Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 yok ya iletişimi kapatsan bile güzel bir takım oyunu oynanabilir. dinleme sen al pyroyu yaka yaka git işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 aquila said: Portal 2 Portal Bastion The Wolf Among Us Mark of the Ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Üffff tmm oynamyrm .s.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 http://store.steampowered.com/app/208090/ cod, soldat diyorsan şu kısa vadede dana gibi eğlendirir seni. gir arada 1 saat oyna çık. bi yerden sonra elbette bayacak. o zaman tekrar hortlat konuyu bakalım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 bu oyunda explicit sahneler var olmaz, dünya ahiret bacımız bizim ivy. oynatmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Gençler bana bi' oyun önerin pls. Bulamadım ben oynanacak bi' şey. • A-rpg en baş talebim (D3, Grim Dawn, PoE, Last Epoch, Wolcen gibi...) • İyi bi' izometrik rpg de olabilir. • Rpg soslu, hikayeli card game de kabulümdür. Yüzüne bakmayacağım şeyler: Pixel Art / 2d / Kore-Japon style grafikler / Mecburi MP veya co-op Güzel de başlık hortlattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Lost Ark var işte patide bi hypeı da var ufaktan, alphada henüz de steamden alpha accessli preorder yapabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Gördüm onu, steam'e de baktım ama Fall 2021 diyor. Early access girebiliyor muyuz? Hemen zıplarım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Valhalla ve Odyssey oynadın mı? Horizon Zero Dawn sonra? Nier: Automata var. Hades var. Breath of the Wild var, emülasyon ile çok güzel çalışıyor. PS. Emülasyon kelimesini TDK'nın "öykünücü" olarak çevirdiğini biliyor muydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firedcam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Arpg'lerin hepsini saymışsın ne yazık ki. Van helsing serisi var ama herkese hitap edeceğini düşünmüyorum. Tyranny falan güzel oyun mesela hack n slash olmasa da olur diyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 soldat gibi rounds var. fakat 1v1. muhtesem bir oyun. 10 lira falan. oynuyoruz arada bir. kahkaha tufani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 2 saat önce, Selamisahin dedi ki: Gördüm onu, steam'e de baktım ama Fall 2021 diyor. Early access girebiliyor muyuz? Hemen zıplarım valla. alphaya girebiliyorsun da wipe olacak releasede tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 2 saat önce, Selamisahin dedi ki: Gençler bana bi' oyun önerin pls. Bulamadım ben oynanacak bi' şey. • A-rpg en baş talebim (D3, Grim Dawn, PoE, Last Epoch, Wolcen gibi...) • İyi bi' izometrik rpg de olabilir. • Rpg soslu, hikayeli card game de kabulümdür. Yüzüne bakmayacağım şeyler: Pixel Art / 2d / Kore-Japon style grafikler / Mecburi MP veya co-op Güzel de başlık hortlattım. yukarida seneler oncesinin mesajina tavsiye vermisim simdi farkettim dfgh. rpg soslu hikayeli card game demissin. griftlands 1.0 yeni cikti ve oyun harika. tam aradigin sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Warhammer Inquisitor var ARPG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 factorio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Factorio çok güzel oyun da, istediklerinin hiçbiri değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Torchlight II serinin en iyisi bu. oynamadıysan Titan Quest Anniversary Edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Ben ilkten bi Lost Ark'a dalayım. A-rpg'sizlikten ölmek üzereydim. Release'de wipe olsun, sorun değil. Bu ara can sıkıntımı alsın yeter. Herkese çok teşekkürler, bahsedilenlerin bazılarını oynadım, bazıları da ilgimi çekmiyor @arcane griftlands süpermiş valla. Aldım listeye hemen. Eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 hani 2d'nin yüzüne bakmıyordun. 2d pixel art olmasına rağmen çizimleri, anlatımı, ilerleyişi vs çok iyi olan children of morta önerecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Çok haklsıın 2D ama en azından art direction fena değil. Oyun da çok iyiymiş. Senin oyun da çok güzelmiş ama ya, pixel art dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Pixel art full hand made olduğu için övgüyü hak ediyor. CoM çizimleri mekan tasarımları falan çok çok iyi bir oyun bence pişman etmez ama zevk meselesi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 HADES KARDEŞİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 @Selamisahin PD2 modlu d2. pluggy yükleyip single player da takılabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2021 Lost ark technical alpha runs from now until June 16th, 2021 Hala acik mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar