senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 seks yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Hani guldururken aglatmak istemisler belki de ama o yahudinin ikinci dunya savasi filmi gibi olmamis etki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Esh said: Grand budapest oscarlik bile degil bence. Guzel film ama ne bileyim bisi eksik o filmde fantastic mr. fox çok hoşuma gitmişti iki üç kere izledim. tenenbaum ailesi feciydi benim için o yüzden wes'in filmlerine önyargı ile bakıyorum, budapesteyi de beğenmem diye izlemedim zaten, bakalım. bu herifin seven tam seviyor, sevmeyen de uzak duruyo öyle bi adam. ama renkleri falan çok iyi kullanıyo filmlerinde. he bi de moonrise kingdom eh peh işte, sonunu zor getirdim başkası gayet bayılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 versinler lan. titanik 11 oscar almış whiplash mi almıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 izleyemedim ama birdman alsın galiba pek iyi bi izlesem cok rahatlıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 budapeşteyi niye beğenmiceksin. çok iddialı ben süperim mesajlarım var falan gibi ödevler yüklenmeyen bir film. görsel masaj yapıyor sana alttan az buçuk verdiklerini löp löp yutuyosun. resimli masal kitabı bi nevi. düşünme izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 en güzeli tenenbaumstu edit:sordukmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 e bugünmüş yazmıyorsunuz hiç. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 eskiden cnbc-e filan gösteriyordu. Artık göstermiyorlar sanırım. Stream mi bulmak lazım illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 digiturk veriyormuş. twitter'da görmüştüm resmi link vardı. diginin sitede vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Komutan said: Hollywood genel olarak liberal. O nedenle Bush karşıtı birine ödül verilmesi politik bakış açılarına uygun. Evet ama öte yandan Clint Eastwood açık açık cumhuriyetçileri destekliyor, film gerçekten mi kötü bilemiyorum, izlemedim ancak vatan-millet temalı filmler oscar'da bir avantaj sağlıyor. bu arada birdman haftaya gösterime giriyor ancak boyhood gösterime girmeyecek. http://www.sinefesto.com/wp-content/uploads/2015/02/birdman-afi%C5%9F.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Birdman kazanırsa afişten kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 eldar said: Komutan said: Hollywood genel olarak liberal. O nedenle Bush karşıtı birine ödül verilmesi politik bakış açılarına uygun. Evet ama öte yandan Clint Eastwood açık açık cumhuriyetçileri destekliyor, film gerçekten mi kötü bilemiyorum, izlemedim ancak vatan-millet temalı filmler oscar'da bir avantaj sağlıyor. Cumhuriyetçi ama filmlerini göz önüne alırsak merkeze çok yakın durduğunu, libertarian bir çizgide olduğunu söyleyebiliriz. Mesela Million Dollar Baby'deki ötenaziye yaklaşımı muhafazakarların hoşlanacağı türden değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Dün "The Imitation Game" i izledim de o da iyiydi. birdman'i izlemedim ama diğerleri arasından bu almalı bence. whiplash fln alırsa çok pis söverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 oscar torenı dıgıturk 1. kanaldaymıs. nettende izlenebilecekmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Nezaman toren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 3:30'da başlıyor tsi oscar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 eldar said: http://www.sinefesto.com/wp-content/uploads/2015/02/birdman-afi%C5%9F.jpg oha afiş efsane /summon Theridone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 hangi kanalda yayınlanıyor, ntv'de cnbc-e de yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 3 mesaj yukarı bak. Üşenmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 şunu bırakıp gidiyim üşenenler için. oscarfulltakılmadancanlıhd1080pizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 http://beta.digiturk.com.tr/oscar/content/img/oscar-banner.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 ad soyad tel istiyor http://i.imgur.com/zNu0Bzl.png tuzak resmen bir kere kaptirdin mi tel bunlara............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Ozaman büyük hizmet yapalim ;) http://paticix.com/oscar.asx Playeriniza yapıştırın onatın HD Düzelttim linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar