dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Grego said: sen evliliği mi övdün bana mı birşey diyorsun. ne diyorsun doktor. :) her ikisi de ..once cevizi kirabiliyorken kir..sonra evlen..--aklinda kalmasin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Grego said: trip değil bu. iş bu iş diye bağırınca, küstü oturdu şimdi. küsünce de konuşmamaya çalışıyor falan. kendini silkersin afedersin, bu kadar duygusal tepkiden. aaahahahaha klsajdsakl abi yok bunun sonu 2; 1) senin beyin yanacak + işyükün paso artacak çünkü bu kadın iş fln yapmak istemiyor ya da cidden yapamayacak kadar salak 2) atacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Grego said: abi siz tüm işlerinizi birini düdükleyerek mi çözüyorsunuz gelen fırsat niye kaçsın diyoruz daha ziyade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 ATTIR ATTIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 ne güzel oltaya getirmiş ohh mis gibi yüzüne bakınca içinden ne gülüyordur o şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 kuddisi çok haklı her kelimesinde. ben de benzer durumdan müzdaribim 20 yıllık şef olmuş kadın ''ben bilmiyorum ben yapamam'' diyip çekiliyor kenara hayır özel sektör gibi de değil ha deyince kovamıyorsunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 ben de muhasebeci kız istihdam edip ona yumulayım ya artık yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 dana22 said: Grego said: sen evliliği mi övdün bana mı birşey diyorsun. ne diyorsun doktor. :) her ikisi de ..once cevizi kirabiliyorken kir..sonra evlen..--aklinda kalmasin.. hacım bana diyorsun da, senin aklındaki hurmalar, sabahları tırmalar bak jbfhgb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Dworgian said: Grego said: trip değil bu. iş bu iş diye bağırınca, küstü oturdu şimdi. küsünce de konuşmamaya çalışıyor falan. kendini silkersin afedersin, bu kadar duygusal tepkiden. aaahahahaha klsajdsakl abi yok bunun sonu 2; 1) senin beyin yanacak + işyükün paso artacak çünkü bu kadın iş fln yapmak istemiyor ya da cidden yapamayacak kadar salak 2) atacaksın yenisini bulana kadar devam etmek vardı aklımda zaten buraya yazarken. ama dedim paticik ten belki bir alternatif gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 esasinda fantaziye girer is...bekar vs olsam direkt ben de yazar atardim..cok dertli ayagina yat kiz arkadasinla islerin kotu gittigini sorunlariniz oldugunu soyle..kesin desecektir..arada yalandan birseyler uydur ..hala desmek istiyorsa bir keresinde kiz arkadasinla olmak istedigini ama reddedildigini vs anlat..sonrasi zaten fantazi ballandirma maharetine kalmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Grego said: hacım bana diyorsun da, senin aklındaki hurmalar, sabahları tırmalar bak jbfhgb. evlenince av kopegi mode activated..her gelip gecene havlar ama mamasini yer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Grego said: Dworgian said: Grego said: trip değil bu. iş bu iş diye bağırınca, küstü oturdu şimdi. küsünce de konuşmamaya çalışıyor falan. kendini silkersin afedersin, bu kadar duygusal tepkiden. aaahahahaha klsajdsakl abi yok bunun sonu 2; 1) senin beyin yanacak + işyükün paso artacak çünkü bu kadın iş fln yapmak istemiyor ya da cidden yapamayacak kadar salak 2) atacaksın yenisini bulana kadar devam etmek vardı aklımda zaten buraya yazarken. ama dedim paticik ten belki bir alternatif gelir. abi valla amaç paticik'in genel önerisi değilse at yani. hayır zaten iş yapmıo diosun. bari sinirlenme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Yalnız abi bir gece önce yengeyle çok kötü kavga edip, akşam mesaiye falan kalırsanız bu kızla birlikte, sıkıntı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 alınıp darılma da betalıkta çağ atlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 sucuğu tabakta mı yersin ekmek arası mı diye sor serbest çağrısım senko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Ramses doğru demiş. Gözün dönecek bir akşam atacaksın otele. GO GET HER TIGER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 çok yüz vermişsin. bu saatten sonra zor toparlarsın. şu işi yap dediğinde bile trip atan küsen personelin var. ilan verin yenisini bulun bu arada kızı sigerek vakit ve büyük patron gözündeki itibar kaybını bir nebze amorti edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 hep oraya bağlıyosunuz, bağlamayın. bi çıkın ordan kjbnsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Tori said: http://www.youtube.com/watch?v=ALY7DCFOnqQ Gene bir legendary Archer promo'su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 kıza iş atacak, kız mobbing hede vs diye bi açacak davayı ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 forum çok doldu skor bekleniyor grego at golude rhatlasın ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 en son böyle skor beklenen komşu wifi topic inde skor geldiydi. askldjsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Valla grego yapılcak belli, bu kızla öyle bir seviş ki sizin ofise girdiğine pişman olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Dworgian said: en son böyle skor beklenen komşu wifi topic inde skor geldiydi. askldjsl link verin link şuna ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 yalnız o değilde döverim öyle birini ben olsam çekilcek dert değil önce seviş sonra şutla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar