Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Büyük cesaret şunları yazabilmek tebrikler. Bir de ben "seni böyle kabul ediyoruz" söylemine de gıcık oluyorum, biz kimiz ki seni öyle kabul ediyoruz? Gel, ne olursan ol, yine gel. -Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 axedice said: Zaman zaman bokunun çıkması sine wave gibi diyeceğim de, aramızda eşit ağırlık ve sözel okuyanlar olduğu için hiç bişey anlamayacaklar.. 8-) fakyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 imamizer said: olm bu sequo bildiğin harvey dent ya. başlarda iyiydi aslında. sequo özünde iyi adam sadece arada adamın içindeki görgüsüz mr hyde gibi çıkıyor ego masturbasyonu yapıp geri dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 tebrik ederim. yeni yıl sana yeni ve mutlu bir hayat getirir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Neden forumu bırakıyorsun Viktor? Bence yaptığın şey olağanüstü cesaret isteyen bir şey, bunu gelip buraya yazabiliyor olman da en az onun kadar müthiş bir hareket. Seni çok içten bir şekilde tebrik ediyorum. En yakın arkadaşlarımdan biri de senin durumunun benzerini yaşamıştı. Başka bir vücutta hapsolma kadar extreme bir durum olmasa da cinsel kimliğini burada insanlara alay konusu olmadan, istediği gibi yaşayamadığı için kendini kötü hissediyordu. Kendisini 1.5 sene önce kaybettik Almanya'da. Eşcinselliğini özgürce yaşayabildiği halde bu sefer yalnızlık koymuştu, intiharı seçmişti o. Hiç birimize bir şey söylemedi, her konuştuğumda "burası müthiş ya, kendimi çok rahat hissediyorum, hepimiz ibneyiz olm burda" diye dalga geçiyordu. Meğersem olay öyle kolay olmuyormuş. Bunca sene aynı yerde vakit geçirmenin getirdiği muhabbetler dışında çok bir olayımız olmadı, çok da fikir ayrılığına girdiğimizi düşünmüyorum. Ama böyle bir dönemde arkada bıraktıklarını eski bir defter gibi kapatıp, yenisini açtığında her şeyin tertemiz olacağını düşünmenin biraz yanlış olabileceğini çok yakın bir şekilde bilen bir insanım. Bence arkada seni tanıyan bilen insanlardan destek ve yardım almaya devam et, eskisi kadar sık olmasa da seni eski halinde bilen insanları hayatından çıkarıp atma. Ya da 14 senedir alışık olduğun bir şeyi hayatından anında kesip atma. Hayatında her şey değişmek üzere, familiar olduğun bazı şeyler belki geçişini kolaylaştırır diye düşünüyorum. Biliyorum çünkü kendim de keşke bunların böyle olabileceğini bilseydim, o zaman arkadaşımla konuştuğumda iyiyim dediğinde yemezdim. Durum belki farklı olmazdı ama en azından ben elimden geleni yapmış olurdum. Gitme yani bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 sölicek bişi bulamadım ya respect diyip gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 şurada kal diyecek yada yorum belirtip,yazacak kadar geçmişim olmamasına rağmen, birşeyler söyleme ihtiyacı hissettim. bir yere gitmenin alemi yok bencede. gaben a tl ye geçtiği diye baklava göndermeye çalışan ve böyle farazi bir konuda bile bir şekilde birlik olabilmiş komüniti, kendi içinden bir üyenin mi arkasında durmayacak. özellike gerçek bir konuda. kal kal, nereye gidicen. boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Bayağı kişisel bişey paylaşmışsın, dalga geçilecek bir şey yok, cesaretini takdir ettim seni tanımasam da hiç. İnsanların ne dediği falan çok bunaltmasın seni, küçücük bi toz parçasının üzerinde yaşayan daha dün evrimleşmiş maymunlarız, seni ne mutlu edecekse onu yap. pic related. http://apod.nasa.gov/apod/image/1412/M77-4_10m-RGB_final.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 bu arada tam noyanlık başlık bence bu şimdi özlediğimi fark ettim noyanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Lütfen Noyan gelip saçma salak şeyler yazıp ilgiyi kendi üstüne çekmeye çalışmasın ya, bari şu konuda yapmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 yok ya bence güzel destekler hepimize ayarı verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Yani bence hayatını delüzyonlarla yaşayan bir arkadaşın bu kadar gerçek bir topicte işi olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Xaenin said: Neden forumu bırakıyorsun Viktor? Bence yaptığın şey olağanüstü cesaret isteyen bir şey, bunu gelip buraya yazabiliyor olman da en az onun kadar müthiş bir hareket. Seni çok içten bir şekilde tebrik ediyorum. En yakın arkadaşlarımdan biri de senin durumunun benzerini yaşamıştı. Başka bir vücutta hapsolma kadar extreme bir durum olmasa da cinsel kimliğini burada insanlara alay konusu olmadan, istediği gibi yaşayamadığı için kendini kötü hissediyordu. Kendisini 1.5 sene önce kaybettik Almanya'da. Eşcinselliğini özgürce yaşayabildiği halde bu sefer yalnızlık koymuştu, intiharı seçmişti o. Hiç birimize bir şey söylemedi, her konuştuğumda "burası müthiş ya, kendimi çok rahat hissediyorum, hepimiz ibneyiz olm burda" diye dalga geçiyordu. Meğersem olay öyle kolay olmuyormuş. Bunca sene aynı yerde vakit geçirmenin getirdiği muhabbetler dışında çok bir olayımız olmadı, çok da fikir ayrılığına girdiğimizi düşünmüyorum. Ama böyle bir dönemde arkada bıraktıklarını eski bir defter gibi kapatıp, yenisini açtığında her şeyin tertemiz olacağını düşünmenin biraz yanlış olabileceğini çok yakın bir şekilde bilen bir insanım. Bence arkada seni tanıyan bilen insanlardan destek ve yardım almaya devam et, eskisi kadar sık olmasa da seni eski halinde bilen insanları hayatından çıkarıp atma. Ya da 14 senedir alışık olduğun bir şeyi hayatından anında kesip atma. Hayatında her şey değişmek üzere, familiar olduğun bazı şeyler belki geçişini kolaylaştırır diye düşünüyorum. Biliyorum çünkü kendim de keşke bunların böyle olabileceğini bilseydim, o zaman arkadaşımla konuştuğumda iyiyim dediğinde yemezdim. Durum belki farklı olmazdı ama en azından ben elimden geleni yapmış olurdum. Gitme yani bence de. Şimdi bu olay eşcinsellik değil. Eşcinsellik örneğin erkek olup, erkek gibi hissedip erkeklerden hoşlanmaktır. Bence burada viktor'a eşcinsel örneklemesi yaparak hata yapiyorsun. Çünkü bu adam eşcinsel değil. Erkek bir bedene hapsolmuş dişi bir ruh. Şuanda da hapsolduğu bedeni değiştirmeye calışıyor. Bu iki ayrımı yapabilirsek güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Öptüm görüşürüz, yılda bir APB yükletip 2 gün sonra sildirmeye devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 yav neyse adam kelimeyi hatalı kullanmış olabilir de anlatmak istediği o değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Sequo said: Xaenin said: Neden forumu bırakıyorsun Viktor? Bence yaptığın şey olağanüstü cesaret isteyen bir şey, bunu gelip buraya yazabiliyor olman da en az onun kadar müthiş bir hareket. Seni çok içten bir şekilde tebrik ediyorum. En yakın arkadaşlarımdan biri de senin durumunun benzerini yaşamıştı. Başka bir vücutta hapsolma kadar extreme bir durum olmasa da cinsel kimliğini burada insanlara alay konusu olmadan, istediği gibi yaşayamadığı için kendini kötü hissediyordu. Kendisini 1.5 sene önce kaybettik Almanya'da. Eşcinselliğini özgürce yaşayabildiği halde bu sefer yalnızlık koymuştu, intiharı seçmişti o. Hiç birimize bir şey söylemedi, her konuştuğumda "burası müthiş ya, kendimi çok rahat hissediyorum, hepimiz ibneyiz olm burda" diye dalga geçiyordu. Meğersem olay öyle kolay olmuyormuş. Bunca sene aynı yerde vakit geçirmenin getirdiği muhabbetler dışında çok bir olayımız olmadı, çok da fikir ayrılığına girdiğimizi düşünmüyorum. Ama böyle bir dönemde arkada bıraktıklarını eski bir defter gibi kapatıp, yenisini açtığında her şeyin tertemiz olacağını düşünmenin biraz yanlış olabileceğini çok yakın bir şekilde bilen bir insanım. Bence arkada seni tanıyan bilen insanlardan destek ve yardım almaya devam et, eskisi kadar sık olmasa da seni eski halinde bilen insanları hayatından çıkarıp atma. Ya da 14 senedir alışık olduğun bir şeyi hayatından anında kesip atma. Hayatında her şey değişmek üzere, familiar olduğun bazı şeyler belki geçişini kolaylaştırır diye düşünüyorum. Biliyorum çünkü kendim de keşke bunların böyle olabileceğini bilseydim, o zaman arkadaşımla konuştuğumda iyiyim dediğinde yemezdim. Durum belki farklı olmazdı ama en azından ben elimden geleni yapmış olurdum. Gitme yani bence de. Şimdi bu olay eşcinsellik değil. Eşcinsellik örneğin erkek olup, erkek gibi hissedip erkeklerden hoşlanmaktır. Bence burada viktor'a eşcinsel örneklemesi yaparak hata yapiyorsun. Çünkü bu adam eşcinsel değil. Erkek bir bedene hapsolmuş dişi bir ruh. Şuanda da hapsolduğu bedeni değiştirmeye calışıyor. Bu iki ayrımı yapabilirsek güzel olur. Tabi haklısın, ben de zaten o yüzden kendisininki kadar extreme bir durum değil diye belirttim. İki olay da biraz daha insanın "kimliği" ile alakalı olduğu için ben yaşadığım bu örneği vermek istedim. Demek istediğim şey bir şeyleri değiştirmeye çalışırken uzaklaşmayı tercih ettiği şeylere bir noktada ihtiyacı olabiliyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 şu forumda mesajlarını okumaktan en zevk aldığım ve en saygı duyduğum kişiydi viktor şimdi saygım on kat daha arttı (tu) umarım her şey dilediğin gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 xaenin farkli bisi anlatmak istedi orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Abi kocaman bir evren var etrafimizda. Vallahi bu kadar dusunulmeye degecek seyler degil bunlar. Insan nasil mutlu olacaksa oyle yasayabilmeli. Zaten hepi topu 40 90 sene arasi yasayacak cogu kisi buradaki. Hepimiz kendimizi surekli yargilayan cevreleyen kocaman bir cevre bulutu oldugunu zannediyoruz ama aslinda oyle degil abi. Endise duyulacak hic bir sey yok aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Sen bazen çok doğru şeyler yazıyorsun gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Bir sey daha soyleyeyim o zaman. Insan ve vucudu ile ilgili. Mesela deri altinda bir iltihap olustu diyelim. Siz onu aldirmadiginiz surece o buyur ve size aci verir ya. Ama cikarttiginiz andan itibaren aci ile karisik bir rahatlama hissedersiniz ya. Iste kotu dusunceler ve bize ait olmayan dusunceler de oyle abi. Icinde kalirsa birikir birikir ama cikartmayi secersen rahatlar ve olasi buyuk bir mental enfeksyondan kurtarir seni. Vucut zihin hep benziyor aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Umarım operasyon başarılı geçer, yeni hayatında da bol şans. =) Herşeyi geride bırakıp (alışkanlıkların dahil) yeni bir hayata başlama isteğini anlıyorum ama yine de ara sıra uğra buralara, yoksa biraz daha eksik olacaktır buralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Abi benim de sorunlarım var. Ayaklarım buz gibi şu an mesela. Çayın altını açmam lazım mutfak çok uzak. Çişim var. Oyuna ara vermek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 chrome said: Iste kotu dusunceler ve bize ait olmayan dusunceler de oyle abi. Icinde kalirsa birikir birikir ama cikartmayi secersen rahatlar ve olasi buyuk bir mental enfeksyondan kurtarir seni. Vucut zihin hep benziyor aslinda Peki içinde ilgili kişiye kusmak istediğin düşünceler var ise ama belli bir sebepten susman gerekiyorsa o ne olacak. Nasıl atıyoruz içimizdeki iltihabı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 xunn said: Abi benim de sorunlarım var. Ayaklarım buz gibi şu an mesela. Çayın altını açmam lazım mutfak çok uzak. Çişim var. Oyuna ara vermek istemiyorum. allah başka dert vermesin gardaşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar