Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Teaser'da, ilk filmdeki sahneyi yapmaya çalışmışlar. Arkaplan ilginç duruyor. Ancak Motoko'nun çıplak olmaması, başlık takmaması (şeffaf kamuflaj giysisi) ve dış mekan için iç mekan ışıklandırması kullanmaları, filmin bok yoluna gideceğinin sinyalleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 mainstream hollywood filminde en son ne zaman önden tam çıplaklık gördünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 90'lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2016 oyunlarda çocuk bile öldürülebilen bir devirdi, o noktaya bir daha uzun zaman gelemeyiz eğer mümkünse de. mümkün olmayabilir bu yüzyılın ilk yarısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 motoko çıplak degilki o sahnede su kıza bi 10 kg verdiremediler ya. https://www.youtube.com/watch?v=pAR5CHNjkaU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 izlerim ama büyük ihtimal bok atacağım. "Innocence" gibi bütün filmi 10 saniye karakter cooldown'ları ile geçirip background art yaptık diye alkış beklemesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 tam da dediğin gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 istihza yapmayın ya, demek istediğim bir resme baktığınızda monami ile mi yoksa çingen pasteli ile mi çizmişler diye bakmıyoruz. ne anlatabilmiş ona bakıyoruz. 2. filmde art yapacağız felsefe yapacağız diye quote fest olmuştu burda da onun kokusunu aldım. yoksa msesela batou ile yüzme geyiğini vs atlamasınlar da bütçe düşsün np. ilk filmde şu robotik yüz açılması ve kimono ile yürümeyi hatırlamıyorum ikincidendi onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Daesunun koyduğu şahane görünüyor, mamoru oshiinin de fikrini almaları çok iyi. Aslında kenji kamiyama da dahil olsaydı keşke, gits sac yönetmeniydi. Neyse ama umutlandım şunu izleyince. Hatta bir hype bastı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 bende bu rupert sanders tecrübeli degil ama laf dinleyen efendi bi adamdır diye ümit ediyorum :p writing creditsde tam fiyasko ama scarlet var ona hırsız diyorlar çünki gönlümüzü çaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2016 Scarletin yüzü çok maskülen yani çenesi geniş, şimdi saçlarıda kısa olunca manly bir yüz ortaya çıkıyor. Kısa bodur ayrıca yada öyle duruyor ne bilim rahatsız edici duruyor bu karakterde ilk izlenim olarak. Neyse bir çıksında belki performansı ile ağzıma kürek ile vurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=wUtG93BebJ4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 iyi gibi lan aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 ben beğendim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 http://i.imgur.com/8aDrtkO.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 https://www.facebook.com/comicbookdotcom/videos/10153998276835544/ https://pbs.twimg.com/media/CxI7YBiVEAIXDXq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 film güzel "görünüyor". scarjo'nun oynaması da filmin satabilmesi için iyi bir hamle sanırım. en azından insanların ilgisini çekerse daha çok cyberpunk movie görme şansımız olur. batou'yu BIG COCK oynuyor yalnız. çok yakıştıramadık ama hayırlısı https://fsmedia.imgix.net/15/84/0e/d9/a46d/4a6d/a6bc/86ee2961be76/screen-shot-2016-05-24-at-25300-pmpng.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Law said: Scarletin yüzü çok maskülen yani çenesi geniş, şimdi saçlarıda kısa olunca manly bir yüz ortaya çıkıyor. Kısa bodur ayrıca yada öyle duruyor ne bilim rahatsız edici duruyor bu karakterde ilk izlenim olarak. Neyse bir çıksında belki performansı ile ağzıma kürek ile vurur. sensin maskülen scarlettime laf yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 dasaaa gelip bok gibi olmus hepiniz aptalsiniz dememis hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 ben safe statüsüne koydum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 o arabadan istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 http://i.imgur.com/Rcmaskp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 koskoca ironik major, ketum major, felsefik bilgi küpü major gitmiş yerine bana ne yaptınız diye gezen holivut kahramanı gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 gayet güzel görünüyor ya, çıktılık olsun diye yok kız şişko yok tipi kayık diyerek fragmandan kritikle filme not veriyodur bazıları şimdi. beğenmeyen adam kotanızı doldurun sene sonu toplu ödemeniz yapılcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Motoko out of character duruyor trailer itibari ile.Scarlet oynuyor diye degil, direction nedeni ile tamamen.Atmosferi iyi kotarmislar.Behind the scenes ve trailer beklentimin ustundeydi.Emege saygidan izleyecez her turlu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar