Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Rahat da abartmaya gerek yok :P Arada bi kalkip yuruyun yani, butun gun oturabileceginiz ender koltuklardan kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 İŞTE MOKOKONUN KOLTUĞU ! ! ! http://i.imgur.com/WbQ4kmp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2016 koltuğun şekli çok manidar olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 adore dxracer'larda indirime gitmiş beyler haberiniz olsun almayı düşünen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 başlığı dxracer master race yapsak mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 mokoko said: adore dxracer'larda indirime gitmiş beyler haberiniz olsun almayı düşünen varsa ulan artık aliim diye girdim bakmaya başladım, içinden çıkamıyorum. istanbulda da gidip oturup deneyeceğim yer yok. 10 tane model var anasını satiim hangisini almak lazım, neye göre falan :D bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Boyutları farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 sabonis said: mokoko said: adore dxracer'larda indirime gitmiş beyler haberiniz olsun almayı düşünen varsa ulan artık aliim diye girdim bakmaya başladım, içinden çıkamıyorum. istanbulda da gidip oturup deneyeceğim yer yok. 10 tane model var anasını satiim hangisini almak lazım, neye göre falan :D bilen var mı? abi varsa tanıdık birinde git otur bak beğenirsen aynısını al. ben aldığım dışında diğerlerini hiç denemedim. o da arkadaşımda vardı ondan gördüm aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 koltuklar hem çok çakma hem gereksiz pahalı gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 pahalı olduğu doğru da çakma değil. her oturan kullanan müthiş kaliteli olduğundan bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 1,72 ve 70 kilo bir insan olarak F serisi mantıklı gibi geldi ama onun da bir sürü modeli var onlar arasındaki fark nedir bilen var mı? Mesela DXRacer DX-OH-FD101-NR-1 ve DXRacer DX-OH-FD01-NR-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 hepsi çin işi kanserojen kumaşlı işte cok fark yok :d o kadar para verince de övüyosun mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Ahaha en iyisi gidip denemek herhalde adamlara sormak. Gerçi yeri ters yav. Bilen varsa açıklasın pls. Link vereyim hatta farkını merak ettiğim ürünlere. https://www.adoremobilya.com/dxracer-dx-ohfe00-nr-1-profesyonel-calisma-ve-pc-oyun-koltugu vs https://www.adoremobilya.com/dxracer-dx-oh-fd101-nr-1-profesyonel-calisma-ve-pc-oyun-koltugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 ilki eski model işte. stok yok ztn. ikinci attığında onun yeni modeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 serjuhan said: Ahaha en iyisi gidip denemek herhalde adamlara sormak. Gerçi yeri ters yav. Bilen varsa açıklasın pls. Link vereyim hatta farkını merak ettiğim ürünlere. https://www.adoremobilya.com/dxracer-dx-ohfe00-nr-1-profesyonel-calisma-ve-pc-oyun-koltugu vs https://www.adoremobilya.com/dxracer-dx-oh-fd101-nr-1-profesyonel-calisma-ve-pc-oyun-koltugu buldum şöyle gidiyor OH - Office home F/D/R vs. - seri D/E falan - bu sanırım kolçaklar için geçerli ama hangi harf hangi kolçak bilmiom 00 - malzeme. mesela 00 carbon vinyl ve PU imiş. 101 strong mesh ve PU imiş. NR - renk. N noir yani siyah oluyor zaten çoğu, sonraki da rengini açıklıyor. adam gibi guide yapsalarmış ya anasını satiim sitede. formula, drifting, wide veya racing alacam heralde. ama allah bilir hangi malzemeden almak lazım acaba koltuğu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Emeğe +rep verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 terletmeyeceğini bilsem alacam da kesin terletir ya. yazın sırtım illaki yapışır pu naylon malzemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 koltuğun ne kadar inip kalktığına dikkat edin. benimki alçak kalmıştı mesela. sonradan farkettim daha fazla inip çıkanı da varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 bugün gidip şu markus deriyi alayım diyorum varmı kullanan yorum yapacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 sentetiksuni deri pişmanlıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2016 öbür modelleri dahamı iyi? yada o fiyat aralığında ne alabilirim bilemedimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Dxracer Tank yapıştırdım ama oda küçük çok komik durdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 oha tank mı? 2 metre 150 kilolar falan için diil mi o. Sen dombili miydin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Geçmişinde dombili olan ve o duruma dönüşü kolay insan diyelim. Kilo aldım koltuğum taşımıyo çok acıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 http://www.dxracer.com/us/en-us/pages/choosedxracer/ http://puu.sh/rU4MF/7c8f86b893.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar