behran Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 FOntlar starcraft. tema star trek. Gereksiz bir oyun. Turn based yerine düzgün realtime neden çıkmıyor hiç ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 galactic civ gibi, gerçi böyle tonla oyun var. bakalım galactic civ her yeni sürümle baya solid oldu, yenisi de yakında çıkacak. benim umudum yok bundan, hele ipad desteği falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 biriniz izleyin videoları felan üşendim master of orion gibimiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Laurelin said: meh starships diyince bende uzayda gecen pirates geliyor sandim, utter disappointment Direk bu oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Laurelin said: meh starships diyince bende uzayda gecen pirates geliyor sandim, utter disappointment Pirates'a benzer yönleri olabilir. Screenshotlardan birinde 10 kişilik mürettebattan sadece biri tam efektif olarak çalışıyor, limana çıkma izni versek iyi olur yazıyor. Mürettebatla uğraşma Pirates'ı hatırlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 abi dandik tablet oyunu sid meier isminden yürüyorlar işte öyle production'ı uzun sürecek bir durum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Belli olmaz abi. Ftl misal var tablette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 ace combat serisi kadar iyi olabilse 3-5$ veririm veya humble bundle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Aral 300 liraya satar steamde de 350tl olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Bi korsan oyunu çıksada onu oynasak yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2015 Çok meeeeh göründü, bu kadar kısa zamanda yine iyi test edilmemiş bişey sürecekler piyasaya. 5 dolarlık indirimlere kadar beklemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=eukhuMsIg3s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Uzayda 2D combat.. Astroidler fov ı kapatmasaydı belki sorun etmezdim de o noktadan sonra ilgimi bi kaybettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 bingildak said: said: Scheduled to arrive in early 2015, the turn-based game is coming to PC, Mac, and iPad. http://gartic.uol.com.br/imgs/mural/ro/ro_o/oh-god-why.png bingildak said: tablet oyunu olduğu içindir sene 2015. ... editör is that you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 abi kim ne derse desin ftl'nin az upgrade edilmişi yani oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 20 santimlik duvardan atlayamayan fps kahramanlari gibi olmus uzayda 2d combat taktigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 ha bi de bu var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 beyond earthü sebzeleştiren 2 çiftçi mi starshipsin dizaynırları topkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 turnbased iyidir ya. benim umudum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Iyi olabilir her türlü alinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 http://store.steampowered.com/app/282210/?snr=1_4_4__100 =p 24 lira, hata mı yaptılar ne? Heh beyond earth hala en pahalı oyun bu ise ucuzların arasında dolar kurundan felan herhalde. Ya da aral daha müdahale etmemiş. Muhtemelen yeni oyunlar artık 200 ü geçer :D https://steamdb.info/app/282210/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 hmm evet henüz aral uyanmamis ya da steam salaga yatiyor :D Oyun zaten ucuzmuş 15 dolar tr yansıması da 25 tl olmuş pahalanmadan alsak mı acaba deger mi ? http://www.greenmangaming.com/s/tr/en/pc/games/strategy/sid-meiers-starships/ Şimdi düşündümde , Colonization yaptılar , beyond earth yaptılar hepsi tırt cıktı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 kötü olduğu çok net belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 oh yok yaa..colonization u da beyond earth i de begendiydim ben..tamam bir total war gibi degil ama negzel oyun ikisi de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 firaxis civ V: gods & kings'den beri beğendiğim birşey yapmadı. o da 2012'ymiş. hey gidi. neydi, ne oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar