GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2019 dsfsd mk 600 liraya satılıyodu biz cs oynarken, şimdi araba koltuğundan pahalı ffdssdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2019 https://www.n11.com/mobilya/oturma-gruplari/oyuncu-koltuklari ilgilnen varsa indirim var baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 iyi güzel hoş ama 1k vermek ne kadar mantıklı abi ? yok mu şöyle kardeşim ben bunu kullanıyorum hiç okadar para bayılmana gerek yok git bunu al diyecek biri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 fistan yok bugün yerine ben bakıyorum dercesine bir link atayım sdf. https://urun.n11.com/tabure/hasir-ipli-ahsap-tabure-33cm-id1959-P207794482 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 tabure güzel, her derde deva boy 190, kilo 106, 12 saatim aynı koltukta geçiyor maalesef. Visco minder kullanıyorum + ikea'nın şu an 400 lira olan koltuğu var (100 liraya almıştım) Oyuncu koltuklarına baktım ama denemeden almak pek mantıklı gelmedi, boy kilosu yakın olup bu koltuk iyidir süperdir diyen varsa tavsiyelere açığım. Açıkçası sağlık önce gelir deyip şu an fiyat sınırı belirlemedim. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2019 visco minder nasıl bir şey aldın mümkünse link atabilir misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 (düzenlendi) Şu başlığa bir res atayım. Ahali 1 ay boyunca ikea'nın tahta yemek sandalyesine oturmaktan anam ağladı. (evi sıfırdan dizerken bilgisayar koltuğu alacak param yoktu) Sırtım feci ağrıyor. Bilgisayar koltuğu alacağım ama gidip güzel görünen ama gerçekte tahtaya oturulan ofis koltuklarından değil. Fiyatlar çok geniş bir aralıkta. 750 liraya da var (muhtemelen güzel görünüp tahta olanlardan) 3k'ya da... Az biraz fikri olan varsa help plx. Edit: Hepiniz dxracer demişsiniz diye aratıyorum, xdrive diye bişi çıkıyo anlamadım. Edit2: tamam buldum Adore sadece kendi sitesinde satıyomuş. Çok para lan o. 2k'yı geçmeyeyim istiyodum. Masaj falan mı yapıyo olm o koltuk? Mayıs 24, 2020 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 markus al geç o kadar para etmez ama sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 xdrive kullanıyorum 2 aydır. baya güzel, kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 3 dakika önce, fresia dedi ki: markus al geç o kadar para etmez ama sağlam Abi eski evde markusumsu bir şey vardı. Bu saatten sonra fileye sırtımı yaslamak istemiyorum.. Adam gibi koltuk istiyorum @applev0dka Abi bu xdrive'ın 75 tane çeşidi var. Hangisini kullanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 filesi sağlam bunun, efil efil hem de tabanı biraz sertti ilk başlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 @Aceace https://www.xdrive.com.tr/xdrive-akinci-oyuncu-koltuklari kol ayarı, genişliği, yatma açısı, genel şekli vb. hepsini değerlendirince bunda karar kıldım. trendyol indiriminde 1400 e aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 aman diyeyim ya koltuk bilgisayardan önemli , ciddiye alın adam gibi bir mal edinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2020 4 saat önce, Aceace dedi ki: Abi eski evde markusumsu bir şey vardı. Bu saatten sonra fileye sırtımı yaslamak istemiyorum.. Adam gibi koltuk istiyorum File çakma deriden iyidir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 hala sade yok mu abicim gaming diye bağırmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 https://www.hepsiburada.com/yurdakul-yelken-mudur-koltuk-file-kirmizi-p-HBV000004YFZU şuna oturuom ben yıllardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Müdürüm böyle koltuğa otursa taşşak geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 12 saat önce, Darksun dedi ki: aman diyeyim ya koltuk bilgisayardan önemli , ciddiye alın adam gibi bir mal edinin. Ben bu konuda biraz fikir degistirdim. 4 seneyi gecti dxracer max bilmem ne kullaniyorum. Zamaninin ne iyi modellerindendi ve hala tas gibi, cok da rahat. Ancak bu rahatlik sanki sagligimi kotu etkiliyor. O koltugu almadan once belki 20 sene tahta sandalyede oturdum ve posturume dikkat etmek zorunda kaliyordum otururken. Bagdas kurayim, koltugu biraz yatirayim vs. olaylari olmamasi daha mi iyiydi diye dusunmeye basladim son donemde ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoltukArayanAdam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2020 Nurus me too kullanan var mı arkadaşlar? Sitelerinde 4500 tl, tüm günüm bilgisayarda geçiyor yazılımla uğraşıyorum paraya kıyıp alacağım var mı tavsiye başka, hayır arayıp arayıp markus almayacağım kararlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2020 https://secretlab.co/collections/titan-series#titan_2020-stealth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2020 26 dakika önce, KoltukArayanAdam dedi ki: Nurus me too kullanan var mı arkadaşlar? Sitelerinde 4500 tl, tüm günüm bilgisayarda geçiyor yazılımla uğraşıyorum paraya kıyıp alacağım var mı tavsiye başka, hayır arayıp arayıp markus almayacağım kararlıyım 2010 yazinda almistim hala evimde calisma koltugum olarak duruyor. O zamanlar Herman Miller Mirra Chair ile bunun arasinda kalmistim. HM distributoru istedigim opsiyonlari sagladigi zaman korkunc bir fiyat cikartiyordu, stoklarindaki renkler de o zaman cok kotuydu. Hala asiri memnunum, kesinlikle sart olarak gordugum opsiyonlar yukseklik ayarli kolcak ve ayarli bel destegiydi. Aliyorken bunlari da almak lazim diye dusunuyorum. Hali degil de ahsap zeminde kullanilacaksa yerleri cizmesin diye sert zeminler icin yumusak tekerleri de alinabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2020 nick başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2020 markus kullanıyorum 3 senedir, satıp xdrive tarzı bir şeye geçesim var, yeterince rahat değil markus sanki ya siz rahat mısınız? başta hypelıydım da, xdrive'lar iyi upgrade olur mu? On 24.05.2020 at 22:28, applev0dka dedi ki: @Aceace https://www.xdrive.com.tr/xdrive-akinci-oyuncu-koltuklari kol ayarı, genişliği, yatma açısı, genel şekli vb. hepsini değerlendirince bunda karar kıldım. trendyol indiriminde 1400 e aldım nasıl beğendin mi abi post alışveriş yorumu atabilir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2020 valla hiç sıkıntı çekmedim. kolları çok rahat. 3D olması sayesinde film izlerken falan kollarını koyacak yer sıkıntısı yaşamıyorsun. arkasına yatma derececsi bence yeterli. yaslanıp, bacaklarımı uzatıp bir şeyler izleyebiliyorum. istersen daha fazla yatan modelleri de var. malzeme kalitesi iyi gayet. derisi güzel. benim model bir bel, bir boyun olmak üzere iki yastıkla geliyor. tüm deriler çıkabilir durumda. metal ayakları ve tekerlekleri gayet güzel, sağlam duruyor. kayarken bir sıkıntısı yok. şu ana kadar bir eksikliğini görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2020 bilg. koltuğu erkeğin üzerinden çıkarmadığı gelinliği gibidir paraya kıyıp iyisini seçmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar