Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Salı demedik mi? Bu akşam toplaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 bingildak said: aktuel liste bingildak said: 30.12.2014 - SALI - HM NORMAL- SAAT : 20:00 horde 3 ranged (bezerye, bloodbane, selamisahin) 4 melee (bingildak, kermit, abso, olorin84) 1 tank (xaenin) 3 healer (axe, toggie,zaferya ) şu ekip battle.net id yazsın lütfen, akşama toplaşırız, mortisonline benim listemde var zaten. benim sol kolum ve elim 2 gündür fena. dün raidde bok gibi oynadım, akşama geçerse gelicem ama geçmezse gerçekten oynaması çile oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Of dünyanın en yalan bahanesi ya, elim ağrıyor dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Fantazi yaparken sakatlamış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 ÇOK ASILMAKTAN ELİN AĞRIMASI HASTALIĞI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 off bu şakaların hepsi dün raidde yapıldı sağ ile asılıyorum arkadaşlar, teşekkürler kahvaltı edeyim, ağrı kesici alıcam geçer herhalde akşama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 bebişim istersen sana kanıtı olarak bir video gönderebilirim, ömden ulaş bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Beyler otuzbir şakalarımız Avrupa standartlarındaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 axedice said: ÇOK ASILMAKTAN ELİN AĞRIMASI HASTALIĞI önce üzerine oturuo, uyuşturup öyle asılıo ama kan bi git bi gel kan anası ağlıo tabii.. çok da asılırsa sonuç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 subject : sağ ile asıldığımı söylemiştim to : axedice cc : scorch sanaözelçektim.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 nolmuş, yanlış elinin üstüne mi oturmuş ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 bu arada mage lazımsa bende gelebilirim akşam, ancak yeni 100 oldum alt char pek bir beklenti içine girmeyin ilevel 628 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 muhteşem espriler sona erdiyse; bir de vent ment olacak mı bi' şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Var bizim TS'miz, akşam özelden paylaşacağız gelecek arkadaşlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 arkadaşlar yapalım şu raidi bu akşam, işten erken çıkıyorum sırf bu yüzden bakın. ^_____^ Türkiye saati ile 20:00'de onlineım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Türkiye saatiyle diyen dilini kediler yesin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 listedeki arkadaşlar bingildak#2363 ekleyin lütfen 8:00 de başlar raid gelmeyenin yerine random alır geçeriz demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Ben bugün gelmem herhhalde. İyi raidler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 bir de taktiksel anlamda beni beslemeniz lazım ^_^ ilk defa yapacam normali, LFR'dekilerden bir şey anlamadım çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 ben sanirim geliyorum 8 en gec diyeyim. nolur bekleyin beni ulan ibneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 ontherun konuşuruz bebişim onları, öyle komplike bir şey yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 ben de geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Ben inceden geç gelebilirim biraz. Çok değil ama. En geç 9. Toplantı çıktı akşam akşam 7'ye. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Arkadaşlar eken, satan yada eli ağrıyan olursa gelmek isterim. Bir adet 638 huntard yada 638 worayor tankım var ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Keske druidimi biraz daha gearlasaydim 628 mi ne var üstümde size aci cektirmiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar