Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 dizi güzel baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 son bolumle artık hopkıns ın zaten sıradan bır rolu olmayacagı bellıydı daha da belırgınlestı sanırım. ama genelde bı 5 bolum artık aksıyon olmaz bu hbo hep boyle yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Dizinin ilk sezonunun sadece üç bölümü kaldığı için dediğin mümkün değil. Sekizinci bölümü bilmiyorum ama dokuz ve onuncu bölümlerde çok önemli gelişmeler olacağı söylendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 di said: Bolumun ciktigi gun/gece gelip acik acik spoiler vereni oyle bi ucururum ki, Elon Musk geri getiremez. Akilli olun gencler. başkası başka konuda gülböreği gibi spo verince yaptırım yok. yeni türkiye admini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 üçüncü dünya savaşını bilmiyorum ama dördüncü dünya savaşının spoilerlarla olacağı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Ya sev ya terket :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Bernardın aslında arnold olduğunu söylemek spoiler mı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 ben spoilerı dizi çıktıktan 2 gün sonra vermştim silinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 goldbären said: üçüncü dünya savaşını bilmiyorum ama dördüncü dünya savaşının spoilerlarla olacağı kesin. abi spoiler vermesene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 spoilere spoiler beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 axedice said: Bernardın aslında arnold olduğunu söylemek spoiler mı değil mi? Dogruysa spoiler, sundan ucucan orasi garanti, degilse de hiyarlik. Bekleyip gorcez :) edit : unutursam durtun de atalim sexdice'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Ahahah nasıl ya yayınlanmamış bölüm için tahmin yürütmek spoiler mı oluyor şimdi? Diziyi daha dikkatli izleyip daha iyi analiz yaptığım için göbeğini kaşıyan admin tarafından cezalandırılıyorum, demokrasinin sonu gelmiş. Beni sen atamazsın olsa olsa #axexit Meanwhile eastereggler https://www.youtube.com/watch?v=HLzq5xm896k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 spoiler olarak verin bazen o spoiler a tiklayip kendimi heycanlandiriyorum hihihi.. ama 30 siteden alip alip tikkatliyim zekiyim imaji hoj degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Emaleth said: 4. Bölümden bildiriyorum: Baydı. 7. bölümden bildiriyorum: dizi süper (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 ya o tavuskuşu tüyü konuşmasını 10 kere izledim rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 mib şimdi william galiba. logan'ın kardeşiyle evlenip sonra kral oldu. ama dolores'te hep aklı kaldı. westworld karısının intiharına sebep oldu. logan diğer bölümde dolores'i kesip tecavüz falan edecek muhtemelen. bi pislikler olacak. maeve'nin ise bi reset yemesi lazım artık. ford reis el koysun olaya bi. güvenlikçi abi bernard'dan kıllandı. ordan bir şeyler çıkacak. ayrıca dolores'in eski babasını sahaya sürecekler. o adam zaten kafa gittiydi. şimdi ne yükledilerse kilit bir rol oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 spoilera almasan da olurmuş hiçbir yenilik söylememişsin sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 8. bolum hic bisey anlamadim :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Son sahne bir kuzuların sessizliği kadar vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Bathory said: 8. bolum hic bisey anlamadim :< bölümde pek bir şey olmadı çünkü. maeve tarafında bir şeyler oluyor ama bu kadar az heyecanlandırabilirdi gerçekten. o kısımda bi bokluk var dumb and dumberı gördükçe izleyesim kaçıyo diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Eğer sahiden iki zaman çizgisi varsa gelecekteki Dolores ne yapıyor? Uzun süredir görmedik ve Maeve gibi o da kod cümleyi duydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Gelecekteki dolores Wyatt bence. Hopkins baba sıkıldın mı hikayeden falan diye soruyordu buna ilk bölümlerde. Belki villain yapmıştır onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 nasıl gidiyor dizi, son 3 bölümü izlemedim - izlesem mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar