim yapmişlar,jessenin azı dişlerini seyrediyoruz. yine jessenin," arabada cüzdan-telefonu unuttuğunu yeni farketmiş adam" surat ifadesine her açidan zoom yaparak izleten yönetmen,hiç beni açmadı,lüzumunu da göremedim,bazı yerlerini ben de beğenmişimdir belki bilmiyorum,ama çoğunda sıkıldım. çok fazla 90lar aksyon filmi klişesi var dizide, YA BI KERE ROBOTLAR BIRBIRIYLE NIYE KONUSARAK ANLASYOR, doleres taksiye daha hizli git diyo taksi pazarlik yapiyor,%5 %5 arttiriyor hizi fln,olm,blue tooth yok mu hostlarda bu ne cahilliktir. niye kelimelerle anlaşmak zorunda 1-0-1-0-1 fln diye instant anlaşabilirler oysa,neyse 2 biraderin oturup dünyanin en süper bilgisayarini üretebilmesi ve o biraderlerden birinin hem genious hem insane olması,hmm. ne kadar orjinal. dizide bi deus ex enflasyonu var,habire birileri birilerini son anda kurtarma kafasinda,jessenin zenci ortaklari gibi zorla diziye sokulan etkisiz elemanlari fln,üff tembel yazarlik show neyse daha anlatip zaman harcamicam dizinin yazarlari bu kadar kasmiodur janjanli etiket altinda tirt bi dizi,antoni hopkinsle fln bi yere kadar,o olmayinca hiç cekılmiyor. Nisan 23, 2020 DoGMeaT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Niye kelimelerle anlaşmak zorunda çünkü diziyi izliyoruz bizimde anlamamız lazım biz robot değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2020 abi jesse diziye çok hızlı girdi, karakterin seyirciyle bağ kurabilmesi için süre alması lazım. belli ki uzun soluklu bir karakter yapmak istemişler. dolayısıyla onun dünyasını izlemezsek bağ kuramayız pek hikaye boka bağlar diye yapılıyor bunlar yav. yoksa diziyi nasıl uzatıcaksın. şu hikayenin plotunu 2 bölümde yaparsın zaten öyle olsa hehe robotlar da insanlarla blututla konuşmuyorlar çünkü öyle olması lazım. üstteki arkadaş yazmış zaten. ha senin istediğin versiyon westworld'un 1973 yapımı başrolde yull brynner'in oynadığı. o da kısacık film zaten. e şimdi gel ikisini karşılaştır bakalım hangisi daha çok bağlıyor hikayeye ama ben mesela 8 bölümü 10 bölümü falan hala çok buluyorum bir sezon için. bu tarz dizilerin sezonu 5-6 bölüm ile tatlıya bağlanır her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar