Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Anthony Hopkins gemiyle getirtip yerlere sürttürerek oynuyo ya allahım çıldırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Shean said: Jaegerjaquez said: OF AMELE KARIYA İYİ OLDU BU BUUUU! GEBERDİ SONUNDA! Salak salak haraketler, güç bende ayakları sen kimsin SEN KİMSİN YA FORD VARKEN NASI GÖMDÜ KAFAYI MOUNTAIN GİBİ PEKMEZİ AKTI AMELEYE DÖNDÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 ... SPOILER ... SPOILER ... SPOILER ... SPOILER ayıp oluyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 o tartışmaya girmeyelim yine lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Dizi çok güzel ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Ekside birisi robotların aslında insan olduğuna dair bir teori yazmis. 7/24 çalışan 3D printerlar falan mevzuyu aslında net açıklıyor ama ilginç yine de. insanlar kendine direkt gösterileni gerçek olarak kabul etmeye yatkın varlıklardır. bu yüzden ilüzyon yapıldığında bok gibi bakakalır, durumun gerçeğin kurallarına uymadığını idrak ettiğimiz anda "kesin ip var" deriz. dizinin başında da söylenen tek cümleyi unutmayın "robot yapmak çok maliyetli olduğu için bizim gibi yapmaya başladılar" bulunan ilk teknoloji insansı robotlardı ancak bakım onarım vs gibi dertler bitmek bilmediği için kapitalist düzen sistemin içine insan yerleştirmeye başladı. bulunan ve gizlenen kod ise bu insanları robotlaştıran yazılımın nasıl silineceğine ait. ford, robotlara (yani eskiden insan olup manipüle edilmiş olanlara) benlik kazandırmaya çalışıyor. arnold ise bu kodu o kadar iyi gizlemiş ki ancak özgür irade ile bulunabiliyor. zannettiğiniz gibi arnold iyi olan değil kötü olan. robotlar da robot değil insan. şimdi tamir/temizleme sahnelerini tekrar gözünüzde canlandırın. resmen soykırım. insanların tepki vermemelerini sağlayan tek bariyer de psikolojik "onlar zaten insan değil" algısı. meave algısı açık halde bu sahneye şahit olunca oynattı zaten. özetleyeyim. 1. ford aslında iyi. 2. arnold, insanları robota çeviren yazılım ve donanımın mucidi. ford sinsi sinsi bunu elde edip yok etmeye çalışıyor. 3. meave yüzlerce kere ölüp reanime edilmiş bir insan. sınırlanmış benlikli insanları manipüle edebilmesi kolay bir şey. bir de üstüne yazılıma erişip kendisini upgrade etti... böyle bir insanın önünde durulabileceğini pek sanmıyorum. 4. william/mib ve dolores konusunda 2 timeline var. aşıklar dolores'in aslında insan olduğunu keşfettiler (büyük ihtimal 7. bölümdeki sevişme sekansı sonrası temizlenmediği/bakımı yapılmadığı için hamile kalacak) ancak parktan kaçamayacaklar. william da hem çocuğu hem sevgilisi elinden alınmış biri olarak sapıtacak. bu yüzden yıllardır parkta bir çıkış arıyor. düşünün sevdiğinizin insan olduğunu biliyorsunuz ancak hatırlanmıyorsunuz. üstüne üstlük her gün ya öldürülüyor ya tecavüz ediliyor. bir de çocuğunuzu elinizden alıyorlar. yakarım o gezegeni! (gezegen?*) 5. yönetim kurulunun istediği şey robot teknolojisi değil. mekanik robotlar çok kolay fark edilebilir. onlar insanları kontrol edecek teknolojinin peşinde ama ford da onlara bunu vermiyor. kurul da bi umut alırız diye beslemeye devam ediyor. 7. bölümü tekrar izlerseniz zenci hatunun konuşmaları bu yöne de uygun çekiliyor. ford, theresa'yı zenci hatun ile yemlerken bu gerçeği bildiği için inandırıcı oldu zaten. 6. yaşlanmama mevzusuna gelince, herkesin manipüle edildiği bir ortamda yaşlanma kavramını açıklamak zor. tek bir hareketle dolores'in babasını değiştirdiler. yaşlanan host anında posta oluyor diye düşünüyorum. ya da bakım yapılırkenki gibi bir doku yenileme yolu bulmuş olabilirler. --- teori ve spoiler --- psikolojiyle ilgilenmiyorsanız gerçekten zor çözülüyor ya da benim hayal gücüm çok geniş boş yere kızmayın yani. not: o kadar emek emek yazdık izinsiz paylaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 hepsi yazılmış ya la zaten dasda baya geriden geliyorum demek ki haha sildim o yüzden hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 ahmedinejad said: Ekside birisi robotların aslında insan olduğuna dair bir teori yazmis. 7/24 çalışan 3D printerlar falan mevzuyu aslında net açıklıyor ama ilginç yine de. insanlar kendine direkt gösterileni gerçek olarak kabul etmeye yatkın varlıklardır. bu yüzden ilüzyon yapıldığında bok gibi bakakalır, durumun gerçeğin kurallarına uymadığını idrak ettiğimiz anda "kesin ip var" deriz. dizinin başında da söylenen tek cümleyi unutmayın "robot yapmak çok maliyetli olduğu için bizim gibi yapmaya başladılar" bulunan ilk teknoloji insansı robotlardı ancak bakım onarım vs gibi dertler bitmek bilmediği için kapitalist düzen sistemin içine insan yerleştirmeye başladı. bulunan ve gizlenen kod ise bu insanları robotlaştıran yazılımın nasıl silineceğine ait. ford, robotlara (yani eskiden insan olup manipüle edilmiş olanlara) benlik kazandırmaya çalışıyor. arnold ise bu kodu o kadar iyi gizlemiş ki ancak özgür irade ile bulunabiliyor. zannettiğiniz gibi arnold iyi olan değil kötü olan. robotlar da robot değil insan. şimdi tamir/temizleme sahnelerini tekrar gözünüzde canlandırın. resmen soykırım. insanların tepki vermemelerini sağlayan tek bariyer de psikolojik "onlar zaten insan değil" algısı. meave algısı açık halde bu sahneye şahit olunca oynattı zaten. özetleyeyim. 1. ford aslında iyi. 2. arnold, insanları robota çeviren yazılım ve donanımın mucidi. ford sinsi sinsi bunu elde edip yok etmeye çalışıyor. 3. meave yüzlerce kere ölüp reanime edilmiş bir insan. sınırlanmış benlikli insanları manipüle edebilmesi kolay bir şey. bir de üstüne yazılıma erişip kendisini upgrade etti... böyle bir insanın önünde durulabileceğini pek sanmıyorum. 4. william/mib ve dolores konusunda 2 timeline var. aşıklar dolores'in aslında insan olduğunu keşfettiler (büyük ihtimal 7. bölümdeki sevişme sekansı sonrası temizlenmediği/bakımı yapılmadığı için hamile kalacak) ancak parktan kaçamayacaklar. william da hem çocuğu hem sevgilisi elinden alınmış biri olarak sapıtacak. bu yüzden yıllardır parkta bir çıkış arıyor. düşünün sevdiğinizin insan olduğunu biliyorsunuz ancak hatırlanmıyorsunuz. üstüne üstlük her gün ya öldürülüyor ya tecavüz ediliyor. bir de çocuğunuzu elinizden alıyorlar. yakarım o gezegeni! (gezegen?*) 5. yönetim kurulunun istediği şey robot teknolojisi değil. mekanik robotlar çok kolay fark edilebilir. onlar insanları kontrol edecek teknolojinin peşinde ama ford da onlara bunu vermiyor. kurul da bi umut alırız diye beslemeye devam ediyor. 7. bölümü tekrar izlerseniz zenci hatunun konuşmaları bu yöne de uygun çekiliyor. ford, theresa'yı zenci hatun ile yemlerken bu gerçeği bildiği için inandırıcı oldu zaten. 6. yaşlanmama mevzusuna gelince, herkesin manipüle edildiği bir ortamda yaşlanma kavramını açıklamak zor. tek bir hareketle dolores'in babasını değiştirdiler. yaşlanan host anında posta oluyor diye düşünüyorum. ya da bakım yapılırkenki gibi bir doku yenileme yolu bulmuş olabilirler. --- teori ve spoiler --- psikolojiyle ilgilenmiyorsanız gerçekten zor çözülüyor ya da benim hayal gücüm çok geniş boş yere kızmayın yani. not: o kadar emek emek yazdık izinsiz paylaşmayın. Bugüne kadar çok aptal teori okudum, büyük kısmı GoTla ilgiliydi ve baya böyle babun iqsuna sahip başarılı primatlar tarafından yazılan teorilere bile maruz kaldım. Fakat bunun kadar aptalını sanırım hiç görmedim. Eğer aptallık bi okyanus olsaydı bu teori onun Colomb u olurdu. Bu derin okyanusu aşıp bize beyinsizlikte yeni ufuklar kazandırdığı, zekayı katledip yeni dünyada kendi hegemonyasını kurduğu için her yıl onu anardık. Eğer aptallık radyoaktif olsaydı bu teori onun madam curiesi olurdu. Eğer aptallık alınıp satılabilen bir meta olsaydı bu teorinin sahibi dünyanın en zengin insanı olurdu. Bu teoriyi bizimle paylaştığın için sana minnettarız ahmedinejad. İnsan aptallığının bir sınırı olmadığını bir kere daha gördük sayende. Ve şimdiye kadar türümüzü yok etmememizin tamamen şans eseri olduğunu bir kez daha idrak ettik. Teşekkürler (tu) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Jdkdkd rica ederim. Yalnız dolores hamile kalsa direk Türk dizisi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 ınsan ıse bu robotlar fahıse nın karnından bır mekanık yay vs gıbı bırsey cıktıgını hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 iud mirena'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 bck said: ınsan ıse bu robotlar fahıse nın karnından bır mekanık yay vs gıbı bırsey cıktıgını hatırlıyorum yay değildi o abi. önceki yaradan bir şey kalmıştı fakat insan minsan değiller lan işte. cidden acayip kötü bir teori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Şu teoriyi üreten adamın zamanına yazık valla. Belli anlıyor bu işlerden, keşke heyecanla hemen yazmasaymış da biraz düşünseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Bence hostlar insan cunku icinde et var dan yola cikmis adam heralde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 barbu said: bck said: ınsan ıse bu robotlar fahıse nın karnından bır mekanık yay vs gıbı bırsey cıktıgını hatırlıyorum yay değildi o abi. önceki yaradan bir şey kalmıştı fakat insan minsan değiller lan işte. cidden acayip kötü bir teori. onceki yaradan kalan kursun kovaniydi la o, maeve oyle anladi sonunda surekli reslendigi. Nasil izliyonuz baboliler. Telefondan cevaba reply yapiom ama asil yazdigim ilk poster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 axedice brokeback mountain fantezisi var herhalde, nasıl sevmiş nasıl savunuyor diziyi ya hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Ama şimdi james marsdenla terli terli sevişseg fena mı olurdu http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/06/15/article-0-139DAA8E000005DC-907_634x649.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 o sekilde kuraun kovani gormedim hic. cikaritken de durdurmustum yay gibi helezonal bisiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Bolumun ciktigi gun/gece gelip acik acik spoiler vereni oyle bi ucururum ki, Elon Musk geri getiremez. Akilli olun gencler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Cok zor getiriom sonunu.. acilacak ins yeni bolumlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 daha ne açılması :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 5i izledim en son daha bi cacik yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 7. bölümü izleyin dizi hakkındaki bütün bakış açınız değişecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 -Değişmedi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 2. bölümden söyledik böyle olacak kesin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar