bingildak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Fileli kumaş. Hypelik bir yanı yok. İyi işte. Ucuza bulursan patlat. Patide arabası parası verenler ver. O kadar iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 hep birlikte tekrar ediyoruz BEL BEL BO YUN BOYUN DES TEK DESTEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 nurus me too düşünüyorum ama dxracerlara indirim görürseniz uplayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 nurus hiper pahalı diil mi ya. sitesinde de fiyat falan yazmıyo zaten. ne kadar mesela me too? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 2k baya gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 O paraya 10 tane nuru masaj yaptirirsin Bombilo sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 sabonis said: nurus hiper pahalı diil mi ya. sitesinde de fiyat falan yazmıyo zaten. ne kadar mesela me too? 1800 sanırım ama götü başı ayrı oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 bu dxracerlar biraz gaming headphone işine dönmüş doğru anladıysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 unity100 said: di said: Fileli koltuk > derili koltuk abi ki ayarlanabilir lumbar support gibisi yok. dxracerde lumbar support olma mi ya hem lumbar var hem neck support. ikisi de ayarlanabilir. http://www.dxracer.com/us/en-us/product/1/gaming_chairs/king_series/oh-ks06-nw/ bak lumbar ve neck ayarlanabilir yastiklari gostermemisler gerci ama bu halde bile ayarlari asmis. 200 kiloya kadar tasarlanmis bi de agirlik olarak. cik uzerine bagdas kur otur icabinda. lavasi cokelegin icinde patinaj yaptir... yastiktan support olmaz abi. binbir turlusunu denedim senelerce, posture bozmaktan baska bi ise yaramiyo yastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Claiborne said: hep birlikte tekrar ediyoruz BEL BEL BO YUN BOYUN DES TEK DESTEK boyun destegi iyi bisey degil yalniz. posture duzgunse boyun destegine ihtiyacin olmamali. ne kadar cok desteklersen bi kasi o kadar cabuk gevser, islevini kaybeder ki olay kol bacak degil de boyun olunca cok tehlikeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Yok değil, verdiğim her kuruşu haketti. Ofise de aldıracağım punduna getirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Ben de doğru duruşu bulamadım ya sanırım Dxracer'da. Yastıklar çok sert ve ufak. İçini biraz boşalttım ama yine de böyle hani off çok rahatım moduna gelemiyorum. Yanlış nerede bilemedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Koltuğu yanlış büyüklükte almış olabilir misin? Bir de max. serisinin yastığı bayağı güzel de, diğerlerinde sabit tırt yastık var sanırım. Ben utanmasam gece koltuğun başlığıyla gideceğim yatağa. Tam geliyor boyu vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Drifting aldım. Boyut olarak bir küçüğü dar olmuştu. Hani 1,72 bot 71 kilo bu boya uygun diye düşünüyorum. Yastıkları çıkabiliyor ama dediğim gibi destek görevini çok iyi gördüklerini söyleyemeyeceğim. Belki pozisyonum yanlış bir araştıracağım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 şöyle 200-300 e rahat bir koltuk bakıyorum ama burada 1000+ gidiyorsunuz var mı tavsiyeleriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 beldeki bildiğin ebemi skiyor benim ya, kullanmıyorum. belim tam yapışıyor zaten koltuğa yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 di said: Claiborne said: hep birlikte tekrar ediyoruz BEL BEL BO YUN BOYUN DES TEK DESTEK boyun destegi iyi bisey degil yalniz. posture duzgunse boyun destegine ihtiyacin olmamali. ne kadar cok desteklersen bi kasi o kadar cabuk gevser, islevini kaybeder ki olay kol bacak degil de boyun olunca cok tehlikeli. Araya ingilizce kelime sikistirma olayini abartmissiniz o yuzden yazdim. Yoksa ben katlanabilir ikea sandalyesinde oturuyorum np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 serjuhan said: Ben de doğru duruşu bulamadım ya sanırım Dxracer'da. Yastıklar çok sert ve ufak. İçini biraz boşalttım ama yine de böyle hani off çok rahatım moduna gelemiyorum. Yanlış nerede bilemedim :/ duruşta sıkıntın vardır. yastığın sert olması gerek çünkü destek abi. yumuşak destek olmaz, içine girer posture u doğru tutmaz. ufak konusunda beldeki ve boyundaki sokumu dolduracak kadar işte. daha büyük olsa yine posture u bozar. bence sen koltuğunda yastık istiyorsun destek yerine :D ben öne doğru dik oturmaya alıştım dxracerla. normalde markusta biraz arkaya doğru tilt ediyordu sırtım. bunda sanki ense tarafından öne doğru bastırıyormuş gibi hissediyor. 10 saat oturayım hiç kalkmadan en ufak bir ağrı, yorgunluk, tutulma, discomfort hissetmiyorum. bi de normal duruşun bir arkaya olunana alıştım bir şeyler izlerken kaykılmak için. onda da bel ve boyun desteği cuk oturuyor rahat ediyorum ama o şekilde oyun oynayamıyorum. herhalde try hard olduğum için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 amerikan güreşi sandalyesi mi? oyunda kızınca ne güzel fırlatıyorsundur kimseye de bir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 bingildak said: serjuhan said: Ben de doğru duruşu bulamadım ya sanırım Dxracer'da. Yastıklar çok sert ve ufak. İçini biraz boşalttım ama yine de böyle hani off çok rahatım moduna gelemiyorum. Yanlış nerede bilemedim :/ duruşta sıkıntın vardır. yastığın sert olması gerek çünkü destek abi. yumuşak destek olmaz, içine girer posture u doğru tutmaz. ufak konusunda beldeki ve boyundaki sokumu dolduracak kadar işte. daha büyük olsa yine posture u bozar. bence sen koltuğunda yastık istiyorsun destek yerine :D ben öne doğru dik oturmaya alıştım dxracerla. normalde markusta biraz arkaya doğru tilt ediyordu sırtım. bunda sanki ense tarafından öne doğru bastırıyormuş gibi hissediyor. 10 saat oturayım hiç kalkmadan en ufak bir ağrı, yorgunluk, tutulma, discomfort hissetmiyorum. bi de normal duruşun bir arkaya olunana alıştım bir şeyler izlerken kaykılmak için. onda da bel ve boyun desteği cuk oturuyor rahat ediyorum ama o şekilde oyun oynayamıyorum. herhalde try hard olduğum için. Sağol bıngıl. Ben biraz daha geriye doğru kullanıyorum. Bir de dik kullanıp deneyeyim olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 goldbären said: amerikan güreşi sandalyesi mi? oyunda kızınca ne güzel fırlatıyorsundur kimseye de bir şey olmaz. Direk monitore sapliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 ya bu dxracerlarda fap performansı nasıl? şimdi kimse kendini kandırmasın açık açık soruyorum. bacakları iki yana kelebek açıp, kaseyi hafif öne atıp arkaya da biraz tilt edip ercümenti şenlendirebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 alın bunu burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 mağazalarda bi deneme yap beğenirsen alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 goldbären said: ya bu dxracerlarda fap performansı nasıl? şimdi kimse kendini kandırmasın açık açık soruyorum. bacakları iki yana kelebek açıp, kaseyi hafif öne atıp arkaya da biraz tilt edip ercümenti şenlendirebiliyor muyuz? pipiyi ortaya çıkarabilmek için pilates yapan koca yürekli gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar