DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 ad3m said: Gidilir mi buna? Yoksa Logan mı? Bence GITS. Logan'ı 5+1 Snopy hoparlörle de seyredebilirsin. Edit: sayfabaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 olm takeshi kitano oynuyormus ya la filmde <3 hem de tam onluk bir rol olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 ad3m said: Yavrım 1 tanesine zaman var ondan sormuştum benim gönlüm logandan yana ama ikisini de izlemişler hangisini seçer diye şey etmiştim. logan o zmn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 ben bunun anime filmini izlerken uyuyakalmıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 logan daha iyi imho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 samaella said: ben bunun anime filmini izlerken uyuyakalmıştım :D Ozaman filmi tam senlik. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 ad3m said: Yavrım 1 tanesine zaman var ondan sormuştum benim gönlüm logandan yana ama ikisini de izlemişler hangisini seçer diye şey etmiştim. Logan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 animesini seyretmemiştim hiç. Film 5/10. Bi 15 sene önce çıksaydı daha bi etkileyici olurdu ama şimdi meh. Şehri güzel yapmışlar, cyberpunk atmosferi vermişler ama hikaye sıkıcıydı. Aramaki ve Batou'yu iyilerdi bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 http://ashthorp.com/ghost-in-the-shell of of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 filmin görsel tarafına bir daha saygı duydum çok sağlam emek, çalışma olduğu belli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 imageshutter gibi bi database i olsa keşke şu olayın o koi balığı temiz 200+ saatlik iş caponlar kullanır onu baska bi yerde çok sağlam emek var zaten orası bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 ash thorpun soyle bir projesi vardi zaten ; http://www.gits2501.com/ , bayagi tatli isler yapmislardi burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 bu taraftaki emek filmin arka planında kaldığı için yeterince kredi almıyor da beni en çok etkileyen tarafı oldu izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Dün akşam gittik. Fragman falan çok kötü gelmişti, çok düşük beklentiyle gittim o yüzden. Anime kökenli olduğunu bilip anime bakış açısıyla izleyince film çok tatlı olmuş. Özellikle filmin renk paleti, görsellik, atmosfer falan muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 dün gittik, konuya ve karakterlerin backstory'e sadık kalsalarmış keşke çünkü bayağı saçma değişiklikler var konuyu da karakterleri de olumsuz etkileyen. onun dışında setting, şehir, atmosfer filan 10 numaraydı. yazık etmişler emeğe. robocop benzeri bir hikaye çıkmış ki gerek yoktu hiç buna. oyuncular üzmedi, uçurmadı da. filmde böyle iddialı kızdığım tek şey major'ın aptalca değiştirilmiş backstory'si oldu, bouma, paz filan artık onların screentime yok gibi zaten. anime'i hiç bilmesem çok beğenirdim herhalde ama, değerlendirememişler potansiyeli. sıkıntı hep hikayedeki değişiklikler kaynaklı maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Dün gittik bizde filme. Baska bi prometheus vakası olmus. Guzelim atmosfer siradan bi senaryoyla çöp edilmiş resmen. Cok sıkıcı geçti. Power rangersa gitsem daha cok zevk alirdim eminim. Filmde tek guzel sey varsa o da scarlett. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 power rangers şaka maka fena olmamış yalnız, beklentimi düşük tuttuğum için mi beğendim bilmiyorum ama genel olarak iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 bunu izledik bugün. güzeldi bence ya. atmosfer filan on numaraydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 aşırı kötüydü ya. Robocop yapmaya cürret edemezler diyodum ama korktuğum başıma geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 bugun gidebildim ben pek bişide yazmıycam http://galeri13.uludagsozluk.com/617/dogus-un-kufurlu-roportaji_1277388.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 japon liveaction tadının bir tık üzeri olmuş. beklentiyi çok düşük tutmuştum, beğendim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 İşte animesinden bir tık iyi bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 ben cok begendim lan. cok basarili olmus. gorsel olarak asiri tatmin edici. scarlett basarili. batou cast'i cok iyi olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar