Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siradisi Bir Konu ve Patiye Elveda

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Kanuni said:

Kisir erkek kadin yokmu bu dunyada..

Geni iletmek kadar olusmusu yetistirmek daha onemli. Zaten dunyada nufus sorunu var.

tamam da kısırlığı bozukluk olarak sayıyorlar. sanırım buradaki nokta birinin isteyip de üreyememesi; diğerinin ise üreme fonksiyonlarının çalışıp seçtiği partnerin cinsiyeti nedeniyle üreyememesi.

dediğim gibi bilgim yok işte sadece düşüncelerimi yazıyorum. victor bu konuda çok araştırdım dediği için mantığımın neresinde hata var diye görmek için ona sordum.
Sosyal ağlarda paylaş

önemli soru şu yalnız biz sana nasıl davranalım? nasıl yaklaşalım bunu da bi açıkla.

yani ben şimdi sana kız arkadaş gibi mi, erkek arkadaş gibi mi, kız ama mesafeli mi, yada kız ama kanka muhabbeti yapılan kız gibi mi nasıl yaklaşıcam yani sana. hangisini tercih ederin, hangisiyle rahat edersin.

kafam karıştı viktor.
Sosyal ağlarda paylaş

bu bir secim meselesi.. evli olup cocuk sahibi olmayan, cocuk yuzunden evli kalamayan ya da hic evlenmeyen.

hic cocuk sahibi olmayan milyonlar geldi gecti dunyadan. bayasida dunyaya cocukdan daha cok sey katti. illa ureme degil insanin amaci, o yeme icme gibi bir icgudu.

tabiiki gelecek acisindan sart ama adem ile havva degil gunumuz artik.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

önemli soru şu yalnız biz sana nasıl davranalım? nasıl yaklaşalım bunu da bi açıkla.

yani ben şimdi sana kız arkadaş gibi mi, erkek arkadaş gibi mi, kız ama mesafeli mi, yada kız ama kanka muhabbeti yapılan kız gibi mi nasıl yaklaşıcam yani sana. hangisini tercih ederin, hangisiyle rahat edersin.

kafam karıştı viktor.

vay amk bu kadar arkadaş ayrımın varmı kanka senin. valla ben beceremem o kadar inceyi viktor aynı kalacak kusura bakma sdf

"nabıyon kankazort?"
Sosyal ağlarda paylaş

Gizli said:

Viktor said:

insanin temel islevinin soyunu cogaltmak olduguna getirip "cocuk doguramiyan bir kadini kimse istemez, varolusunun bir anlami yok" a kadar geldi

dostum şu konuda beni bilgilendirir misin? çünkü ben de bu arkadaşın gibi düşünüyorum(fark şu ki ben asla bir arkadaşımla böyle bir sebepten dolayı bağları koparmazdım). canlının bu dünyadaki en temel amacı DNA'sını sonraki nesle aktarmaktır. üreyemeyen birinin sağlıklı olduğunu nasıl söyleyebiliriz ki? zaten çoğalamadıklarından dolayı bu genin yok olması gerekiyor ileride. ben bunu daha önce yazdığımda @Biyik freud'dan link atmıştı, yanlış düşündüğümü göstermek için de o an zamanım yoktu ingilizce de okumak istemedim hiç, sonra da bakmadım açıkçası özet bir bilgi verir misin?

bir de erkek gibi hissetmek, kadın gibi hissetmek deniyor ya. bu kısmı da anlayamadım. bir erkek nasıl hisseder mesela ya da nasıl hissetmeli? ben bir erkeğim mesela ancak bir erkeğin nasıl hissedeceğini şimdiye kadar hiç düşünmedim ve biri sorsa cevaplayamam.
kavgacı, mücadeleci olmak ve sert hareketler yapacak şekilde hissetmek midir erkek gibi hissetmek? insanların davranışları cinsiyetler üzerinden saptamasının mantıklı olmadığını düşünüyorum ki zaten benim verdiğim örnek sorumun cevabı değil. cevap ne peki?

saglikli degilimki zaten, dogustan bozugum hani dedigim gibi beden-ruh-zihin harmonisi yok en basta.

ikinciye gelirsek hani herkesin cinsiyete yaklasimi farkli, kimi gender binary ye inanmiyor kimi inaniyor filan.
Benim icin cocuklugumdan cok yogun bir istek olarak belirdi, cok kisisel detaylar yazmiycam hani ama ergenlik "benim goguslerim asla buyumiycek" den kendimi hamile gorudgum ruyalara kadar direk insanin butun ruh halinin icine eden dusuncelerdi, aynaya baktigimda gorudugum kisi bana bir yabanci gibi geliyordu, konustugumda cikardigim ses benim degilmis gibi geliyor hala. bunlara bazen akfayi takinca saatlerce agliyorum, sokakta yuruyen cifleri gorunce icim eziliyor filan. cidden anlatmasi COOOOK zor birsey.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

Kaede said:

hadi viki kendini kurtardi seed gintama code geass falan sevmesini mesrulastirdi

geriye kalanlar explain yourselves

ama cidden sunu hollandadan ilk geldigin zaman uluclarda bize soylemeni beklerdim. uzucu tek bir sey varsa o da bunca zamandir durumundan bihaber olmamizdir

ya nasil soyliyim :( kafamdaki ilk dusunce "kesin benle alay edicek herkes" oldugu zamanlardi direk. martta kesin karari verdim, nisanda annemle konustum sonra gecen sene subata kadar annem disinda kimse bilmedi

sonra aileye soyledim, ordan cesaret alip en iyi arkadasima soyledim ondan bikac ay sonra skype dan konusurken dayanamayip canberke soyledim, oyle oyle kucuk adimlarla gitti

kac aydir her gordugumde "bugun soyliycem boracanla salihe" diye niyetleniyorum ama hep bogazim dugumleniyordu, dogum gunumde kesin soyliycem diye ciktim evden ama gene beceremedim. defalarca sormusumdur canberke "salih duysa kesin yadirgar ha yadirgarmi?" diye, oda hep bana "o adam zaten isin farkinda, kasma bosuna" diyip durdu, Kadikoy bulusmasindan sonra canberk o aksam beni arayip "salih bana seni sordu, hormon falanmi kullaniyor feminenlesmis dedi haberin olsun" dedi boyle ilk beynimden vurulmusa donmustum, hazir degildim o an kesinlikle

Odami gorucek insanlar diye kimseyi evime bile cagiramiyordum veya foruma koyamiyordum resim eskisi gibi

http://i.imgur.com/ktBE9xS.jpg

http://i.imgur.com/BSQPMNx.jpg

http://i.imgur.com/rov5Ci2.jpg

bunlari gecen sene psikiyatrim istemisti direk nasil bir ortamda yasiyorsun diye

bu odaya kimseyi çağırma bence de zaten, şahsen ben gelsem bu odaya şu thor ilk hedefim olurdu, yavaş yavaş zamanla yarısını falan çalardım odanın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...