Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 önemli kargon varsa direk şubeye iste, sabah git al. mesela yarın mng ve yurt içi için aynı şeyi yapacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 ups den gelsin de önemli kargo, görürüm "şubeye git al" ı asjkdask Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 yurtici kargodan gonderim vardi, 2 saat once sisteme giriyim bakiyim dedim "Teslim edildi" yaziyor, sabah saat tam 11.00 de iki paketi birden ben bizzat teslim almisim. e sabahtan beri uyanigim ve evdeyim, kapicida almamis ne oldu filan diye actim satastim genel merkeze (sube tabiki telefonlari acmiyor), onlarla kavga ederken kargo geldi reziller ya, tiksiniyorum direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2015 benim de çok başıma geldi aynı olay. dağıtım bölgesine gelince paketleri alıp araçtan inmeden teslim edildi çeki atıyorlar sisteme, teslimden sonra tek tek girip bekleme derdinden kurtuluyorlar böylece. sistemleri aptal olunca böyle çözüm bulmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2015 http://i.imgur.com/owdmdPr.png uzay zamani bukebiliyorlar artik, WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2015 atalarda yurtiçi baya iyi çalışıyor. şekerpınarda da günde 7 kere geldikleri firmayı bulamadık diyip geri götürüyorlar arada. şube baya farkediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 mng amma kötüymüş cidden ya, bir şey ısmarladım firma mng anlaşmalı diye onlarla yollamış. İstanbul içi gelmedi :D Adamlar ne arar ne sorar, sürekli yarın teslim edeceğiz diyip getirmiyorlar :) pes ettim valla. Gönderen firmaya söyledim geri çekin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Bizim burda aras en iyisi mesela sonra ups sonra mng yurtici kargoda araba bile yok adam yuruyerek dagitiyor kargolari en iyi ihtimal aksam 5 te geliyo iste aras sabah 10-11 arası fix getiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Trendyoldan bir termosifon aldık gecen gun,mng ile satıcı kargoladı.Neyse bugun tanımadıgım bir cep telefonu aradı,açtım.Abi ben mng kargodan arıyorum,siz termosifon almışsınız,biz bunu eve teslim etmeyiz,gelin kendiniz taşıyın dedi.Kardeşim parayı alırken boyutuna göre alıyorsunuz ücretini,eve de bir zahmet çıkar dedim.Yok şirket prensibimiz gereği çıkarmıyoruz dedi.MNG den bişi alırken aklınızda olsun,10 kg dan büyük kargoları eve getirmiyorlarmış.Allahtan satıcı iyi çıktı,adamı aradım,burdaki şube 10 kg dan büyük malzemeleri eve teslim etmem diyor dedim,yarın başka kargo ile yolluycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 (düzenlendi) Selam, İşyerindeki Yurtiçi ile çalışıyorum; her şeyi getiriyorlar ve hatta akşam üstü uzak bölgelerden gün ortası onlara gelen kargoları da 2. tur yapıp dağıtıyorlar. Kuryenin telefonu da var, gönderilerimi mesaj atıp bildiriyorum, bana gelenleri de telefon uygulamasından takip ediyorum; yerimde yoksam başka yere yönlendirebiliyorum. Fark etmediğim kargolarımı adresimde yoksam da ertesi gün getirir, not bırakıp gel al demez. Hediye mi alıp vereyim, gördüğümde boynuna mı sarılıp öpeyim bilemedim yazdıklarınız sonrası... Edit: MNG çamur! Aras'ın kuryenin de telefonu var, yardımcı oluyor o da sağ olsun. Saygılar. Haziran 16, 2021 paramecium tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 bahşiş verebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Bahsis verince o is boka sariyor, vermedigin gun kotu oluyorsun yavas yavas normalde aldigin hizmetten daha kotusune evriliyor maalesef. Onun yerine ben icecek , atistirma vs ikram ediyorum araclarinda yiyip icebilecekleri. Hem daha da erken geliyorlar giderek asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Bende de yurticiyle arasin kuryelerinin cep telefonlari var, her zaman sorunsuz getiriyorlar. Bazen ofiste degilsem eve falan getiriyorlar ayni guzergahta oldugundan. Mng berbat, haftada 2 gun dagitima cikiyorlar, ne hikmetse 2 3 senedir arabalari bozuk. Agir kargo getirmiyorlar, evde bulamazlarsa kapinin onune birakiyorlar kolileri. Eskiden surat kargo en cok sorun yasadigim sirketti. Artik mng. Kargoculara ben de bahsis vermiyorum, eskiden veriyordum ama hizmet kalitelerinde bir sey degismiyor. Sadece boyle bayram seyranda bir sey getiren kuryelere bayram icin bir seyler veriyorum yuz ifadelerine gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Selam, İçecek ve atıştırmalık mantıklı bir seçenek, olabilir o :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Bugun daha komik bişi oldu konuyla ilgili onu yazayım.MNG getirmeyince kargoyu ;satıcıya ulaştım yarın ilgilenicem dedi ama ses cıkmayınca trendyoldan iade açtım.Trendyol horoz kargo iade kodu verdi,neyse canlıya baglanıp anlattım ,teslim almadıgım kargoyu iade edemem,nasıl olacak dıye.Sorun olmaz merak etmeyın dedıler kapattık.10 dk sonra horoz logıstıc aradı,kargoyu evinizden teslim almak üzere gelicez dediler,neyse durumu anlattım,biz gidip kargodan alırız dediler iade için.Komedi resmen,horoz mng den kargoyu teslim alıp iade edecekmiş.Absürdlükte son nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2021 MNG en kötü kargocu abi. İki olay yaşadım 1) ikea kargosunu getirdiler. paket hayvan gibi delinmiş, içerideki malzemede de ezik oluşmuş o derece. o deliğin üstüne kargo etiketi yapıştırıp getirmişler, tabii ben bunu içini açmadan fark edemedim. büyük çakallık. 2) kedi kumu getireceklerdi. çuval içinde bir şey geldi içi görünmüyor. eleman bir şey demeye fırsat olmadan koşa koşa gitti asansöre. neyse eve aldık bi baktık kum kutusu patlamış, her tarafa saçılmış. görmeyeyim diye çuvala koymuşlar. worst kargocu ever. özellikle 1. si direkt evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2021 Ben sırf bu yüzden kapıya kamera koyup kamera önünde açmayı düşünüyorum artık kargoları. Tapo C200 alacağım sanırım, evde akıllı ampulleri de var, memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar