Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ilk defa bi oyunda gerizekalı gibi oynamıyo ai. rogue ve mage e yardırıyolar ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 benim parti baya sapıttı ya chanter yerine barbar ekleyince. 2 ranged heavy hitter (cipher ve rogue - one shot çektikleri oluyor. cipher aoe stun/dmg aşırı saçma zaten herkese 20-40 vuruyor + deli gibi aoe stun) 1 paladin tank (öküz gibi vuruyor artık ve 95 deflection var, 10 mobun arasında elemental dmg olmadığı sürece takılıyor) 1 monk (dps olarak bu da sapıttı, cc'leri çok iyi ayrıca, stunning blow ve knockback akıyor) 1 barbar (mal gibi dual wield gittim, ben ettim siz etmeyin, dual wield spec almama rağmen 2h kullanıyorum, long reach pike var elinde, melee de dizilim ve agro sorunu olmasın diye, aoe vurabiliyor heavy hitte tek swing 150 fln çıkartabiliyor, onun dışında 20-50 arası swingler) son olarak druid, zaten druide yorum yapmaya gerek yok, cold specledim, aoeler target başına 50-70 vuruyor faceroll a döndü baya hardda, çoğu packte positioning bile yapmıyor, düz sağ tık yapıyorum. büyüleri sadece bölüm sonu encounterlarında kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 premade lerle oynamıyosun o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 yok ya ben full custom başladım, öyle devam ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 öyle babam da dps canavarı olur tabi. amk dwarf ranger ıyla oyna da gör. ne skime yaradığı belirsiz sikko. survival var bi abartı. anca yemek yesin bitch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ben hiç range shot karakter almadım party'e ama son kalan 2 slot'u o şekilde yapmam lazım heralde. eksikliği hissediliyo baya. paladin, fighter, barbar var. bi tane de wizard. genelde tank takılmayı severim diye bu şekilde başladım ama oyunda pek bilindik tank olayı yok =) bi main karakterim paladin biraz sağlam o kadar. rogue ile druid çakayım birer tane madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 paladin konusunda baya şanslıydım ana karakter olarak. çok iyi itemlar çıktı hep. elimdeki 1h sword ve üstümdeki armor saçma sapan iyi. talent olarak hiç tanklık için bir şey vermedim. ya zealous aura güçlendirdim ya da damage talentlarını aldım. savage attacks + vulnerable attacks var, yavaş vuruyor ama swing başına 20 falan slashliyor. monk aggro tutarken espoc buldum çok iyi, ona geçiyorum, barbar gibi vuruyor. oyundaki stat sistemi gerçekten çok iyi olmuş. karakterleri kalıplara sokup boğmuyor. druid büyüleri bittiğinde eline balista alıp, 50-60 critleyebiliyor. 1 tane caster'ı 3 tane ranged karakter ile instant kill yapıyorum her fightta. bountylerde high lord mu overlord mu ne vardı, yanında 3 tane high priest var, her turn bir tanesini öldürdüm 3 tane ranged karakterle. kombatta böyle bir kaldıraç olduktan sonra oyun ister istemez kolaylaşıyor. druidin büyüsü bitince çıkarıp bolt'u yerleştirmesi cipher'da ranged/melee geçişlerin rahatlığı, tankın istediği zaman dps'ı köklemesi falan çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Bu ara defiance bayde lighthouse da zorlananlar için söyleyeyim, main cipher, ve mother partydeyse, level 2 5 kişiye seken spelli spamlayarak lol, easy diyip devam ediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Benim ana karakter fighter ve hayvan tank bildiğin, zaten yegane taktiğim pullayıp araya bir yere sıkıştırıp tank and spank. Ranger wiz arkadan dövsün pri heallasın. Ama o tp atan shadowlar çok üzdü ilk kasabada ki. Bide paladinim vardı ama ölme varmış oyunda kısmet onaymış öyle öğrendim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 bingildak said: oyundaki stat sistemi gerçekten çok iyi olmuş. karakterleri kalıplara sokup boğmuyor. druid büyüleri bittiğinde eline balista alıp, 50-60 critleyebiliyor. 1 tane caster'ı 3 tane ranged karakter ile instant kill yapıyorum her fightta. Şu olay iyi mi olmuş kötü mü tartışmalı biraz. Might aşırı değerli bi stat, tank olmadığın sürece diğer bütün karakterlere full might gidiyorsun. Hatta tankına göre might da verebilirsin. Herhangi bi aoe ya da duration varsa int veriyorsun, /day caster değilse dex de verdiğin zaman bitti gitti. E karakterlerin hepsi birbirine benziyor ama? Eski beta sürümlerinde AoE int e bağlıyken duration resolvedaydı mesela, perception accuracy veriyordu. Tamam min max için uygun bi sistem ama con/per/res çok değersiz şu haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Res ve per gerçekten oyun dışı kalan statlar olmuş.Özellikle casterlarda gerekliliği 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Tanky olmak istiyorsan per almak zorundasin nasil oyun disi abi? Oyunda deflection cok kisitli kaynaktan geliyor. Sen positioningle karakteri tamamen kombattan soyutlayabildigin sürece survival statlarinin anlamsiz olmasi beklendik degil mi? Engagement ve disengagement sistemi bunun icin yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 daha dün shield ile monk oynayan adam, şimdi stat savunuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 bingildak shield ile monk mu oynadı. 0ne tier'ın bir üstüne indirmemek için bir şans verelim. Açıklasın kendini............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Ahahah deflection yetmiyooo diye diye shield aldırdı monka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 PErceptionuı ben çözemedim tanklara şart mı? Benim dwarfta 10 var Edar mıdır nedir ondan daha iyi tanklık yapıyo. Ha endurance leechleyen flail var dwarfta ondan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Mind Blades fazla OP. İki Cipher alıp spamlarsan oyunun bütün keyfi kaçar ki main Cipher'ıma Bloody Slaughter aldım, o da ayrı kudurttu. Bu arada DW için ciddi miktarlarda accuracy lazm. 20 Accuracy leechleyen Cipher spell'i geldikten sonra terminatöre döndü karakter. Ranger'ın sorunu falan da hep statları ve accuracy eksikliği. Main statları düzenleyecek biraz item koyup petle aynı target vurdurursanı single target yarıp geçiyor tabi Priest'ten acc ve Chanter'dan reloadspd bufflarıyla (veya targeta deflection reduce). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 abi laf ediyosunuz da krallar gibi tankladı monk öyle. ayrıca dps'e baktığında grupta 3. dps'de. EVET SHIELD KULLANAN HALİYLE. 4 ile 6 arası shield kullandım sadece. hehe. gerekliydi. grupta healer yok arkadaşlar, napalım yani. bi de shield'ın bash özelliği vardı, çok hoş vuruyordu suratına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Perception ve resolve 1er deflection veriyor, tank statları işte. Tank hariç karakterlerde çöp ama. Dağılımı biraz daha geniş spektrumda tutsalar daha mı iyi olurdu diyorum, misal dps classlara per almak için bi neden (ör. accuracy), casterlara resolve almak için bi neden (ör. aoe size) vb. Monka da tank speklemediysen shield kullanmak yerine damage almayacak şekilde konumlandıracaksın. Stunları knockbackleri bazen sırf engagementtan çıkmak için kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 abi ben 2 tank kullanıyorum aktif ki bence tek tank ile oynanmamalı. çünkü moblar hep diyorum su gibi akıyor, eğer tek tank kullanıyorsan, 3. mobdan sonrakiler arkaya kayıyor bu durumda: 1. melee aggro alıyor 2. melee'nin kombata girme süresi düşüyor (moblar tank etrafına toplansın diye beklemekten) 3. melee zırh giymek zorunda kalıyor (dönerse 1 vuruşta ölmeyim derdinden) 2 tank yaptın mı roughly 6 mobu barajlıyor melee gecikmesi yaşamadan ve zırh giymek zorunda kalmadan. ben melee'yi de reach yüksek silahlara çevirdim zaten, çünkü diğer türlü gereksiz bir micro management yükü çıkıyor. +10 def. veren jewel +10 def. veren modal geldi mi zaten direkt 80 deflect'i geçiyor shield'e gerek kalmıyor. onun dışında monkun tank olarak en büyük avantajı kaçanları yakalamadı. atıyorum mob kaçtı rogue'a girdi, götünden iti veriyorsun, rogue orada kaçıyor disengage yemeden. dediğim gibi deflection ve resolve'u gereksiz görmenizin nedeni tank/spank yapısı olması oyunda. o teleport olan veya aggro resetleyen moblar yaygın olsa herkes deflect veya armor giymek zorunda kalacaktı. ben night runner mı ne o armoru giydiriyorum rogue'a, 1 veya 2 kere hit alıyor ölmeden önce. eğer sürekli tank barajı kurmasan oyunda yemin ediyorum ızdırap çekersin deflection + armor giymeden. düşünsene teleport edip 2 kere vuruyor sürekli dps'in arkada ölüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Ben DPS'e yüksek kalite light/medium armor(düşük recovery penalty) giydirmeye başladım belli bir lvl'dan sonra tek hit'ler baydığı için, DR'larıyla ve healerla birlikte direk kurtarıcı oluyorlar DPS bir miktar düşse de. Mage'e de 1-2 defansif spell ve Arcane Veil+Improved Arcane Veil alınca arkaya kaçanlar çok büyük sorun olmaktan çıktı. Bu arada ayarlayıp Fighter'ı önden soktuğumda 8 kişi falan tanklıyor (full çevresi sarılı) ki +3 engagement'ı var. Kurt ve Priest tam bir çizgi çekebiliyorlar düzgün şekilde kafa kafaya sokarsam. 3 tank oynuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 the trials of durance questini yapabilen var mı buglı sanırım dialog seçenegi cıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 DW Cipher Build Şunu da koyim şuraya dursun. Dex'e çok abanmıyorum zaten dual wield attackspd oldukça hızlı olduğu için ve %20 feat alındığı için çok da gerekli olmuyor, melee'ye giren karaktere defans penaltıları yoksa bütün oyun can sıkıyor. Hearth Orlan Cipher 17/10/13/10/18/10 The Living Lands +1 Might Laborer +1 Athletics/Mechanics Starting Spells: Whisper of Treason, Soul Shock Spell'ler: Lvl1: Whisper of Treason, Soul Shock(!), Mind Wave Lvl2: Mind Blades(!!), Phantom Foes, Mental Binding Lvl3: Puppet Master, Ectopsychic Echo, Soul Ignition Lvl4: Mind Lance(!), Body Atunement(!), Silent Scream Lvl5: Borrowed Instinct(!), Ringleader Lvl6: Daha göremedim Feat: Draining Whip(!), Two Weapon Style, Weapon Weapon Focus: Ruffian, Bloody Slaughter, Biting Whip Önemli şeylerin yanına ünlem koydum. Stat'lar belki daha agresif gidilebilir başta ama ben bundan daha agresif başladım ve kötü oldu açıkçası. Silahlar Dual Stiletto veya Stiletto + olabildiğince fazla Accuracy Bonus'lu, hızlı 1H(isimli bi Rapier var mesela bende). Range'den de dar alanda falan Blunderbuss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Quel-Thul said: the trials of durance questini yapabilen var mı buglı sanırım dialog seçenegi cıkmıyor Bende beklemedeyim bir gelişme yok, çözen eden varsa bilgi versin güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Gilded vale kalesi Abi o kadar kale bastık, kralı tahtından ettik, animancer ını öldürdük falan filan doğru düzgün ne bi loot ne bi exp geldi bi yeri mi atladım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar