Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kedi Yanıyor

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Xaenin said:

Ya hayvanlar düzeyli seviyeli, karşılıklı sevgi saygı ile bezenmiş ciddi ilişki mi istiyorlar, niye bozuluyo psikolojisi hayvanın bi pamuk sürtünde.

Götüne pat pat vurunca zevkten aklı gidiyor orospunun, yemin ederim bakışları rüyama girecek yani sen burada psikolojisi diyosun.

cok ilginc zamaninda bir kadina ayni hareketi yapmistim. ayni tepkiyi aldim.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

bingildak said:

bence kız arkadaşına da yaptırma, hayvanın o insana bakış açısı çok değişir çünkü. zaten yaptırma bir şey abi manyak mısınız ya. bu kadar yıldır hayvan besliyorum hiçbir yerine bir şey sokmadım hayvanın. git aşı yaptırt manyak mısın nesin.

Ya sen bu kadar yıldır hayvan besliyosun da bi aşılarını bile yaptırmıyosun kedilerinin. Çık dışarı sen.

olm adam dogru bakiyo kediye sen yanlis bakiyosun sorun orda
kedi dedigin senede 10 kere asi olan bi hayvan degil
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Ok, bundan sonra veteriner aşısı geldi dediğinde söylerim Gökalp sizinle aynı fikirde değil, kedi senede 10 kere aşı olmazmış diye.

veteriner bakmis sikilcek adam var her ay 1 tane asi yazayim icine su doldururum ne anlayacaklar demistir.
abi kedi 3 5 ses cikardi diye ortaligi ayaklandirdin amk
milletin kedisi saga sola saldiriyo azinca dur daha o raddeye gelmedin. yanlis besliyosun olm ahahahah
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

jacabo said:

sen de kediye artık eskisi gibi bakamayacaksın hep o kaltak halleri gelecek gözünün önüne

Ben bundan daha çok korkuyorum abi işte.

Kendinin psikolojisine bir şey olmaz da benimkisi ne olur bilemem.

Dişi kedilerin kısırlaştırılmalarının sebebi çiftleşme dönemlerinde kapı aralarında yankı yapacak şekilde ulumaları değil. Hayvanın kısır bir hayvanla çiftleştirilmesi de çözüm değil.

Kediler regl olmuyor, dolayısıyla çiftleşme döneminde oluşan yumurtaları vücutlarından atamıyorlar, uzun vadede bu durum tümörlere yol açıyor.

Senin o kediyi ya çiftleştirip doğum yaptırman, ya da kısırlaştırman lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

Xaenin said:

Ok, bundan sonra veteriner aşısı geldi dediğinde söylerim Gökalp sizinle aynı fikirde değil, kedi senede 10 kere aşı olmazmış diye.

veteriner bakmis sikilcek adam var her ay 1 tane asi yazayim icine su doldururum ne anlayacaklar demistir.
abi kedi 3 5 ses cikardi diye ortaligi ayaklandirdin amk
milletin kedisi saga sola saldiriyo azinca dur daha o raddeye gelmedin. yanlis besliyosun olm ahahahah

He yanlış besliyorum, o yüzden bu kadar üzerine titriyorum hayvanın.
Senin anan seni yanlış beslemiş ama kabul ediyoruz böyle, itolu.
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

Xaenin said:

jacabo said:

sen de kediye artık eskisi gibi bakamayacaksın hep o kaltak halleri gelecek gözünün önüne

Ben bundan daha çok korkuyorum abi işte.

Kendinin psikolojisine bir şey olmaz da benimkisi ne olur bilemem.

Dişi kedilerin kısırlaştırılmalarının sebebi çiftleşme dönemlerinde kapı aralarında yankı yapacak şekilde ulumaları değil. Hayvanın kısır bir hayvanla çiftleştirilmesi de çözüm değil.

Kediler regl olmuyor, dolayısıyla çiftleşme döneminde oluşan yumurtaları vücutlarından atamıyorlar, uzun vadede bu durum tümörlere yol açıyor.

Senin o kediyi ya çiftleştirip doğum yaptırman, ya da kısırlaştırman lazım.

haydaaaa
kaan bu mesajdan sonra uyku uyuyamaz HAHAHAHAHAHHAHAHA
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...