Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da Sucuk

ShadowFax

Öne çıkan mesajlar

DoGMeaT said:

vircinya angustan aldıgımız burgerın içine baltazarın burgerini ve hamdiden aldıgımız küp kebabının içeriğini doldurup öyle yeriz

hatta üstümüze başımıza süreriz

İstediğin yerimi alıp doldurup üstüne başına sürebilirsin ;)

Ayrıca bu haftasonu istanbuldayım yeniden belirtiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

DoGMeaT said:

vircinya angustan aldıgımız burgerın içine baltazarın burgerini ve hamdiden aldıgımız küp kebabının içeriğini doldurup öyle yeriz

hatta üstümüze başımıza süreriz

İstediğin yerimi alıp doldurup üstüne başına sürebilirsin ;)

Ayrıca bu haftasonu istanbuldayım yeniden belirtiyorum.

Yine Civ yok yani. Vay casual vay.
Sosyal ağlarda paylaş

hayatımda yediğim en güzel sucuğu balıkesir de üniversite okurken keşfetmiştim.

http://www.yanturali.com.tr/

%90-%95 Sığır / %5-%10 manda eti. Şahin gibi baharat tadı yerine et tadı ağırlıkta. Kokusu, tadı müthiş. Telefon ile sipariş veriliyor sanırım, ha bir de sağda solda organik ürün satan sitelerde fahiş fiyata görmüştüm, hiç kazık yemeye gerek yok.

tanıtım

YANTURALI SUCUKLARI “Gerçek Fermente Sucuk”tur; yani “Geleneksel Türk Sucuğu”dur. Dana, manda ve sığır eti ve çeşitli baharatlardan üretilmektedir. İçinde tavuk, hindi, soya gibi katkı maddeleri yıllar boyu hiç kullanılmamış ve bugün de kullanılmamaktadır. Bu nedenle gerçek sucuk lezzetindedir.
Yanturalı Sucukları 1953’den günümüze aynı lezzeti ve kaliteyi korumayı başarmıştır. Yanturalı Sucukları’nın lezzeti, Mehmet YANTURALI’ nın yıllar boyunca verdiği emek sonucunda kazandığı lezzet ustalığı ve maharetinde gizlidir. Günümüzün teknolojik gelişmelerini yakından izleyip üretime aktarmakla birlikte, lezzet ve kalitenin temel kaynağı geleneksel ustalık, maharet, titizlik ve meslek aşkındadır. “Kalitenin ve lezzetin korunması ilkesi”nden asla ödün verilmemiştir.

Sosyal ağlarda paylaş

karışacak şey bulamadılar arkadaş =/

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/28167320.asp

NELER YASAKLANIYOR

* Ambalajsız dökme kanatlı et satışı yasaklanıyor.
* Kasaplar sucuk, köfte ve pastırma üretimeyecek.
* Etikette “yüzde 100 dana eti” gibi ifadeler kaldırılacak.
* Isıl işlem görmüş sucuk tanıtımında yanlış algıya neden olabilecek ‘kangal sucuk’ ifadesi yasaklanacak.
* Kavurmada yüzde 5 olan tuz oranı bu tebliğle yüzde 3’e düşürülecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Büyük tarım (gıda) firmaları big agro. Torku misal süt işine girdi, ordan ete de atlayabilir. Ülkerin ha keza böyle bi altyapısı hazır zaten ak gıdayla. Ama pınarıydı maretiydi banvitiydi halihazırda marketlere paketli ürün satan bütün büyüklerin işine gelir böyle bi yasa ki onlardan çıkmıştır zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Büyük tarım (gıda) firmaları big agro. Torku misal süt işine girdi, ordan ete de atlayabilir. Ülkerin ha keza böyle bi altyapısı hazır zaten ak gıdayla. Ama pınarıydı maretiydi banvitiydi halihazırda marketlere paketli ürün satan bütün büyüklerin işine gelir böyle bi yasa ki onlardan çıkmıştır zaten.

atlayabilir fazla..

urunler

yem fabrikasi var deli gibi melas var alan da gani..durdugu hataydi.

de torkunun tek basina gucu kanun yada yonetmelik cikartacak kadar degil..iktidarin dibi degiller.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...