barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 besiktaşta karadeniz döner mi ne var. kartal heykelinin orada, çarşıda. saat 17.00 olmadan biter ama döneri hergün. baya lezzetli ve fiyatı da makul. gerçek etten yapıyor döneri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Ya soslu doner nedir abi tirt eti makyajlamak acigi kapatmak icin biyapilan hinlikden baska bisey degil bence.ankarada özler,pecenek,mutlu,cici gibi best of lar dururken hemde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 KuddusiMavra said: dis bingildak said: fotoda döner göremedim and dis Anelor said: alman döneri baya kötü (tu) almanyada çok kez döner yedim daha doğrusu yemek istedim ama her seferinde iğrenç dönerler tattım. artık havasından mı, suyundan mı, koşer kesmedikleri için mi? bilemedim. kullandıkları etten. süt danası mı ne ondan yapıyorlar bi usta öyle bişeyler demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 of çok acıkıyorum bu başlıgı görünce ya. yemek sepetine bi baktım, aba piknik var sadece.sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Esh said: Biz pideyle doner yemeyi birakali baya oluyo abi. Gel seninbayramogluna goturem. Ufkun acilir. Cikista da single maltla cilalariz Hala kasayi almadin mk Abi önümüzdeki hafta bi bayramoğlu patlatsak mı benim de acaip canım çekiyor bu aralar. Akşam yemeğine de lider pideye gittik miydi tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Gökalp'in dediği yer de güzel de bir bayramoğlu değil hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 yanki elit adam ayakta doner yemez zaten masada oturacak mum falan yanacak kebap doner yerken kebapcidan donerciden cikip viski icelim diyo adam. elitligini sittigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 hahaha döner elitistleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 alan yetkilisinin sözünü dinle la bi adamı boşuna yetkili yapmamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 gerçi burası garbage mış sdfsd niye garbageda olm bu konu. gayet konudışı lık bi yer. bi de lezzet bölümü açsanıza abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Eskişehirde güzel dönerci bilen var mı ? Eve sipariş olan var mı birde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Canım çekti lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Esh said: gerçi burası garbage mış sdfsd niye garbageda olm bu konu. gayet konudışı lık bi yer. bi de lezzet bölümü açsanıza abi. bana alamancisin dediler disladilar. bende buraya actim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Seele said: lahmacun üzerine döner ohhh misss http://t1.ftcdn.net/jpg/00/40/65/04/400_F_40650496_LuDd2w8I6MEaMnZ3pdT1qabDVkmPZVnk.jpg kolun'de yasarken 10-15 kilo almistim bu meret yuzunden sonra tr'de bi yerde gordum lahmacun durum aha dedim yasasin. lahmacun icine lahmacun koyup durmuslerdi hayallerim yikilmisti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 gürbetciler hemen nasıl kendini belli ediyor asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Seele said: lahmacun üzerine döner ohhh misss http://t1.ftcdn.net/jpg/00/40/65/04/400_F_40650496_LuDd2w8I6MEaMnZ3pdT1qabDVkmPZVnk.jpg lahmacun üzerine adana yedin mi? 1 efsane. döner de güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 bingildak said: gürbetciler hemen nasıl kendini belli ediyor asdasdasd burda yabanci orda almanci kardessss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Abi anatolian fusiona geldi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Xaenin said: Esh said: Biz pideyle doner yemeyi birakali baya oluyo abi. Gel seninbayramogluna goturem. Ufkun acilir. Cikista da single maltla cilalariz Hala kasayi almadin mk Abi önümüzdeki hafta bi bayramoğlu patlatsak mı benim de acaip canım çekiyor bu aralar. Akşam yemeğine de lider pideye gittik miydi tamamdır. kavacık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 akşam gidin, giderken levent ten beni de alın ya =/ sora ben oradan eve kaçarım lkasdjkasj ha edit: evet bayramoğlunun hastasıyız tabii. edit2: adam bir anda cevap vermeyi kesti klasjdaslkj taam ben gider kendim yerim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 =/ Oraya yakın olan var olmayan var insafsızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 µh said: ankarada yiyebileceğiniz en güzel döner bence çubukta. Ahanda bu doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Doner cok onemli mesele. Gundeme bile tasinir bu konu. Hatta daha onemli bir konu yok forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2015 Lider pide'de kapalı, 1,5 kavurmalı 3 yumurta sarılı pide. Efsane ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar