Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar koltuğu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
goldbären said:

nurus benim işte var, bi nurus bi steelcase ederinde az daha pahalı bence. overrated demiyorum ama overpriced bak.

3k yerine 1500 2000 civarına bulabilmek lazım aynı derecede ayarlanabilen ergonomik.

Abi Nurus ve Steelcase aynı cümlede olmamalı lütfen.
Mesaj tarihi:
sen bi koltuğa hayatında ilk kez 800 lira verip yirmi sayfa övmeden önce ben çoktan geçmiştim olm o eşikleri. hepsinde uzun süre oturdum en çok bana soracaksınız.

bir de çok subjektif bir şey. uzun süre denemeden de asla anlamıyorsun tam aradığın o mu değil mi vs.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bazılarına uymuyor abi o racerlar. herkesin çilek genç odası yok, sırıtıyor evde yarışçı koltuğu. siyahlarına da utanmasalar hood yapacaklar, rüzgarlık spoyler falan takıyorlar etrafına.
Mesaj tarihi:
bak ya nası olta atıyo. hemen oltayı kapmam lazım çünkü paticik bunu gerektirir

https://www.adoremobilya.com/image/cache/data/products/dx-ohdf73-nc-1/dxracer-dx-ohdf73-nc-1-profesyonel-pc-oyun-koltugu-dx-ohdf73-nc-1-9-680x680.jpg

şöyle daha düz olanlar var olm. senin hayalinde hep streamerların ciyak mavi, parlak kırmızı modelleri falan kalmış heralde bi tek.
Mesaj tarihi:
yok bu da spoylerli işte. babanın karne hediyesi gibi bağırır evin ortasında. hayır mutfağıma kadar görmüş adamsın, bu göz ciması nasıl girsin o eve.
  • Yeni Oluştur...