Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ghost in the Shell (2016)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ad3m said:

Yavrım 1 tanesine zaman var ondan sormuştum benim gönlüm logandan yana ama ikisini de izlemişler hangisini seçer diye şey etmiştim.

logan o zmn :)
Mesaj tarihi:
animesini seyretmemiştim hiç. Film 5/10. Bi 15 sene önce çıksaydı daha bi etkileyici olurdu ama şimdi meh.

Şehri güzel yapmışlar, cyberpunk atmosferi vermişler ama hikaye sıkıcıydı. Aramaki ve Batou'yu iyilerdi bi.
Mesaj tarihi:
imageshutter gibi bi database i olsa keşke şu olayın o koi balığı temiz 200+ saatlik iş caponlar kullanır onu baska bi yerde çok sağlam emek var zaten orası bariz.
Mesaj tarihi:
Dün akşam gittik. Fragman falan çok kötü gelmişti, çok düşük beklentiyle gittim o yüzden. Anime kökenli olduğunu bilip anime bakış açısıyla izleyince film çok tatlı olmuş. Özellikle filmin renk paleti, görsellik, atmosfer falan muhteşem.
Mesaj tarihi:
dün gittik, konuya ve karakterlerin backstory'e sadık kalsalarmış keşke çünkü bayağı saçma değişiklikler var konuyu da karakterleri de olumsuz etkileyen. onun dışında setting, şehir, atmosfer filan 10 numaraydı. yazık etmişler emeğe. robocop benzeri bir hikaye çıkmış ki gerek yoktu hiç buna. oyuncular üzmedi, uçurmadı da. filmde böyle iddialı kızdığım tek şey major'ın aptalca değiştirilmiş backstory'si oldu, bouma, paz filan artık onların screentime yok gibi zaten.

anime'i hiç bilmesem çok beğenirdim herhalde ama, değerlendirememişler potansiyeli. sıkıntı hep hikayedeki değişiklikler kaynaklı maalesef.
Mesaj tarihi:
Dün gittik bizde filme. Baska bi prometheus vakası olmus. Guzelim atmosfer siradan bi senaryoyla çöp edilmiş resmen.

Cok sıkıcı geçti. Power rangersa gitsem daha cok zevk alirdim eminim.

Filmde tek guzel sey varsa o da scarlett.
  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...