Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Selam, Geçen hafta pazartesi günü arabaların arasında deli dana gibi koşturan az kalsın ezilicek olan golden retriever cinsi bir köpek sahiplendim. pansiyona götürdük yıkattık, ilaçlı şampuan ile pirelerden arındırdık. ön ayak dirseklerinde, sol kalçasında ve başında -başındaki geçmiş diğerlerine nazaran- yara olduğunu gördük ki veteriner bunlara mantar dedi. Kaşınmasını önlemek için krem satın aldık sürdük cidden kaşıntıyı kesti. Aldığımızın ertesi günü kuduz aşısını yaptırdık, 15 gün sonra mantar iğnelerini olucak tedavi için olan. Parazit haplarını vericez bu akşam. başlıcaz yani vermeye. Şimdi bu hayvanda inanılmaz bir koku var. az araştırdım vücuttaki mantar veya diğer yaralardan kaynaklı olurmuş. köpek şampuanı bulamadım veterinere sordum bebek şampuanı kullanabilirsin dedi (heralde deri farklı olduğu için falan). Mantar iğnelerini 15 gün sonra yaptırıcam yani haftaya salı falan oluyor ancak yanına yaklaşılmıyo eşşek sıpasının. her gün de yıkayamam manyağı 3 saat sürüyo resmen yıkanması kuruması durulanması falan. bi ekstra kullanabiliceğim bi ürün, bi yöntem vs varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 mantar kokar abi naparsan yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 buruna mandal sdfds. foto koy bari böyle kuru kuru thread olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 ne kadar köpek besleyen arkadaşım varsa kendileri ve evleri hep leş gibi kokuyor. hatta geçen ablamın arkadaşı bize geldi kız baya bakımlı kokoş bişi o bile leş gibi kokuyor. belki seninkinde ekstra bir koku vardır ama köpek bu abi kokuyo ve kokutuyor işte. vurmaya başlamadan önce söyliim köpekleri çok seviyorum hakikaten. my body is ready. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 http://i01.i.aliimg.com/wsphoto/v0/2042885997_1/2015-New-font-b-car-b-font-font-b-Air-b-font-font-b-freshener-b.jpg as her yanına =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 sirke dök üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Kedi/Köpek muhabbetinde sokakta yerden topladıkları bokla temizledikleri sidikli kumdan kimse bahsetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Liebe said: ne kadar köpek besleyen arkadaşım varsa kendileri ve evleri hep leş gibi kokuyor. hatta geçen ablamın arkadaşı bize geldi kız baya bakımlı kokoş bişi o bile leş gibi kokuyor. belki seninkinde ekstra bir koku vardır ama köpek bu abi kokuyo ve kokutuyor işte. vurmaya başlamadan önce söyliim köpekleri çok seviyorum hakikaten. my body is ready. türkler ter kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 abi o evi köpeği kokanlar köpeğiyle alakadar olmayan insanlar. evinde 4 tane husky bakan abla var karının evi mis eskimolar gibi sokağa bi çıkışı var knightta koridor açan warriorlar gibi. golden lar için özel mamalar varmışmış tüyleri temizlensin diye yok koku geçsin diye falan. para tuzağımı yoksa gerçek mi onu çözmeye calısıyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 alaskada filan degilsen, 4 huskyle kafayi yersin sehirde apartmanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 kaliteli mama ver, patilerini pudrala koku falan sürebilirsin satılıyor baska yapcak bisey yok saglığına kavuşana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 yediginin ictiginin koku yapmasi gercek..en azindan cemenli pastirma ye kendi kokun degisir..hayvanlarda da oledir sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 aha buda modeli eşşeğin. adını votka koyduk bütün gün kafası güzel geziyo ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 burnunun önüne viks sürersen eğer istenmeyen kokuyu almanı biraz engeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 zamanında polonezköy de mi ne bir çiftliğe götürmüştük koşsun oynasın diye. atlar falan da vardı geniş bir açıklıktı. atın bokunu yemiş bizim salak -aç bıraktığımız da yok yani- 2 hafta boyunca geçmez mi koku ya ağzını açınca bok kokuyordu resmen. defalarca dişini fırçaladık falan yetmedi. midesine çökmüş resmen hayvanın asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 ahah goldenların özellikle terliklere karşı ilgileri var ya, fotoğrafa ondan baya güldüm. bizimki 5 farklı terliği bulup oynardı onlarla aynı anda... bir ton oyuncak falan kenarda bekler, bizimki terlik peşinde koşardı... bok konusunda yapılacak bir şey yok. direk dumanı soğumadan önlerinden almak lazım yoksa gömüyorlar. açlıkla falan da alakası yok biz bir türlü anlamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Hayvanin her yeri tuy. iseyince sicinca ustune bulasiyordur ister istemez. Ondan kokuyordur. Bence bir tras et hayvani ise yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 bahara doğru traş ediyim diye düşünüyorum ya üşür müşür şimdi bize hastalığıyla uğraşmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 yok yok hayvan 1.5 yaşını geçmeden, tam sağlıklı hale gelmeden traşa götürmemek lazım. tüyleri koku yapmıyor pek. bizimkinde cayır cayır tüy vardı, hayvanı haftada bir yıkıyorduk, gıdım koku kalmıyordu eşşek sıpasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 bu diyeceğimi mantar yüzünden muhtemelen şimdi uygulayamayacaksın ama yarası beresi iyileştikten sonra uygularsın. sağlam bi aktarcıdan badem yağı türevi saça kaşa sürülen meyve aromalı yağlar oluyor.. fısfıslı tüp bulup 1-2 fıslat üstüne. mamayı da değişmen faydalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 MrLevie said: yok yok hayvan 1.5 yaşını geçmeden, tam sağlıklı hale gelmeden traşa götürmemek lazım. tüyleri koku yapmıyor pek. bizimkinde cayır cayır tüy vardı, hayvanı haftada bir yıkıyorduk, gıdım koku kalmıyordu eşşek sıpasında. ya salak saçma sitelerde de hayvanı yok 30-45 günde bir yıkaıyn ne kadar çok yıkarsanız o kadar çok kokar falan yazmışlar. ulan fiziğe aykırı bi kere. biz çok yıkanıyoruz çok mu kokuyoruz? @hacı denerim abi. şu iğneleri olsun bi toparlasın vücudunu sıpa. evde 9 kedi 1 köpek olduk aman yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 koku önleyici spreyler yok efendim köpek parfümleri falan var. o yaraları geçene kadar sakın sıkmayın. hatta bence sonrasında da sıkmayın. kokusuz olan sadece temizlemek üzerine olan spreyler ok ama o bahsettiklerim hakkaten hem sağlıksız hemde köpekte stress yaratan şeyler. hele yaraları varsa kullanmayın nasıl bir reaksyon göstereceğini bilemezsiniz çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Mama olarak ne veriyorsun? Mama direk hayvanın kokusunu değiştirir. Bir de sürekli yıkamak doğru değil, çünkü hayvanın vücudunun da yağ dengesi vesairesi var. Yakın bir aile dostumuzda husky var eşek kadar; ayda bir yıkıyor, kaliteli kuru mama veriyor ve tarıyor sıksık. Hayvan ve ev tertemiz kokuyor. Bir de alıştırmışlar tuvaletini sadece sabah ve akşam dışarıya çıkarttıklarında yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Mama gerçekten çok etkiliyor hayvanın kokusunu, tüylerini vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Dalga geçeceksiniz biliyorum ama yapacak bir şey yok. Yazmam lazım. Abi arap sabunu tek cümleyle 10 numara 5 yaldız. Kokuyu da alıyor. Tüyleri de yumuşatıyor. Perfekt. Ciddiyim bak. Bizim veteriner de kafasını yıkamamak şartıyla arap sabunu tavsiye ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar