Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Önerisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://store.steampowered.com/app/208090/

cod, soldat diyorsan şu kısa vadede dana gibi eğlendirir seni. gir arada 1 saat oyna çık. bi yerden sonra elbette bayacak. o zaman tekrar hortlat konuyu bakalım tekrar.
  • 6 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:

Gençler bana bi' oyun önerin pls. Bulamadım ben oynanacak bi' şey.

• A-rpg en baş talebim (D3, Grim Dawn, PoE, Last Epoch, Wolcen gibi...)
• İyi bi' izometrik rpg de olabilir.
• Rpg soslu, hikayeli card game de kabulümdür.

Yüzüne bakmayacağım şeyler: Pixel Art / 2d / Kore-Japon style grafikler / Mecburi MP veya co-op

Güzel de başlık hortlattım.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Valhalla ve Odyssey oynadın mı? Horizon Zero Dawn sonra? Nier: Automata var. Hades var. Breath of the Wild var, emülasyon ile çok güzel çalışıyor.

PS. Emülasyon kelimesini TDK'nın "öykünücü" olarak çevirdiğini biliyor muydunuz?

Mesaj tarihi:

Arpg'lerin hepsini saymışsın ne yazık ki. Van helsing serisi var ama herkese hitap edeceğini düşünmüyorum. Tyranny falan güzel oyun mesela hack n slash olmasa da olur diyorsan.

Mesaj tarihi:
2 saat önce, Selamisahin dedi ki:

Gördüm onu, steam'e de baktım ama Fall 2021 diyor. Early access girebiliyor muyuz? Hemen zıplarım valla.

alphaya girebiliyorsun da wipe olacak releasede tabi.

Mesaj tarihi:
2 saat önce, Selamisahin dedi ki:

Gençler bana bi' oyun önerin pls. Bulamadım ben oynanacak bi' şey.

• A-rpg en baş talebim (D3, Grim Dawn, PoE, Last Epoch, Wolcen gibi...)
• İyi bi' izometrik rpg de olabilir.
• Rpg soslu, hikayeli card game de kabulümdür.

Yüzüne bakmayacağım şeyler: Pixel Art / 2d / Kore-Japon style grafikler / Mecburi MP veya co-op

Güzel de başlık hortlattım.

yukarida seneler oncesinin mesajina tavsiye vermisim simdi farkettim dfgh. 

rpg soslu hikayeli card game demissin. griftlands 1.0 yeni cikti ve oyun harika. tam aradigin sey.

Mesaj tarihi:

Ben ilkten bi Lost Ark'a dalayım. A-rpg'sizlikten ölmek üzereydim. Release'de wipe olsun, sorun değil. Bu ara can sıkıntımı alsın yeter. Herkese çok teşekkürler, bahsedilenlerin bazılarını oynadım, bazıları da ilgimi çekmiyor ?

@arcane griftlands süpermiş valla. Aldım listeye hemen. Eyvallah.

Mesaj tarihi:

Pixel art full hand made olduğu için övgüyü hak ediyor. CoM çizimleri mekan tasarımları falan çok çok iyi bir oyun bence pişman etmez ama zevk meselesi tabi.

• Yeni Oluştur...