Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üçüncü sınıf bir üniversite mezununun gözyaşları


lazerbulbul

Öne çıkan mesajlar

dana22 said:

abi istanbuldaysan git merkezi bir dogumevine buyukce birsey olsun..kadin dogumculari kafala.dogum fotgrafcisiyim de gir ise..makineler zaten elektronik film de harcamadan cekebildigin kadar poz cek ..gunde 10 dogum ceksen 1 tanesini 100 den satsan ayda 3 net..
Cem Yılmaz'ın "kelle hesabı yapan Türk" esprisi geldi aklıma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

Feamer said:

işin tanımı= plaza olsun veya onun gibi nezih olsun, cumartesi çalışma olmasın, ikramiyesi olsun, mini etekli genç bayan çalışanları olsun, ve benim büyüdüğüm/yaşadığım şehirde olsun olunca tabi iş yok...


/thread gelmiş zaten 15 sayfa daha ne konuştunuz la

bir de abi bu HAYATIMLA NE YAPIYORUM BENler, 25 yaş krizleri, işsizliklik krizleri; hep karısızlıktan bunlar bak cidden, orjinal postddaki yakarış da ordan alevlenmiş zaten sdf

ite kaka bitirdiği üniversiteden kocamemeli aysunu kafalayıp, şimdi babasının dükkanda çalışan esnaf oğluna gidin bir kariyer falan diyin ahahah

asdhasdahazaa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Global sirketlerde torpil olmaz diyenler olmus, hic supheniz olmasin boru gibi var sddf.
sektor onemli tabi, yazilim ve teknolojide cok daha az ama bankacilij vs tarzi hizmet tabanli sektorlerin turkiye subelerinde de catir catir torpil var.

Bir kisilik pozisyona kariyer nette ilan aciyolar 8k basvuru geliyor yeni mezundan fakat sirketteki ust duzey yoneticinin birini okumayan oglunu alindigini gordum ben.
Yil sonu performans degerlendirmesinde unsatisfactory degilse ortalama tutunuyor bir sekilde. yonetici pozisyonlarinda kolay kolay torpil olmuyor o iyi bi tek. Kalifiye degilse yonetici global ekip aninda kickler yani acimaz ama asistan seviyesinde ortalama elemanlar tutunuyor birsekilde iliski agiyla. Ama global ekiplerde biliyor yani orta asya ve balkan subelerinde elemani vasat oldugunu. Fakat ucuz is gucunu iyi yoneticiyle idare ederek kotarmaya calisiyolar sdfg. Karli oldukca sikinti yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Genel olarak torpil heryerde , Bosch ve mercedes , fiat da var olan bir torpil , hatta çalışanlar tek seferlik referansla akrabalarını aldırdıkları sistemleri bile var. En kötü İk tanıdığındır , başvurulan cvlerden eleme yaparken seni direk öne alır Cv önde tutarak alır.

Bizim firmaya alınan bir mühendis vardı , askerliği gelince çıktı . Adam MBA var , almanca & ingilizce ana dili gibi biliyor. Eğitim ve bilgi açısından sıkıntı yok ama adam tutuk , prezantabl değil , ani bir soru sorduğunda takılıp kalıyor. Süper devlet memuru olur ama özel sektörde masada meze olur gider.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi uluslararasi firmalarda zaten direk sistemi var. Basvururken filan ismini yaziyorsun tanidigin/arkadasin. Ise alinirsan o arkadasa da "bu yetenegi kesfetmemize vesile oldugunuz icin tesekkurler ddenilip, ufak bi odul veriyolar. Ama orda gercekten iyi misin ise uygun musun diye bakiliyor.

Torpil biraz daha alakasiz bi adami sirf mudurun biri istedi diye haketmedigi pozisyona koymak gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...