horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 butter chicken + pilav. bir pastrami değil ama buna da şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 DoGMeaT said: vircinya angustan aldıgımız burgerın içine baltazarın burgerini ve hamdiden aldıgımız küp kebabının içeriğini doldurup öyle yeriz hatta üstümüze başımıza süreriz İstediğin yerimi alıp doldurup üstüne başına sürebilirsin ;) Ayrıca bu haftasonu istanbuldayım yeniden belirtiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 horacegoesskiing said: bütün seyahatlerimi yemek üzerinden planlarım :B +1 Hatunla muhtelif aralıklarla kolesterol turuna çıkıyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 tas kebabı yedim ohh o değil de kebap seven kız arkın varsa off nasıl güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=2w3QCkMM5Kk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Theridone said: tanrının varlığını inkar edenler bunlar http://www.youtube.com/watch?v=Ysb0nZa8YTE allah belanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 haftasonu bi domuz vurayım da çevireyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 axedice said: DoGMeaT said: vircinya angustan aldıgımız burgerın içine baltazarın burgerini ve hamdiden aldıgımız küp kebabının içeriğini doldurup öyle yeriz hatta üstümüze başımıza süreriz İstediğin yerimi alıp doldurup üstüne başına sürebilirsin ;) Ayrıca bu haftasonu istanbuldayım yeniden belirtiyorum. Yine Civ yok yani. Vay casual vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2015 deneyip beğendiklerim: http://www.memlekettengelsin.com/basyazici-varyanta-sucuk-500-gr http://www.organikgiller.com/urun/organik-sucuk-acili-225-gr_371.aspx?CatId=175 son çare: http://www.memlekettengelsin.com/cumhuriyet-kangal-sucuk-500-gr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 hayatımda yediğim en güzel sucuğu balıkesir de üniversite okurken keşfetmiştim. http://www.yanturali.com.tr/ %90-%95 Sığır / %5-%10 manda eti. Şahin gibi baharat tadı yerine et tadı ağırlıkta. Kokusu, tadı müthiş. Telefon ile sipariş veriliyor sanırım, ha bir de sağda solda organik ürün satan sitelerde fahiş fiyata görmüştüm, hiç kazık yemeye gerek yok. tanıtım YANTURALI SUCUKLARI “Gerçek Fermente Sucuk”tur; yani “Geleneksel Türk Sucuğu”dur. Dana, manda ve sığır eti ve çeşitli baharatlardan üretilmektedir. İçinde tavuk, hindi, soya gibi katkı maddeleri yıllar boyu hiç kullanılmamış ve bugün de kullanılmamaktadır. Bu nedenle gerçek sucuk lezzetindedir. Yanturalı Sucukları 1953’den günümüze aynı lezzeti ve kaliteyi korumayı başarmıştır. Yanturalı Sucukları’nın lezzeti, Mehmet YANTURALI’ nın yıllar boyunca verdiği emek sonucunda kazandığı lezzet ustalığı ve maharetinde gizlidir. Günümüzün teknolojik gelişmelerini yakından izleyip üretime aktarmakla birlikte, lezzet ve kalitenin temel kaynağı geleneksel ustalık, maharet, titizlik ve meslek aşkındadır. “Kalitenin ve lezzetin korunması ilkesi”nden asla ödün verilmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Çanakkale'ye gelirdi bu yanturalı sucukları, hakikaten efsane sucuktur. Tavada kızart üstüne 2 tane yumurta kır mide orgazmı geçirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Sucuktan soğudum ya resmen baharat deposu olmuşlar. Herkes bi kar peşinde. Sucuğun anasını ağlattılar fakat sucuk aşkım bitmez benim. Bursa sucuk tavsiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2015 40 tl kilosu orta yağlı satıyoruz temiz yapılmış isteyen varsa dükkanın adresi https://harita.yandex.com.tr/-/CVCXNVlO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 karışacak şey bulamadılar arkadaş =/ http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/28167320.asp NELER YASAKLANIYOR * Ambalajsız dökme kanatlı et satışı yasaklanıyor. * Kasaplar sucuk, köfte ve pastırma üretimeyecek. * Etikette “yüzde 100 dana eti” gibi ifadeler kaldırılacak. * Isıl işlem görmüş sucuk tanıtımında yanlış algıya neden olabilecek ‘kangal sucuk’ ifadesi yasaklanacak. * Kavurmada yüzde 5 olan tuz oranı bu tebliğle yüzde 3’e düşürülecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Yuh ya big agro bu kadar da göstere göstere korunmaz ki ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 abi ben her türlü kasabıma yaptırıp alırım sucuğumu, paketli sucukların hiç birini sevmiyorum ıyy :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 axedice said: Yuh ya big agro bu kadar da göstere göstere korunmaz ki ahahah Big agro nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 muhtemelen ulker filan sucuk isine giriyordur ondan cikmistir bu antin kuntinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Büyük tarım (gıda) firmaları big agro. Torku misal süt işine girdi, ordan ete de atlayabilir. Ülkerin ha keza böyle bi altyapısı hazır zaten ak gıdayla. Ama pınarıydı maretiydi banvitiydi halihazırda marketlere paketli ürün satan bütün büyüklerin işine gelir böyle bi yasa ki onlardan çıkmıştır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 axedice said: Büyük tarım (gıda) firmaları big agro. Torku misal süt işine girdi, ordan ete de atlayabilir. Ülkerin ha keza böyle bi altyapısı hazır zaten ak gıdayla. Ama pınarıydı maretiydi banvitiydi halihazırda marketlere paketli ürün satan bütün büyüklerin işine gelir böyle bi yasa ki onlardan çıkmıştır zaten. atlayabilir fazla.. urunler yem fabrikasi var deli gibi melas var alan da gani..durdugu hataydi. de torkunun tek basina gucu kanun yada yonetmelik cikartacak kadar degil..iktidarin dibi degiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Topic sayesinde Adana'dan yeni getirdiğimiz kasap sucuğunun yarısını hiç ettim. Tşk paticik. Baklavalarımın düşmanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 e abi sormasi ayip da ne yapacaktiniz o kangallari baska..koclar gibi yiyeceksin iste..yarasin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Gören duyan erişen olursa Ankarada Aluçdağ diye bi marka var gayet lezzetli katkı maddesiz tavsiye olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 bu arada artik kasaplarin kendi yaptiklari sucuk ve kofteleri satmalari yasaklanmis. ileri koftekrosi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2020 internetten sucuk, pastırma alacaz öneriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar