yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Bu iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 daha once spvp yaptigim arkadaslarimi ikna edebilirsem oyuna donmeyi bu ek paketi alacam bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Aynen ben de gazı aldım. Bu gece indiririm sanırım. Hazır traitler skiller vs. değişmişken, benim içinde yeni bir başlangıç olur. Expansiona kadar geliştiririm kendimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 İlk çıktığında oyunu alıp miss gibi 1ay oynadım. Daha sonra oyunu iade ettim.. İade garantisi var ise gene alıp oynayayım diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 raidler açıklanıyor http://www.twitch.tv/guildwars2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 tank, healer classda ekliyorlar o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Trinity yok halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 gw2 kaldımı hala yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 çok iyi görünüyor, helal adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Yarın akşam akıyoruz. Deso'dayız, casualız, bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 gangren'e bak hala oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 dün çektim, yeni donanımla oyunu açtım, zerglere girdim, kaymak gibi aktı baya mutlu oldum fakat ws oynarken bunu açıp oynayınca böyle inanılmaz yavaş ve hantal geldi oyun. elim gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Yavaş mı geldi? GW2? WS'dan sonra? O da enteresanmış. O zaman size Action Camera verelim? https://www.guildwars2.com/en/news/introducing-the-action-camera/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 elite profession olarak mı geçiyordu var olanlara gelen eklentiler? chronoya baktım dün, mesmer oynamak isteyip oynayamamıştım bir türlü, chronoya baya doluyum o sebepten. chrono spec için 80 olmamız mı gerekiyor direkt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Evet, 80 gerektiriyor. Bununla birlikte o elite spec'e ait her trait/skill/skin açmak için de 400 Hero points gerekiyor. (Şu anda World Complete yapan bir kişinin maksimum 210 Hero pointi olabilir.) "Yani 80 olup hemen Chronomancer olurum." mantığı ne yazık ki işlemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 neyse artık başka baharlara :) gw2'de doğru düzgün hiç pvp yapamadım, çok hevesleniyorum her seferinde. 4-8 gün içerisinde bırakıyorum her denediğimde. neden böyle oluyor ben de anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 PvP derken neyi kastediyorsun ama? Ranked ve unranked sPvP var. WvW var. GvG var. Hepsinin temeli PvP olmakla beraber, taktiği ve donanım farkı var. GvG en keyiflisi gibi. HoT'da önem veriyorlar baya PvP'ye. 400k USD rewardlu turnuva falan başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 gördüm ya, dün uzun bir sunum izledim. pvp konusundaki gelişmeler çok güzel. wvw hiç sevemedim ben, tam bir clusterfuck geliyor bana. community ile oynadığımda da anlam yükleyemedim. farmdan öte değildi yani benim için. spvp seviyordum. gerçek pvp gibi o geliyordu bana. şimdi ranked ile gvg olayı çok iyi olmuş. gvg release'de olması gerekirdi ama neresinden dönülse kardır. keşke oyunu dx9'dan da çıkartabilselerde donanım kullansa artık cpu dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Anet'e o kadar sinirlenmiştim ki son yaptıkları f2p zımbırtısından sonra direk bıraktım oyunu. O zamandan beri kaç oyun oynadım saymadım. WoW, Eso şu bu piyasada ne varsa denedim sevmek için zorladım kendimi resmen asdgdas ama yok arkadaş hiçbiri şu oyunun yerini tutmuyor benim için ya. 3 yıldır daha bıkamadım şu oyundan. Bide üstüne ek paket o kadar iyi olmuş ki dayanamadım yine aldım 4 gün önce falan. WvW çok ayrı bir sistem ya. WvW'den zevk alabilmen için cidden ne yaptığını bilen bir guildle çok ciddi bir şekilde oynaman lazım. Öyle oyuna girip pub raidlerle yaptığınız şeylerin hiçbir alakası yok gerçekten. Bu WoW'da raid finderla mythic arasındaki farka benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2015 WvW guildlerin ortaklaşa yaptığı raidlerde baya iyi oluyor ts üzerinden, haftada 2-3 gün bir kaç saat oluyor ama tabi bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar