Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Westworld (2016) - HBO

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

yazarlarin gozumde hala kredileri var. trailerdan yorumlamak isabetli olmayabilir ama forumculuk bunu gerektiriyor dfgsh. diliyorum ki tembellik edip x y z temali park ile reset atmayi adet edinmemislerdir. 

• 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

senaryoyu biraz daha lineer yaparlarsa izlenir her türlü. gayet güzel bi dünyası var, oyuncuları şahane, çekimler müthiş falan filan.

fakat 2. sezon gerçekten gereksiz işsizlikti. bi baş bi son bi orta eeh yani. onu seven david lynch seviyodur kesin.

Mesaj tarihi:

İkinci sezon filler content hariç güzel bağladı hikayeyi, beğenmeyen dombilidir diyecektim ama resident dombilimiz hariç çok kişi beğenmemiş farklı bişey bulayım ben = /

Mesaj tarihi:

aga ilk sezonda da sadece abisine özenip aşırı chopladığı timeline ile iş yaptı, oturup burada fan teoriler kıraft eden tek adam sendin zaten sdf. keşke uzamasaydı. sorun karmaşık olması değil kimsenin motivasyonuyla özdeşleşemiyorum, hepsinin twist diye malladığı yerler oluyor, haliyle kimin hikayesinin peşinden gideceğimi umursamaz halde kfc kovasının dibini izliyorum onca tavuk nere gitti diye...

Mesaj tarihi:

evet abi galiba problem de sezonları 10 bölüme sıkıştırma sevdasından kaynaklı.

mesela şu kadar twistli timeshiftli lost vardı eskiden onda da bir yere kadar oturtabiliyordun ama kitlelerin ilgisini kaybedecek kadar da aceleye getirmiyorlardı karakterleri. 20 küsür bölüm oluyordu bir sezon.

yoksa hikayede boş yer olmadığına eminim yani senaristler iyi yazmış duruyorlar ama kafalarının içine giremiyosun bu kadar dar zamanda eğer aşırı ilgili değilsen. bu da kitleleri yakalamıyor.

ben en son bunu american gods'da yaşadım. o da aceleye getirilip sıçtı sıvadı mesela.

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
2 saat önce, sanssizsansli dedi ki:

Yeni sezon mükemmel giriş yaptı. dizinin kalitesini her anlamıyla bir kaç gömlek üste çekmişler. corona günlerinde iyi gelicek.

Keske netflix gibi tum bölümleri yapistirsalardi ayni gun

• Yeni Oluştur...