Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Westworld (2016) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
son bolumle artık hopkıns ın zaten sıradan bır rolu olmayacagı bellıydı daha da belırgınlestı sanırım. ama genelde bı 5 bolum artık aksıyon olmaz bu hbo hep boyle yapıyor
Mesaj tarihi:
Dizinin ilk sezonunun sadece üç bölümü kaldığı için dediğin mümkün değil. Sekizinci bölümü bilmiyorum ama dokuz ve onuncu bölümlerde çok önemli gelişmeler olacağı söylendi.
Mesaj tarihi:
di said:

Bolumun ciktigi gun/gece gelip acik acik spoiler vereni oyle bi ucururum ki, Elon Musk geri getiremez. Akilli olun gencler.

başkası başka konuda gülböreği gibi spo verince yaptırım yok. yeni türkiye admini...
Mesaj tarihi:
axedice said:

Bernardın aslında arnold olduğunu söylemek spoiler mı değil mi?

Dogruysa spoiler, sundan ucucan orasi garanti, degilse de hiyarlik. Bekleyip gorcez :)

edit : unutursam durtun de atalim sexdice'i.
Mesaj tarihi:
Ahahah nasıl ya yayınlanmamış bölüm için tahmin yürütmek spoiler mı oluyor şimdi? Diziyi daha dikkatli izleyip daha iyi analiz yaptığım için göbeğini kaşıyan admin tarafından cezalandırılıyorum, demokrasinin sonu gelmiş. Beni sen atamazsın olsa olsa

#axexit

Meanwhile eastereggler

https://www.youtube.com/watch?v=HLzq5xm896k
Mesaj tarihi:
spoiler olarak verin bazen o spoiler a tiklayip kendimi heycanlandiriyorum hihihi.. ama 30 siteden alip alip tikkatliyim zekiyim imaji hoj degildir.
Mesaj tarihi:

mib şimdi william galiba. logan'ın kardeşiyle evlenip sonra kral oldu. ama dolores'te hep aklı kaldı. westworld karısının intiharına sebep oldu.

logan diğer bölümde dolores'i kesip tecavüz falan edecek muhtemelen. bi pislikler olacak.

maeve'nin ise bi reset yemesi lazım artık. ford reis el koysun olaya bi.

güvenlikçi abi bernard'dan kıllandı. ordan bir şeyler çıkacak. ayrıca dolores'in eski babasını sahaya sürecekler. o adam zaten kafa gittiydi. şimdi ne yükledilerse kilit bir rol oynar.

Mesaj tarihi:
Bathory said:

8. bolum

hic bisey anlamadim :<

bölümde pek bir şey olmadı çünkü. maeve tarafında bir şeyler oluyor ama bu kadar az heyecanlandırabilirdi gerçekten. o kısımda bi bokluk var dumb and dumberı gördükçe izleyesim kaçıyo diziyi.
  • Yeni Oluştur...