HellHound Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=BsX3RLUAU6Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 of kimse düzgün bir soru sormamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 combat biraz daha yavaş olsa bir de party 5 kişi olsa daha iyi olurmuş gibi gözüktü uzaklardan uzaklardan. combat sanki biraz fazla hurra ama oynamadan belli olmaz böyle şeyler. DA:I combatı da baya kötü görünüyordu, alışınca gayet keyifli bir hal aldı. hatta ilk iki oyundan iyi olmuş denebilir alıştığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 onu vidyoda bir yerde söylüyor sawyer. daha yavaş yapabiliyorsun combatı. party de istediğin sayıda oluyordur zaten. ancak xp dağılımı nasıl oluyor onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Combat başta karışık geliyor, özellikle interface zayıf kimin o anda ne yaptığını gösteren arayüz hiç iyi değil. Hatta şöyle göstereyim Taba basınca karakterlerin başının üstünde o anki durumu görünüyor. Şunu parti için portrelerin üstüne bi yere taşısalar çok rahatlayacak interface de o kadar söylememize rağmen beta forumlarında kimse ilgilenmedi. Oyun bu defa gerçekten real time bu arada, infinity engineler gibi her 6snde bir x attack ya da 1 büyü atmak yerine spelllerin/attackların cast ve recovery hızlarıyla üstündeki armora bağlı olarak aksyona giriyorsunuz. Atıyorum bi spell in cast time ı 2 sn, recovery time ı da 2 snyse full plate giyen bi wizard büyüyü %50 penaltıyla birlikte 3snde cast edip 2 yerine 3sn de recoverye girip 6 snde ikinci spellini yapmaya başlayabilir. Aynı mantık attacklar için de geçerli. Dexterity cast time ı da etkiliyor keza. Biraz alıştığımızın dışında bi sistemi var ama ben beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 xp dagilimi fix, zaten combat xp yok (gerci moblarin ansiklopedi girdisi doluyor onun xpsi var), eger uzerinde oynama yapmadilarsa en son grupta aktif olanlar tam xp alirken strongholdda bekleyenler daha az xp alacaklar, bununla birlikte strongholdda bekleyen companionlari queste yollayip ekstra xp aldirabiliyordun yanlis hatirlamiyorsam. degismis olabilir bunlar tabii, mesela moblarin journal entrysini doldurmanin, locked chest acmanin falan xpsi yoktu, millet combat xp yok, sirf quest xp bohuhuhu diye aglayinca sussunlar diye eklediler falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Yok yok backer betada hala öyle journal entry doldurunca kilit açınca falan xp alıyorsun. Ama combat xp olmaması gereksiz geliyor bana. Hemen hemen herkes için zaten yaptığın quest kestiğin npc aynı oluyor, e respawn grindlamak da yok. O küçük küçük xpleri almak ayrı bi keyif olurdu :P Bu arada Edèr in Eothas followerı olduğunu ilk defa öğreniyoruz galiba, ilginçmiş o baya keza Eothas direk sevilmeyen bi tanrı dyrwoodda. Hatta Eothasın düşmanı bi Magran diye bi tanrı var dyrwood un offical tanrısı gibi bişi, onun bi priestı da gruba girebiliyor. Dini/politik olaylara baya önem veriyorlar oyunda, questlerden kitaplardan falan belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 gorsel olarak yordu beni ya, combatlar da dur kalk midem bulandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 sen xbox oynarsın sorun yok. combatsız geçen aynı xpyi alıyo işte fena mı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Gören de dur-kalk'ı yeni sanacak, 15+ yıldır aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 baskasini izlerken rahatsiz ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 kavga etmeyin ayırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=gSRJiBd-Ktc Belgeselin ilk bölümü de yayınlanmış http://vimeo.com/121305519 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 http://media.obsidian.net/eternity/media/screenshots/20150227/poe-raedrics-hold.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 off ekran ne kadar pismis, hicbisey goremedim resimde asdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Çık artık be. Görseller muazzam görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 ben bu oyunu aldım mı kickstarter zamanı hatırlarmıyorum aşskdfa nasıl anlayabilirim oyun bende var mı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Kickstartera girip pledged amount var mı bak? Bide updateleri kapatmadıysan sürekli mail geliyor olması lazım, en son 12sinde atmışlar bi tane. Alsan farkında olurdun gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 şimdi baktım 26 mart yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 26 Mart. 10 günden az kaldı http://laslow.net/reactiongifs/Batch01/giddy.gif Backer beta forumlarında developer sessizliği var, tavsiyelere falan pek bakmıyorlar artık tamamen buglara odaklanmış durumdalar. Sanırım biraz buglı olacak yine release =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Bloodborne ile aynı haftaya mı konur, aaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Oyun gold olmuş: http://eternity.obsidian.net/news/pillars-of-eternity-has-gone-gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Keyler dağıtılmadı değil mi hala? 1 hafta kaldı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Selamisahin said: Keyler dağıtılmadı değil mi hala? 1 hafta kaldı :/ Yok, daha dağıtılmadı. Onu da önümüzdeki hafta duyururlar muhtemelen. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 alacaksanız steam'den alın 65tl/25 dolares. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar