Grego Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 goldbären said: nurus benim işte var, bi nurus bi steelcase ederinde az daha pahalı bence. overrated demiyorum ama overpriced bak. 3k yerine 1500 2000 civarına bulabilmek lazım aynı derecede ayarlanabilen ergonomik. Abi Nurus ve Steelcase aynı cümlede olmamalı lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 ya bu altınayı benim dxracer'a da laf atıyodu bi ara. ne anlar koltuktan. ver buna bi tabure otursun bütün gün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 sen bi koltuğa hayatında ilk kez 800 lira verip yirmi sayfa övmeden önce ben çoktan geçmiştim olm o eşikleri. hepsinde uzun süre oturdum en çok bana soracaksınız. bir de çok subjektif bir şey. uzun süre denemeden de asla anlamıyorsun tam aradığın o mu değil mi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 goldbären said: uzun süre denemeden de asla anlamıyorsun tam aradığın o mu değil mi vs. evlilik tavsiyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 https://www.cnet.com/pictures/acer-thronos-ifa-2018-product-photos/ Acer Thronos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 sen o koltuğu yap ama ultrawide kullanmada 3 tane ayrı monitor kullan hayvan gibi de bezel olsun aralarında. muthiş bir tasarım cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Cokomantis said: goldbären said: uzun süre denemeden de asla anlamıyorsun tam aradığın o mu değil mi vs. evlilik tavsiyesi zuahhaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 ultrawidela o curve olmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 ozmn yapsınlar https://st.depositphotos.com/2665037/3633/i/950/depositphotos_36339707-stock-photo-mid-section-of-businessman-with.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 bugün emektar koltuğum yalan oldu. ikea'ya gidip markus mu alıyoruz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 hayır önce şöyle 1-2 hafta araman lazım, maskosudur, koleksiyondur, nurus, xdrive vs. sonra kararsız kalıp markus alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 markus almak aza tamah etmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 markus almak göte ihanettir dxracer satış temsilcisi mokoko bildirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 bazılarına uymuyor abi o racerlar. herkesin çilek genç odası yok, sırıtıyor evde yarışçı koltuğu. siyahlarına da utanmasalar hood yapacaklar, rüzgarlık spoyler falan takıyorlar etrafına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 akşama 2013 yılında aldığım dxracer'ın şu anki halinin fotoğraflarını koyacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 bak ya nası olta atıyo. hemen oltayı kapmam lazım çünkü paticik bunu gerektirir https://www.adoremobilya.com/image/cache/data/products/dx-ohdf73-nc-1/dxracer-dx-ohdf73-nc-1-profesyonel-pc-oyun-koltugu-dx-ohdf73-nc-1-9-680x680.jpg şöyle daha düz olanlar var olm. senin hayalinde hep streamerların ciyak mavi, parlak kırmızı modelleri falan kalmış heralde bi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 yok bu da spoylerli işte. babanın karne hediyesi gibi bağırır evin ortasında. hayır mutfağıma kadar görmüş adamsın, bu göz ciması nasıl girsin o eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 ne alakası var spoylerle. eve gittiğimde masayla beraber fotosunu çekiyim atıyım. gayet normal bilgisayar koltuğu şeklinde duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Suan ikea dayim markus mu alsam yoksa jarvfjallet diye benzer yeni bir modeli mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 markus al öbürünün ismini sorsalar söyleyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 ya taktik yok arkadaşlar bam bam markus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 ofiste bizim markus varmış bi tane şimdi siz söyleyince baktım baya rahat ya ama 1 kaat verilir mi ağlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 markus al bir sene sonra meknaizması gıcırdasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Soimyr said: Suan ikea dayim markus mu alsam yoksa jarvfjallet diye benzer yeni bir modeli mi bilemedim istanbulda mısın la ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar