bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 son 2 arkadaş yürek burktu (videodaki asdasd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Namessar said: ben yoktum ki onlarda :) kazanalim onlari da koyacagim :P dogal olarak sadece kendi maclarimin ss sini alabiliyorum senden paso trojan linki geliyor steamden niyekine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 artik gelmiyor olmasi lazimdi. halletmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 bu bnm bot gibi takildigim macti dii mi :P en son baktim hareket edemiyorum spiketan bari shotgun alip pusayim demistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 silver ve nova adamlar çok iyi aim ve reflekse sahip olabiliyor. ama taktik sıfır olunca bir işe yaramıyor. keleş adamlarla oynamayı seviyorum. aim iyi olmasa da takım çalışması yapıyorlar. tabii keleş olayım derken silvera düşücem az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Ashes2ashes said: bu bnm bot gibi takildigim macti dii mi :P en son baktim hareket edemiyorum spiketan bari shotgun alip pusayim demistim bendeki tek macin oldugu icin ve video disi kalmani da istemedigim icin mecburen koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 DarKRideR said: Silphatos said: namessar taşıyamamış ama onun suçu dğeil taşınamaz mülk gibi bu yeteneksizler. imkansız yani, forest falan gelse anca Beni bu seviyede bu KD de çok az görürsünüz, o da bu kaşara denk geldi ağzına düştük asdfsd Nova 3'tüm bir de o aralar lel dörtten bire kadar geriledik kız kastıracağız diye... Clai oyun dinamiklerini çözse ve kendini verse rahat şerif olur. benden daha ciddiyetsiz oynayan adam az gördüm biri de o asdfsda sanki biz çok ciddi oynuyoz lan auheuh. ctde sürekli rushlıyorum ben şerif matchmaking fakat iyi olduğum için farketmiyor öldürüyom yine trolleyerek de. yerimde durabilme yetim olabilse globalden aşa oynamam ama maalesef duramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 ben arkadaşlarla oynamayı bıraktığım anda nova2 olduğum için videoda yer alamamışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 asdfgjhkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 bide bu grubun bi öncesi vardı.desqpiolar denolar df bravehart fln onların kahrınıda biz çektik :D bi anıl kaldı benim bildiğim diğerleri oynamıyo artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 ben bile ne guzel silver 4 olmustum gecen bi loby ye cagirdilar korkudan midir nedir bi pirpir dusuverdi daha oyuna bile giremeden silver 3 kalakaldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 kaç kişi geldi nova 1-2 silver olup gittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Namessar said: abi çok güzel video olmuş eline sağlık. yorumlar da iyi moral oldu çok teşekkürler. praktiğe devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 benim 1 hp ken kafaya smoke yiyip olmem vardi onu koysaymissin keske ahahaha h hau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 speys de iyi campermış ha sfdgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Bakma ya o ve lectre dayanamıyor koşturuyor keşke hep camper olsalar daha çok el alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Aiko said: bide bu grubun bi öncesi vardı.desqpiolar denolar df bravehart fln onların kahrınıda biz çektik :D bi anıl kaldı benim bildiğim diğerleri oynamıyo artık ahaha o grupta nova 3 ben vardım bi de. denoya sıyırıyordum ya, tüm round kendımı parçalamışım ben deno son adam kalmış geyik peşinde. sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 dün aslında silver olmadığıma bir kere daha inandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 bronzsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 WALLHACK ALDIM BEYLER YÜZDEYÜZ ÇALIŞIYOR111111 http://www.youtube.com/watch?v=1SSJqx4pspo&feature=youtu.be keşke hep böle ballı olsam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 bal degil ki smoke tan muzzle flash gorunce sıkcaksın direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 yok baya bal ya tam diilde bal diyelim işte :D son ana kadar nerdeler bilmiyorum bombayı muhtemel kuracakları yere sıkıyorum orda biri gidiyor zaten, sonra kenardan gördüm sıktım arka arkayaymış adamlar o da bal bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 duvarlara bakiyor kosarken ct base de :P hile var. moderatoooorrrr!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2015 mouse u biraz kaldır yere bakarak oynuyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar