Sequo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 bende var scottish fold onla çiftleştirelim? Cins kedi istedin diye yazıyorum bak normalde hayatta işim olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Xaenin said: Kulak çubuğunu sokuyor muyuz abi? abi su mesaja bakip bakip guluyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 kalem sokunca hemen geçiyo da sanma günde 4-5 defa seviştirceksin kalemle borr borr götü reklam ederken hap var bi tane onu veriyosun geçiyor 1 günde başka yapacak hiç bişey yok şu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 http://yildirimlarterlik.com/urunler/haberler/foto67419723047.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 bizim kedi baya salak abi tekme atiyorum karnina geciyo azginligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Sequo said: bende var scottish fold onla çiftleştirelim? Cins kedi istedin diye yazıyorum bak normalde hayatta işim olmaz http://i.imgur.com/C8MIbXm.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Abi besik kertmesi var zaten ama zamanlama uygun degil su anda ciftlestirmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 PEKİ ÇİFTLEŞTİRMEYİ DÜŞÜMNDÜZMÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Xaenin said: Abi besik kertmesi var zaten ama zamanlama uygun degil su anda ciftlestirmek icin. drug da bitch then Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Civalı termometre sok, ama kırma içinde zehirlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 valla 5 dakikalık iş zaten kardeş. bence hayvana yazık. çevreden birisinden bulun bir erkek kedi. çiftleştirin. rahatlasın. yazıktır. amerikaya gidip gelmeni beklemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Ciftlestirmek degil zaten sikinti. Hamile kedi bakimi, dogum, dogum sonrasi falan. Onumuzdeki 9 ayin 3 unde Amerikada olacagim ve arka arkaya degil, 3 ay burada 1 ay orada seklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ciftlestirmek yok yasak bu sene bana patlayacak ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 kermit said: ciftlestirmek yok yasak bu sene bana patlayacak ak, Kız arkadaşım dediği sen misin lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 allah korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Xaenin said: Ciftlestirmek degil zaten sikinti. Hamile kedi bakimi, dogum, dogum sonrasi falan. Onumuzdeki 9 ayin 3 unde Amerikada olacagim ve arka arkaya degil, 3 ay burada 1 ay orada seklinde. ya vallahi trol olsun ya da dalga geçin diye sormuyorum(kesin geçen olur ya, olsun, canları da sağolsun); bu konuları harbiden hiç bilmiyorum. kedi, köpek vs. çiftleştirirken doğum kontrol önlemi falan yok mu? edit: kısırlaştırma haricinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 http://www.partisepeti.com/media/product_images/roz010_b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Coitus interruptus yapiyolar abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 KuddusiMavra said: Xaenin said: Ciftlestirmek degil zaten sikinti. Hamile kedi bakimi, dogum, dogum sonrasi falan. Onumuzdeki 9 ayin 3 unde Amerikada olacagim ve arka arkaya degil, 3 ay burada 1 ay orada seklinde. ya vallahi trol olsun ya da dalga geçin diye sormuyorum(kesin geçen olur ya, olsun, canları da sağolsun); bu konuları harbiden hiç bilmiyorum. kedi, köpek vs. çiftleştirirken doğum kontrol önlemi falan yok mu? edit: kısırlaştırma haricinde. hapı felan vardır kesin de küçücük hayvana prezarvatif takacak halin yok bide sıcak su dokuyosun bagırıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Basinda bekleyip erkegin surati kasilmaya baslayinca tutup cekiyosun ki hamile birakmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 hahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahaha ya mantık olarak doğum kontrol habının işe yaraması gerekir sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Kulak çubuğu + zeytinyağı kısa süreli alıyo kızgınlığı bende iki kedi var ikisine de öyle yaptık kısırlaştırıcam bu aralar da. Bi de mamasına passiflora koyabilirsin bi ölçek bunu da veterine söylemişti bitkisel bişey olduğu için bi yan etkisi yok uyutuyo kedileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 ben cok dalga gecerim ya kediye bisi sokarsan ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 bizim orada tecavüzcü bir kedi var, apartmanın çocukları bile mimlemişler kediyi. dişi kedi bırakmıyormuş mahallede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Vay be adam kedisine işkence çektiriyor yok amerikaya gitmem lazım yok eğitimlerim çok önemli bıkbıkbık. Çiftleştir mutlu et işte hayvanı, hayır hiç mi ev arkadaşın, efendime söyleyeyim sorumluluk alabilecek bir dostun eşin kardeşin yok senin? Etrafında hep kendinden başkasına bi yararı dokunmayan bencil insanlar mı var? Eğer öyleyse söyle de seni ordan kurtarmaya bakalım. Hadi itiraf et, bunu sen de istiyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar