Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 nazili blade runner olmuş bu sezon, 2. sezon ilkine göre vasattı ama beeelki çevirirler. o kadar kadro bütçe var ama z kuşağı hypeçılıktan bayık senaryo olmasa bari yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2019 nazi parkdamı yapmışlar lul fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 4. sezona yenilemisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 "nazi robot yumruklatalım da nazi olduklarını unutturalım seyirciye" işe yaramıyor haşbeo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 yazarlarin gozumde hala kredileri var. trailerdan yorumlamak isabetli olmayabilir ama forumculuk bunu gerektiriyor dfgsh. diliyorum ki tembellik edip x y z temali park ile reset atmayi adet edinmemislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 15 Mart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2020 impeachment yazmak için 90 saniye izletmenize gerek yoktu aşağılık libtardlar hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 daha ilk sezonda kendini kovboy saniyordu dolores ne ara dunyayi kurtarma, herkesi oldurme kafasina girmis meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 ikinci sezonun bütünü boyunca öyleydi zaten? izlemedim bu trailerı bile bayağı soğutmuştu dizi en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 ben de izlemem herhalde yoklukta bile. zor bitirmiştim ikiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 third reich theme park sikistirmislar araya sdf, cyberpunk oncesi guzel gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 senaryoyu biraz daha lineer yaparlarsa izlenir her türlü. gayet güzel bi dünyası var, oyuncuları şahane, çekimler müthiş falan filan. fakat 2. sezon gerçekten gereksiz işsizlikti. bi baş bi son bi orta eeh yani. onu seven david lynch seviyodur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 işte o karmaşıklık olmasa lineerlikte göreceğiz karkter motivasyonlarının dandikliğini, ondan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 gecen sezonla arasinda bes sene olmasaydi iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 İkinci sezon filler content hariç güzel bağladı hikayeyi, beğenmeyen dombilidir diyecektim ama resident dombilimiz hariç çok kişi beğenmemiş farklı bişey bulayım ben = / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 aga ilk sezonda da sadece abisine özenip aşırı chopladığı timeline ile iş yaptı, oturup burada fan teoriler kıraft eden tek adam sendin zaten sdf. keşke uzamasaydı. sorun karmaşık olması değil kimsenin motivasyonuyla özdeşleşemiyorum, hepsinin twist diye malladığı yerler oluyor, haliyle kimin hikayesinin peşinden gideceğimi umursamaz halde kfc kovasının dibini izliyorum onca tavuk nere gitti diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 evet abi galiba problem de sezonları 10 bölüme sıkıştırma sevdasından kaynaklı. mesela şu kadar twistli timeshiftli lost vardı eskiden onda da bir yere kadar oturtabiliyordun ama kitlelerin ilgisini kaybedecek kadar da aceleye getirmiyorlardı karakterleri. 20 küsür bölüm oluyordu bir sezon. yoksa hikayede boş yer olmadığına eminim yani senaristler iyi yazmış duruyorlar ama kafalarının içine giremiyosun bu kadar dar zamanda eğer aşırı ilgili değilsen. bu da kitleleri yakalamıyor. ben en son bunu american gods'da yaşadım. o da aceleye getirilip sıçtı sıvadı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2020 Yeni sezon mükemmel giriş yaptı. dizinin kalitesini her anlamıyla bir kaç gömlek üste çekmişler. corona günlerinde iyi gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2020 İzlemeyip bingelamaya karar verdik. Bakalım kaç gün dayanabileceğiz asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2020 2 saat önce, sanssizsansli dedi ki: Yeni sezon mükemmel giriş yaptı. dizinin kalitesini her anlamıyla bir kaç gömlek üste çekmişler. corona günlerinde iyi gelicek. Keske netflix gibi tum bölümleri yapistirsalardi ayni gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2020 nerdeyse tum studyolarda dizi vs cekimleri durdugu icin bunlar son dizileriniz artik bir sure asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar