Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mng kargo


Shean

Öne çıkan mesajlar

Yurtiçi gemlik şubesi de çok berbat.

Bi tripler bi havalar. Zaten fiyatları da acayip yüksek diğerlerine göre. Aras'ın 7 liraya getirdiği kargoyu yurtiçi 13 liradan aşağı getirmiyor. Ben şubenin verdiği hizmet kalitesine göre çok fazla para ödüyorum yurtiçine.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aras cidden çok sorumsuz. kedi tuvaleti almıştım internetten. arasla göndermiş adam. atalar şubesi taaa adliyenin orada. hatta adliye de değil adliyenin e5 girişinde. allahın unuttuğu yere koymuşlar. yürüyerek gidip oradan aldım.

edit: bunda da evde yoktunuz rpsi yaptılar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Abi şube ile konuşun ya sdf.

X kargo çok kötü demek doğru olmuyor. Hizmet kalitesi şubeyle ilgili.


çoğu örnekte doğru oluyor.

overall hizmet kalitesi kötüyse marka kötüdür. şubedeki 1 personelin kötü olması örneği evrensel geçerliliğe sahip değil. o zaman her şirket çok iyi ama bazı kötü çalışanlar var der işin içinden çıkarsın. hizmet kalitesi hak getire.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı firmanın x şubesi kötü y şubesi iyiyken ben genel kıyaslama yapmayı doğru bulmuyorum ama.

Şikayet mekanizmasını işletir de düzelme göremezsen yargılayabilirsin firmayı. Ama bu haliyle şubeleri yorumlayabiliriz sadece.


Yurtiçinden genel olarak herkes memnun gibi ama ben inanılmaz sıkıntılar yaşıyorum. Viki de aynı şeyleri söylüyor mesela.

Benim için de mng ve aras bayaa iyi. Ben aras dışında hiçbir kargo firmasının paketimi saat 12'den önce getirdiğini görmedim mesela standart hizmette.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sorunlu personel varsa şikayet gelir

şikayet sonrası aksiyon alınmazsa şikayet devam eder

aksiyon alındıktan sonra tekrar şikayet geliyorsa personel seçimi yanlıştır

HR kötü demektir veya adamlara bütçe verilmiyordur, kalitesiz elaman almak zorunda kalıyordur

hepsi şirketin sorumluluğunda

personel kötüyse, şirket kötüdür. personeli alan şirket çünkü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben yurtici kargoyu defalarca sikayet ettim "geldik evde bulamadik" yalanlarini, hicbirsey olmadi aynen devam ediyor. Ikea onlinedan mobilya aldim gecen hani DHL ile calisiyor en azindan diye, itnernet siaprisleri kucuk hacimde ise DHL yurticine sutluyormus. ikea magzadan aldigim urun 3. gun geldi DHL ile, internetten aldigim 9 gunmu ne surdu oda 2 koliden sadece biri geldi. dedim 2. parcasi nerde bunun? sonra gelir dedi piskin piskin, imzalamiyorum o zaman teslim tutanagini al gotur dedim, dursun sorun diil dedi, ben imzalamdigim halde sisteme teslim alindi girmis, imzalamisim gibi gostermis. subeye git gel kac gun hicbiryerde 2. kutu yok piyasada.

actim ikea ya direk, anlattim durumu, hemen yardimci oluyoruz dediler, iki gun sonra tipis tipis geldi kayip kutu, sonra birde telefon acip "sorununuz cozuldu degilmi?" diye kontrolde ettiler

haaa dhl cokmu iyi? korle yatan sasi kalkar hesabi direk, teknosadan birsey aldim DHL le yollamis, saat te vermis bide su zaman gelicek diye, butun gun evde oturdum bekledim, gelen giden olmadi. sisteme bi baktim "alici adreste bulunamadi" hede hodo, ertesi gun getirdi direk neyseki
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...