Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siradisi Bir Konu ve Patiye Elveda

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Laurelin said:

F1 ve teknoliji kismini anlamadim, gene bu forumdaki postlarimdan anlarsiniz zaten ilgilenmedigimi.

Ha su var kendi pc mi toplamayi, format atmayi ve kendi sorunlarimi cozmeye baya yetebiliyorum cunki yardim istiycek arkadaslarim yoktu. Her konuda kendi kendime yetebilmeye gayret ediyorum ben cunki kimsedende kolay kolay yardim istiyemem,

Teknoloji/f1/tarih/strateji falan derken senin ilgilendigin alanlardan ziyade genel olarak erkeklere atfedilen ilgi alanlarini kastetmistim sen ilgilenmiyor olabilirsin tabi. ama hakkaten wot larin okutuyor ahahs
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

sanssizsansli said:

kavriyamiyor, bosaltilicak, cunki, intehar, acikliyamazdiniz, istiyemem, ogranirim...
bazıları typodur da bazı kelimeler her yazıda ısrarla aynı. hani herkesin internette kelimeleri kullandığı bir şablon var bir şey'i bişey filan yazmak gibi de bazı kelimelerin alışıla gelmişin dışında kullanımı dikkatimi çekti işte ondan sordum. yoksa beni rahatsız eden bir şey yok :)

Ya hani bende ciddi bisi var sandim, suymus olay direk

http://youtu.be/N4vf8N6GpdM

internet üzerinde yazılan textlerin doğrulu yanlışlığı üzerine konuşmak ne kadar ciddi olabilir ki :D
Sosyal ağlarda paylaş

Burayi ucubik sol vakif ve orgutlerin facebook sayfasina cevirmeyin yaaaa :( gecen bi kiz "ben anladimki tipik turk kiziyim" yazdi diye korkunc bir shitstorm kopmustu vay turk yazdi diye meh

darkwingduck said:

Laurelin said:

F1 ve teknoliji kismini anlamadim, gene bu forumdaki postlarimdan anlarsiniz zaten ilgilenmedigimi.

Ha su var kendi pc mi toplamayi, format atmayi ve kendi sorunlarimi cozmeye baya yetebiliyorum cunki yardim istiycek arkadaslarim yoktu. Her konuda kendi kendime yetebilmeye gayret ediyorum ben cunki kimsedende kolay kolay yardim istiyemem,

Teknoloji/f1/tarih/strateji falan derken senin ilgilendigin alanlardan ziyade genel olarak erkeklere atfedilen ilgi alanlarini kastetmistim sen ilgilenmiyor olabilirsin tabi. ama hakkaten wot larin okutuyor ahahs

Ya sana deedim onu ahaha, senin postlarin baya baya basarili ve yargiliyor hani :p senden oncede birisi yazmisti ona dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

milli olmak ne ya? nasıl iğrenç terimler üretiyor şu toplum. ortaokuldan beri şu iğrenç muhabbetlere muhattap oldum ya, anlamlarını bilmediğim içinde sürekli dalga geçtiler ki ergenlerin iğrenç masturbasyon muhabbetlerine girmek bile istemiyorum. konuşmaya çalışırsın konuşamazlar, karı kız muhabbetini, futbol ve araba muhabbetini yasakla tek cümle kuramazlar. bide o dönem tam gaz hırtlar vaadisi oynıyor butun muhabbetleri oydu "hadi beyler konseyi topluyoruz!" filan, ben o dönem digiturkte friends izliyordum ne konuşabilirimki bu tiplerle? Şansa oyun oynıyan birini bulursun "aga bayılıyom PES e, playstation aldım başka oyunum yok bi onu aldım! derler bi marifetmiş gibi ki CM mi ne vardı tiksinirdim muhabbettinden. net kafeye gidersinen azından age of falan oynamak istersin, yok herkes CS oynar tek başına kal sonra, ondan oncede half life oynıyordu herkes heh. sevmediğim halde kaç oyunu boyle zorla oynamak zorunda kalmışımdır ki lise son da sırf yakın arkadaşlarım seviyor diye onlarla konuşucak bişilerim olsunkafası ile wheel filan alıp nfs underground kastım. gerçi zorla oynayıp sevdiğim bikaç oyunda var commandos gibi

neyse asıl noktadan uzaklaştım, bu milli geyigi en tiksindigimdi çünkü hayır dersen yaş büyüdükçe dalga geçilme oranın artıyor bi yaştan sonra ise direk homo diyorlar. zaten surekliçevreden "niye kız arkadaşı yok" soruları gelir, insanlar zorlar bin tane yalan atmak zorunda kalırsın. hep böyle arkadaşımolan kızlara aşık olduguma soyleyip meriç statusune girmeye çalışırdım,lisede sık sık beraber eve gidip geldiğimiz bir kız vardı bütün okulun peşinde koştuğu hanı o kurtarmıştır beni. oyle imkansız aşk ki ogretmenim konuşmuş annemle "yazık çocuğa o kız ona bakmaz, benim oğluma bile bakmadı" diye heh. erasmusa giderim koskoca profesor koridorda çevirir "turk bayrağını en şerefli şekilde göndere dikiceksinve bizi temsil ediceksin orda, sayaç tutucan rakamı bekliyorum dönünce" diye

cinsel olarak kadınlardan hoşlanmadığımı söyledim,eşcinsel olmadığıomı söyledim hani ne cevap bekliyorsunuz "milli oldunmu" gibi iğrençbir soruya?
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

zaten surekli çevreden "niye kız arkadaşı yok" soruları gelir, insanlar zorlar bin tane yalan atmak zorunda kalırsın. hep böyle arkadaşımolan kızlara aşık olduguma soyleyip meriç statusune girmeye çalışırdım,lisede sık sık beraber eve gidip geldiğimiz bir kız vardı bütün okulun peşinde koştuğu hanı o kurtarmıştır beni. oyle imkansız aşk ki ogretmenim konuşmuş annemle "yazık çocuğa o kız ona bakmaz, benim oğluma bile bakmadı" diye heh. erasmusa giderim koskoca profesor koridorda çevirir "turk bayrağını en şerefli şekilde göndere dikiceksinve bizi temsil ediceksin orda, sayaç tutucan rakamı bekliyorum dönünce" diye

şu paragraf çok iyiymiş ya :D :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...