Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pillars of Eternity #2

Norak

Öne çıkan mesajlar

combat biraz daha yavaş olsa bir de party 5 kişi olsa daha iyi olurmuş gibi gözüktü uzaklardan uzaklardan. combat sanki biraz fazla hurra ama oynamadan belli olmaz böyle şeyler. DA:I combatı da baya kötü görünüyordu, alışınca gayet keyifli bir hal aldı. hatta ilk iki oyundan iyi olmuş denebilir alıştığında.
Sosyal ağlarda paylaş

Combat başta karışık geliyor, özellikle interface zayıf kimin o anda ne yaptığını gösteren arayüz hiç iyi değil. Hatta şöyle göstereyim

Taba basınca karakterlerin başının üstünde o anki durumu görünüyor. Şunu parti için portrelerin üstüne bi yere taşısalar çok rahatlayacak interface de o kadar söylememize rağmen beta forumlarında kimse ilgilenmedi.

Oyun bu defa gerçekten real time bu arada, infinity engineler gibi her 6snde bir x attack ya da 1 büyü atmak yerine spelllerin/attackların cast ve recovery hızlarıyla üstündeki armora bağlı olarak aksyona giriyorsunuz. Atıyorum bi spell in cast time ı 2 sn, recovery time ı da 2 snyse full plate giyen bi wizard büyüyü %50 penaltıyla birlikte 3snde cast edip 2 yerine 3sn de recoverye girip 6 snde ikinci spellini yapmaya başlayabilir. Aynı mantık attacklar için de geçerli. Dexterity cast time ı da etkiliyor keza. Biraz alıştığımızın dışında bi sistemi var ama ben beğendim.

Sosyal ağlarda paylaş

xp dagilimi fix, zaten combat xp yok (gerci moblarin ansiklopedi girdisi doluyor onun xpsi var), eger uzerinde oynama yapmadilarsa en son grupta aktif olanlar tam xp alirken strongholdda bekleyenler daha az xp alacaklar, bununla birlikte strongholdda bekleyen companionlari queste yollayip ekstra xp aldirabiliyordun yanlis hatirlamiyorsam.

degismis olabilir bunlar tabii, mesela moblarin journal entrysini doldurmanin, locked chest acmanin falan xpsi yoktu, millet combat xp yok, sirf quest xp bohuhuhu diye aglayinca sussunlar diye eklediler falan...
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yok backer betada hala öyle journal entry doldurunca kilit açınca falan xp alıyorsun. Ama combat xp olmaması gereksiz geliyor bana. Hemen hemen herkes için zaten yaptığın quest kestiğin npc aynı oluyor, e respawn grindlamak da yok. O küçük küçük xpleri almak ayrı bi keyif olurdu :P

Bu arada Edèr in Eothas followerı olduğunu ilk defa öğreniyoruz galiba, ilginçmiş o baya keza Eothas direk sevilmeyen bi tanrı dyrwoodda. Hatta Eothasın düşmanı bi Magran diye bi tanrı var dyrwood un offical tanrısı gibi bişi, onun bi priestı da gruba girebiliyor. Dini/politik olaylara baya önem veriyorlar oyunda, questlerden kitaplardan falan belli oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...