vaperon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Off konuya bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Xaenin said: Ya hayvanlar düzeyli seviyeli, karşılıklı sevgi saygı ile bezenmiş ciddi ilişki mi istiyorlar, niye bozuluyo psikolojisi hayvanın bi pamuk sürtünde. Götüne pat pat vurunca zevkten aklı gidiyor orospunun, yemin ederim bakışları rüyama girecek yani sen burada psikolojisi diyosun. cok ilginc zamaninda bir kadina ayni hareketi yapmistim. ayni tepkiyi aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 arkadaslar sakin olun aksam ben sikicem eve gidince gereksiz uzamasin konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Xaenin said: bingildak said: bence kız arkadaşına da yaptırma, hayvanın o insana bakış açısı çok değişir çünkü. zaten yaptırma bir şey abi manyak mısınız ya. bu kadar yıldır hayvan besliyorum hiçbir yerine bir şey sokmadım hayvanın. git aşı yaptırt manyak mısın nesin. Ya sen bu kadar yıldır hayvan besliyosun da bi aşılarını bile yaptırmıyosun kedilerinin. Çık dışarı sen. olm adam dogru bakiyo kediye sen yanlis bakiyosun sorun orda kedi dedigin senede 10 kere asi olan bi hayvan degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Ok, bundan sonra veteriner aşısı geldi dediğinde söylerim Gökalp sizinle aynı fikirde değil, kedi senede 10 kere aşı olmazmış diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ulan ibneler rahat birakin hayvanlari, seksi geleni goturun rus kedisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Xaenin said: Ok, bundan sonra veteriner aşısı geldi dediğinde söylerim Gökalp sizinle aynı fikirde değil, kedi senede 10 kere aşı olmazmış diye. veteriner bakmis sikilcek adam var her ay 1 tane asi yazayim icine su doldururum ne anlayacaklar demistir. abi kedi 3 5 ses cikardi diye ortaligi ayaklandirdin amk milletin kedisi saga sola saldiriyo azinca dur daha o raddeye gelmedin. yanlis besliyosun olm ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 olm bu forumda bıraksan duvar yıkacak insanlar var dur selatini şenlendireyim sevabına rusa götüreyim diyormusunuz azcık insna sevin lan! tüylüyse onlarda tüylü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 tüy değil kıl. tüy kuşlarda olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Xaenin said: Ok, bundan sonra veteriner aşısı geldi dediğinde söylerim Gökalp sizinle aynı fikirde değil, kedi senede 10 kere aşı olmazmış diye. veteriner parani emiklemek icin yapiyor bunu. AYIK OL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Xaenin said: jacabo said: sen de kediye artık eskisi gibi bakamayacaksın hep o kaltak halleri gelecek gözünün önüne Ben bundan daha çok korkuyorum abi işte. Kendinin psikolojisine bir şey olmaz da benimkisi ne olur bilemem. Dişi kedilerin kısırlaştırılmalarının sebebi çiftleşme dönemlerinde kapı aralarında yankı yapacak şekilde ulumaları değil. Hayvanın kısır bir hayvanla çiftleştirilmesi de çözüm değil. Kediler regl olmuyor, dolayısıyla çiftleşme döneminde oluşan yumurtaları vücutlarından atamıyorlar, uzun vadede bu durum tümörlere yol açıyor. Senin o kediyi ya çiftleştirip doğum yaptırman, ya da kısırlaştırman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 kermit said: Xaenin said: Ok, bundan sonra veteriner aşısı geldi dediğinde söylerim Gökalp sizinle aynı fikirde değil, kedi senede 10 kere aşı olmazmış diye. veteriner bakmis sikilcek adam var her ay 1 tane asi yazayim icine su doldururum ne anlayacaklar demistir. abi kedi 3 5 ses cikardi diye ortaligi ayaklandirdin amk milletin kedisi saga sola saldiriyo azinca dur daha o raddeye gelmedin. yanlis besliyosun olm ahahahah He yanlış besliyorum, o yüzden bu kadar üzerine titriyorum hayvanın. Senin anan seni yanlış beslemiş ama kabul ediyoruz böyle, itolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Sen kalk özel hayatının paşa keyfine kediciği kanser tehlikesine at, sonra arkadaşlarına çemkir. Tam bir xaenin davranışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 too much info abondon thread http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/04/abandon-thread-gif-cats.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Glatheros said: Xaenin said: jacabo said: sen de kediye artık eskisi gibi bakamayacaksın hep o kaltak halleri gelecek gözünün önüne Ben bundan daha çok korkuyorum abi işte. Kendinin psikolojisine bir şey olmaz da benimkisi ne olur bilemem. Dişi kedilerin kısırlaştırılmalarının sebebi çiftleşme dönemlerinde kapı aralarında yankı yapacak şekilde ulumaları değil. Hayvanın kısır bir hayvanla çiftleştirilmesi de çözüm değil. Kediler regl olmuyor, dolayısıyla çiftleşme döneminde oluşan yumurtaları vücutlarından atamıyorlar, uzun vadede bu durum tümörlere yol açıyor. Senin o kediyi ya çiftleştirip doğum yaptırman, ya da kısırlaştırman lazım. haydaaaa kaan bu mesajdan sonra uyku uyuyamaz HAHAHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=XhunjGrJMIk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Salın kediyi sokağa ben yanıyom bari kedi yanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Sayfa 1 den beri gülüyorum, güncel durum sayfa 7. Tişikkirlir paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 +1 son 2 sayfa pek güldürmedi ama fdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Son gelen info Xaenin de patlar ama lkasdjaskldj kedinin sağlığı vs kız arkadaşın kedi bakması let the fight begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 geldim eve ihtiyaçlarını karşıladım kedinin baygın yatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 xaenin napıo bi köşede ağlıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 izlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 imamizer said: xaenin napıo bi köşede ağlıyor mu? Benim ihtiyaçlarımı da karşıladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar