goldbären Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2018 sipeyskeyk said: şişmanlar popoları terlemesin diye alabilir. goldbären said: trye gelirse sonraki koltuk olarak düşünebilirim :) üstelik osurduğumuzda odada bi arkadaş varsa hızlı ventilation ile anında herkese zulüm çektirebiliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 marksman said: abi son 2 sayfada ki postlar ucmus mu ? bana calitte öneren bir arkadas vardı ? koltuk incelemesi bakayım dedim ilk actıgımda zipzip çıktı sdf Media marktta geçenlerde denedim güzel gibi. Bel ve sırtı destekleyici uzantı var. Herkese göre olmayabilir o kısmı.Genel olarak güzel gibi 800 Tl civarı fiyatı vardı sanırım bence onun yerine Adore Max Office daha güzel bir tercih olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Fazla bayılmak istemeyen https://www.adoremobilya.com/max-office-racing-oyuncu-ve-calisma-koltugu-siyah-gri tercih edebilir ama ben 399 a almıştım geçen sene. Şimdi indirimli yazıyor ama fiyatı çok şişik, kullanım için tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 ya bu xdrive markası nasıl bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 xdrive ın telifi yok mu nası koymuşlar ismi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Darksun said: Fazla bayılmak istemeyen https://www.adoremobilya.com/max-office-racing-oyuncu-ve-calisma-koltugu-siyah-gri tercih edebilir ama ben 399 a almıştım geçen sene. Şimdi indirimli yazıyor ama fiyatı çok şişik, kullanım için tavsiye edebilirim. bende de aynısı var 400 e almıştım. fiyat performans çok iyi ürün ama geldiği ilk günden beri biraz ses çıkartıyor bendeki. yağlamak fln lazım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 aynı koltuktan bende de var markus mu bumu diyordum şu an keşke markus alsaydım diyorum. o kollar gereksiz büyük 1.70 90 kg adamım neredeyse ben bile gömülüyorum. birde o paraya o fonksiyonlar çok az. deri markus da indirime girmiş 749 fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 markus'ta ben pek rahat edemiyorum ya niyeyse. ya yüksekliğinde ya da arkayı kitlediğim yerde problem var. kaçıncı kademede kitliyorsunuz siz genelde? çok güzel koltuk niye rahat edemiyorum acaba götten olabilir mi ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Llama said: ya bu xdrive markası nasıl bir şey şunu bilen yok mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 1453 serisi koltukları efsane, sitelerindeki kullanıcı yorumlarına bakarsan ne kadar profesyonel bir firma olduğunu anlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 https://i.imgyukle.com/2018/03/28/RCiXN.png pazarlama kampanyaları da çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 2000liralık koltugun 800e düşmesi garip değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 orada yazan fiyata bakmaman gerektiğini biz mi söyleyeceğiz? o koltuğun ederi zaten hiçbir şekilde 2000 tl değil, fiyatı da gerçekte 2000 tl değil, öle yazıyor ki "ooo deli indirime girmiş" diye gaza gelip alıyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 alın geçin. https://shop.nurus.com/tr/urunler/calisma-koltuklari/me-too-fluid-motion-plus-beyaz-mekanizma/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 hemen alıyorum teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 3000 tl verirsem ilişkiye girerim üstüne o koltukla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 günde 4+ saat oturuyorsanız kıyın alın. aynı şekilde yatakta da paraya acımayın, ömrün 1/4'ü orada geçiyor. götünüz konfor görsün dostlar. sonra fıtık oldum diye gezmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 tekrar söyleyeceğim yaptığım en iyi yatırımlardan biri 1300 teleyi basıp dxracer'ı almak oldu bundan 2 sene önce. acımayın verin 1k civarı bişi kaliteli bi koltuk alın abi kendinize. yukarda dediği gibi çok fazla zaman geçiriyoruz koltukta. hiç olmazsa rahat olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 pattisliborek said: alın geçin. https://shop.nurus.com/tr/urunler/calisma-koltuklari/me-too-fluid-motion-plus-beyaz-mekanizma/ Bu paraya nurus alicagima 10 kere nuru masajina giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 mokoko said: tekrar söyleyeceğim yaptığım en iyi yatırımlardan biri 1300 teleyi basıp dxracer'ı almak oldu bundan 2 sene önce. acımayın verin 1k civarı bişi kaliteli bi koltuk alın abi kendinize. yukarda dediği gibi çok fazla zaman geçiriyoruz koltukta. hiç olmazsa rahat olursunuz. bu aralar ayda dört gün falan oturuyorsun ama olsun heheh ömrü uzadı hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Şu 1453 serisinden ne kadar eminiz var mı kullanan eden ? Hepsiburada da indirim vardı geçen gördüm ihtiyacımda var ama o kadar para verirken 2-3 kere düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 pattisliborek said: alın geçin. https://shop.nurus.com/tr/urunler/calisma-koltuklari/me-too-fluid-motion-plus-beyaz-mekanizma/ bizim ofiste şu an (unilever) bundan var üstünde oturuyorum. kesinlikle parasını haketmiyor. kontrol ettim klon değil. her yerinin ayarlanabilir olması tek başına %100 ergonomi sunmuyor çünkü bel desteği temelden yanlış. sürekli göd çürütüyor ofisin yarısı şikayetçi. Rahat olduğunu ve mutlaka kendinize göre ayarlayabileceğinizi söylerim ama bu paraya bunu almaktansa 1500 liraya apaçi dx bile daha rahat olabilir. duorest de aynı şekilde daha rahat, tabi şahsi fikrimdir olay çıkartmayınıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 abi turkler oyuncu koltugu uretmis, adina da 1453 serisi demis. alinir mi sence bu koltuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 İşte şüphe uyandırıyor o yüzden dx lerde çok pahalı arkadaş. En az 7-8 saat oturuyorum kıçım başım ağrıyor sırtım ağrıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 goldbären said: mokoko said: tekrar söyleyeceğim yaptığım en iyi yatırımlardan biri 1300 teleyi basıp dxracer'ı almak oldu bundan 2 sene önce. acımayın verin 1k civarı bişi kaliteli bi koltuk alın abi kendinize. yukarda dediği gibi çok fazla zaman geçiriyoruz koltukta. hiç olmazsa rahat olursunuz. bu aralar ayda dört gün falan oturuyorsun ama olsun heheh ömrü uzadı hem. aynen öyle oldu :D neyse sonuçta durduğu yerde bozulacak bişi değil. gödümüz illaki değecek tekrar günde 4 5 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar