Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar koltuğu

Joker

Öne çıkan mesajlar

unity100 said:

di said:

Fileli koltuk > derili koltuk abi ki ayarlanabilir lumbar support gibisi yok.

dxracerde lumbar support olma mi ya hem lumbar var hem neck support. ikisi de ayarlanabilir.

http://www.dxracer.com/us/en-us/product/1/gaming_chairs/king_series/oh-ks06-nw/

bak lumbar ve neck ayarlanabilir yastiklari gostermemisler gerci ama bu halde bile ayarlari asmis.

200 kiloya kadar tasarlanmis bi de agirlik olarak. cik uzerine bagdas kur otur icabinda. lavasi cokelegin icinde patinaj yaptir...

yastiktan support olmaz abi. binbir turlusunu denedim senelerce, posture bozmaktan baska bi ise yaramiyo yastik.
Sosyal ağlarda paylaş

Claiborne said:

hep birlikte tekrar ediyoruz

BEL
BEL

BO YUN
BOYUN

DES TEK
DESTEK

boyun destegi iyi bisey degil yalniz. posture duzgunse boyun destegine ihtiyacin olmamali. ne kadar cok desteklersen bi kasi o kadar cabuk gevser, islevini kaybeder ki olay kol bacak degil de boyun olunca cok tehlikeli.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Claiborne said:

hep birlikte tekrar ediyoruz

BEL
BEL

BO YUN
BOYUN

DES TEK
DESTEK

boyun destegi iyi bisey degil yalniz. posture duzgunse boyun destegine ihtiyacin olmamali. ne kadar cok desteklersen bi kasi o kadar cabuk gevser, islevini kaybeder ki olay kol bacak degil de boyun olunca cok tehlikeli.

Araya ingilizce kelime sikistirma olayini abartmissiniz o yuzden yazdim. Yoksa ben katlanabilir ikea sandalyesinde oturuyorum np.
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

Ben de doğru duruşu bulamadım ya sanırım Dxracer'da. Yastıklar çok sert ve ufak. İçini biraz boşalttım ama yine de böyle hani off çok rahatım moduna gelemiyorum. Yanlış nerede bilemedim :/

duruşta sıkıntın vardır. yastığın sert olması gerek çünkü destek abi. yumuşak destek olmaz, içine girer posture u doğru tutmaz. ufak konusunda beldeki ve boyundaki sokumu dolduracak kadar işte. daha büyük olsa yine posture u bozar.

bence sen koltuğunda yastık istiyorsun destek yerine :D

ben öne doğru dik oturmaya alıştım dxracerla. normalde markusta biraz arkaya doğru tilt ediyordu sırtım. bunda sanki ense tarafından öne doğru bastırıyormuş gibi hissediyor. 10 saat oturayım hiç kalkmadan en ufak bir ağrı, yorgunluk, tutulma, discomfort hissetmiyorum. bi de normal duruşun bir arkaya olunana alıştım bir şeyler izlerken kaykılmak için. onda da bel ve boyun desteği cuk oturuyor rahat ediyorum ama o şekilde oyun oynayamıyorum. herhalde try hard olduğum için.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

serjuhan said:

Ben de doğru duruşu bulamadım ya sanırım Dxracer'da. Yastıklar çok sert ve ufak. İçini biraz boşalttım ama yine de böyle hani off çok rahatım moduna gelemiyorum. Yanlış nerede bilemedim :/

duruşta sıkıntın vardır. yastığın sert olması gerek çünkü destek abi. yumuşak destek olmaz, içine girer posture u doğru tutmaz. ufak konusunda beldeki ve boyundaki sokumu dolduracak kadar işte. daha büyük olsa yine posture u bozar.

bence sen koltuğunda yastık istiyorsun destek yerine :D

ben öne doğru dik oturmaya alıştım dxracerla. normalde markusta biraz arkaya doğru tilt ediyordu sırtım. bunda sanki ense tarafından öne doğru bastırıyormuş gibi hissediyor. 10 saat oturayım hiç kalkmadan en ufak bir ağrı, yorgunluk, tutulma, discomfort hissetmiyorum. bi de normal duruşun bir arkaya olunana alıştım bir şeyler izlerken kaykılmak için. onda da bel ve boyun desteği cuk oturuyor rahat ediyorum ama o şekilde oyun oynayamıyorum. herhalde try hard olduğum için.

Sağol bıngıl. Ben biraz daha geriye doğru kullanıyorum. Bir de dik kullanıp deneyeyim olmazsa.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

ya bu dxracerlarda fap performansı nasıl? şimdi kimse kendini kandırmasın açık açık soruyorum. bacakları iki yana kelebek açıp, kaseyi hafif öne atıp arkaya da biraz tilt edip ercümenti şenlendirebiliyor muyuz?

pipiyi ortaya çıkarabilmek için pilates yapan koca yürekli gold
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...