aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 size mi sorucak lan koskoca mesih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 babacum'a title verilsin adam gibi adam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Bana soracak tabi lan ben ayarlıyorum çoğunlukla buluşmaları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Mesela ankara'ya geldik ve dürüm yiyeceğinizi öğrendik. Gelemiyo muyuz =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Yok be ssk yemeye gideriz ayıbsınız. Beğenmezsek 2.ye çağırmıyoruz ama hafgsajda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 wastyrx said: Laraken said: noyzura bi ankara buluşmasına gelsene. Gerek yok bence ya, istanbuldakiler sevmiş onu orada kalsın bence. la gelsin işte iki muhabbet ederiz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 vallahi skecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 adamaları niye birbirine kırdırmaya calısıyorsunuz abi sevişmişler işte size ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 o değil de ferrarisiyle buluşmaya gidip ferrarisini cafenin öüne bırakıp kızdan ayrıldıktan sonra ferrarisine binip giden biri vardı kim o acaba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 o değil de değil o işte sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 di said: Abi bu herif boyle biseyler yazdi cizdi ve siz bununla ayni masaya oturup hic bisey olmamis gibi muhabbet mi ettiniz? Klavye arkasinda olmayinca laf mi soyleyemediniz nedir olay? gibi, millet eğlence arıyordu, buldular yani yazılacak çok şey var ama insanları kırmaktan çekiniyorum, herkes kartlarını masaya koydu diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Kyra said: Liebe said: abi adam ezikliğin dibine vurmuş yine ya sdfsds utanmadan kalkmış gitmiş bir de Benim hakkımda şuurunu fazla kaybetme lütfen hani sataşmak ile pisleşirken kendini kaybetmek arasında büyük bir fark var. 1 eventtan haberim bile yoktu editör çağırdı. eve gittim bi traş olayım bari diye evde oyalanırken Wishmaster da çağrınc kesinlikle gitmeliyim dedim ve gittiğime de çok memnunum. Hakkımda ezik mezik dibine vurmuş falan konuşma. Söylediğin kelime ağır hakaret ve her zaman senin gibi hayatta hiç bir gayesi olmaksızın ona buna hakaret eden tipleri tolere edemeyebiliyorum bu yüzden gereksiz yere kafamı attırma. Kapa çeneni ya da moderatörler hakaret edenleri banlasın bir zahmet kurallar gereği. kendimi kaybetmemi geçtim, ufacık bile sinirimi bozabilecek değerde bir adam değilsin. senin değerin ancak yüzlerce binlerce mesaj atıp muhabbet kurmaya çalıştığın ortamdaki insanların arkasından kız görmemiş, asosyal, otuzbirci bebeler diye konuşup o eziklere hava atabilmem için facebooktan güzel kızlar arıyorum yanımda gelebilcek diye iğrenç bir duruma düşebildğine göre gözümde sinek kadar bile yoktur :D hakkında böyle düşündüğün ve bunu internette açık açık belirttiğin 20-25 kişinin ortamına sırf 2 kişi seni çağırdı diye gitmişsin, iyi cesaretin var keşke o cesaretin binde biri ildeniz dışında ötekilerde de olsaymış :) ki ildeniz de kibarca muhattap olmaktan kaçınmış sadece anladığım kadarıyla. hayattaki gayelerimden bahsederek konuyu senin üzerinden benim üzerime taşıma çabana izin vermeyeceğim :D ama güzel bir pazar günü, eğlenmek için buluşacak bir sürü insana küfürler ederek sanki sonra hiç bişi dememiş gibi ezik bir biçimde yanlarına gidecek kadar low bir insan değilim diyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 BabacumMostors said: bişiler di said: Abi bu herif boyle biseyler yazdi cizdi ve siz bununla ayni masaya oturup hic bisey olmamis gibi muhabbet mi ettiniz? Klavye arkasinda olmayinca laf mi soyleyemediniz nedir olay? gibi, millet eğlence arıyordu, buldular yani yazılacak çok şey var ama insanları kırmaktan çekiniyorum, herkes kartlarını masaya koydu diyelim. Adam ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Noyanin fb postunun tam capsini atabilir mi biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 http://i.imgur.com/QX6cbPM.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 arkadaşlarına da iyi taşak geçtirmiş :D http://i.imgur.com/pwI2NLF.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Birde laf eden adamlardan birinin tipine baktım işsizlikten göbekli sakallı gözlüklü ehaufagds şakacılar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 bu kadar laftan sonra kapatsın account'u bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 reelde tanımıyorum da insan forumda attığı postlardan dolayı düşman olunmaz ya herkes bordo beresini giyip atiyor postunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 axedice said: Ya şu hakettiği ilgiyi görmedi bence. Bılgıldak burada olsa da kendini savunsa http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/b1310lg1310ldak_zpsc039011c.jpg vidya related Aaa öbür topikte mori vermiş. Olsun burda da dursun lel krem verin arkadaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 et ete değiyior işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 di said: Abi bu herif boyle biseyler yazdi cizdi ve siz bununla ayni masaya oturup hic bisey olmamis gibi muhabbet mi ettiniz? Klavye arkasinda olmayinca laf mi soyleyemediniz nedir olay? bu ayrıca http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-grow-a-spine.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 forgiver said: herkes bordo beresini giyip atiyor postunu Abi şu yanlış geliyor bana çok. Ha, fake bir nickin vardır, hiç görmeyeceğini bildiğin insanlara yazıyorsundur, o zaman istediğini yazar, istediğin kimliğe bürünür, istediğin gibi davranırsın. alt+f4 yaptığında biter gider o sanal karakter. Ama gerçek kimliğinle yazdığın şeyler "senin söylediklerin" olarak geçer. İyi o zaman ben burada mesela sana dümdüz giydireyim, buluşalım, "yahu forumda yazdım ben onu bordo beremle, ne ipliosun" diyeyim? Edit: saçma olur yani, sen yine bana sinirli olursun öyle bir durumda. "evet adam forumda yazdı not valid" demezsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 editör komplosu ya. ihale ona kalmasın diye noyzurayı çağırmış bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 BabacumMostors said: di said: Abi bu herif boyle biseyler yazdi cizdi ve siz bununla ayni masaya oturup hic bisey olmamis gibi muhabbet mi ettiniz? Klavye arkasinda olmayinca laf mi soyleyemediniz nedir olay? gibi, millet eğlence arıyordu, buldular yani yazılacak çok şey var ama insanları kırmaktan çekiniyorum, herkes kartlarını masaya koydu diyelim. Hayatında hiç birşeye karşı duruşun olmadan beyaz yakalı olmuşsun. Benim facebooka saçmalığın sınırlarını zorlayarak komikliğine yazdığım şeyleri fazla ciddiye alıp sonrada duruş sergiliyorum ben triplerine girme. Senin duruş ssergileyebilecek bir durumun yok. İçkini iç ve ağlaklık yap. Düşündüğün gibi bir adam olsan forumda bana yazdığın ve döşediğin wotları döşediğin gibi gözlerimin içine bakıp iki çift laf edebilecek adam olabilirdin. Lütfen tepki gösteren , tavır koyan adam triplerini bırak. Korkaksın, ağlaksın, beyaz yakalısın hiç birşeye tepki göstermemekten benim gibi kimseye zararı olmayanlar üzerinden polemik yapma daha fazla. Gerçekten sende cesaret yok. Sevdiğin herşeyi kaybetmenin nedeni de bu olsa gerek. Cesaret yok derken konuyu çarpıtma seninle hiç bir şekilde kavgam olamaz çünkü kavga etmeye ya da tartışmaya değecek duruş, cesaret , mentaliten yok... Hala insanlar kırılmasın etmesin falan deme kırıcı olan yok yere çıkardığın dramalar "noyzura gelmesin , o gelirse ben giderim" v.s. Umarım bu olay olduğu halin halin ile kendini sandığın halin arasındaki farkların yüzleşmesini sağlamıştır.. Sen ancak içersin ve ağlarsın. İki çift laf edicek, seni sevmiyorum çünkü sen böyle böyle bir adamsın diye gözlerimin içine bakıcak cesaretin yok... Bu yüzden sistemin mükkemmel bir kölesisin beyaz yakalı. Hormon tedavisine başla Viktorya gibi belki hayal ettiğin gibi bir adam olursun bir gün. O zamana kadar hakkımda polemik yaratma tekrar ne forumda ne de forum dışındaki buluşmalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar