Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siradisi Bir Konu ve Patiye Elveda

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Zaten lgbt topluluklari daha cok birbirlerine sahip cikma anlaminda kullaniliyor.tacize vs karsilastiklarinda facede benim bile haberim oluyor, bu konuda benim gordugum kadariyla guzel bir olusum.

Bende hep disi karakterle oyun oynuyorum, bi kıllandım şimdi.

Arya ya da insanin dili dönmüyor ya ama guzel isimmis.
Sosyal ağlarda paylaş

kolu kesip atma ve senelerdir turk insanin "escinselligin sirrini cozdum ben!" tavri gibi aciklamalar filan girmiycem hic polemige

bu lanet seyin ne oldugu ve neden oldugu ile ilgili bilim dunyasinda ortak bir gorus yok, ben turkiyedeki en buyuk uzman olan doktorumdan daha cok sey okumusumdur bu konu ile ilgili ama ben bile kesin birsey soyliyemiyorum

olmus bitmis bir tibbi durum iste, yapabilicekleri en iyi sey hamilelikte erken tespit edip diger dogum bozukluklari gibi aileye danisarak hamileligi sonlandirmak ki gelecekte trend bu olucak cunki su anda yapilan arastirmalar hep bu yonde. 50 sene sonra olsaydi yani dogmama izin vermiyceklerdi :D

burda soyle salak bi dusunce var "ya bizim coluk cocugu ozendirir aklini karistirirsa", dunayda ozenilicek en son seylerden biri bu sanirim, hangi insan omru boyunca sosyal stigma ile gezmeyi kabul edip, normal bir hayati reddedip birde ustune aci veren ameliyatlara isteyerek olukla para doker? 130.000 liraya yakin para gitti bu isin tibbi kismina ki yeniden gardrop kurma, avukat vs vs gibi seyleri saymiyorum bile

"keske bu topic olmasaydi"

eh bende olmazdim o zaman :D ya mezardaydim yada hic dogmamistim bu topigin olmama kosullari icin ama burdayim, nefes aliyorum herkes gibi.

http://i.imgur.com/FU2hKWk.jpg

oops uyari geldi o yuzden bu konuda devam etmiycem daha :3

Nekro said:

İçinden geceni yapmissin bundan sonra davranislari saklama geregi duymadan daha rahat bir hayatin olacak ne guzel.

Merak ettigim bir soru var senin icin ozel olmazsa. HRT den once total test seviyesi nasildi ? Gorustugun uzmanlardan doktorlardan TRT onerisi falan geldi mi hiç?

aksine normalin ustundeydi :D testesteron onleyici ilacin dozunu normalin iki kati yapmak zorunda kaldilar o yuzden, T verselerdi heralde cildirirdim ki T nin gittigi gunden beri nirvanaya ulasmis gibiyim, korkunc bir huzur ve dinginlik geldi, saka gibi gelicek ama renkleri yeniden gorebilmeye basladim hani sanki eskiden hersey soluk ve renksiz gibiymis gibi geliyor. Ilaca basladigimin ucuncu sabahi salak gibi ormana kendimi atip yapraklarin icine uzanip gokyuzunu ve gunesin dans ettigi agaclarin dallarini izledim. memleketindeydim joint i gectim mantar alsam o etkiyi alamazdim :D
Sosyal ağlarda paylaş

yeni okudum ve baya etkilendim. ilk defa karsilasiyorum boyle bir olayla acikcasi

anladigim kadariyla verilebilecek en iyi karari vermissin hayatini devam ettirebilmek icin. aksi taktirde hayatina son vererek kurtulabilecektin sorunlarindan.

turkiye gibi bir yerde cevre baskisindan zorlanmis olabilirsin bu karari verebilmek icin ama patiyi birakmanin senin yaranina olacagini dusunmuyorum. askine cogu seyi a$mana yarari bile olabilir.

demek istedigim kendini insanlardan soyutlama ve sosyal olmaya bak. cok daha iyi hissedecekksindir kendini.

yeni hayatinda basarilar ve mutluluklar.
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

bide şimdi kavram olayı var. ameliyat olmadıysa trans ameliyat olduysa kadın mı oluyo

beyler 30 sayfa kafayı erittiniz he

cok basit, cinsel kimligin neyse osun ki buda kendini ne oalrak hissetigindir zaten. kadin hissediyorsan kadin, erkek hissediyorsan erkeksin. bu kadar basit

trans kadin veya trans erkek ve cis kadin ve cis erkek terimleri biraz ayrimcilik yapmak icin kullaniliyor ki bende bunlardan memnun diilim pek

ameliyat olmayan biri kadin degil trans diye birsey yok o yuzden pre-op ve post-op diye ayriliyor ki bu deyimlerde sadece iliskilerde potansiyel partnerleri bilgilendirmek icin var

T.C. misal vajinasi olan herkesi kadin, penisi olan herkesi erkek kabul ediyor ve ayni statude tutuyor. Bazen teknik veya kisisel nedenlerden ameliyat olmak istemeyen trans bireyler cikiyor buda onlar icin zulum oluyor baya. Cogu ulke bu tip yasalari duzeltiyor artik ve gecis icin ameliyat sarti aramiyor, gidip istedigin kutucugu isaretliyorsun kimligin icin.

cinsiyet cok genis bi spectrum, tumblr a kalsa 100 farkli cinsiyet var filan :p hani dis gorunusu ile ilgili hicbirsey yapmamis kizlar cikiyor "ben erkegim" diyor veya Female to Male to Female transim diyor falan. Zerre ciddiye almiyorum boyle tipleri belki ilerde onlarda seslerini duyurucak filan ama cidden sacmaliktan ote birsey gibi gelmiyor bana
Sosyal ağlarda paylaş

calvaria said:

Esimle beraber bir arkadasimizin evinde oturuyorduk birgun, kizin kuzenide evdeydi ve cocuk geydi. Muhabbet bilmemne buraya kadar hersey guzeldi taki cocuk disari gitmek icin hazirlik yapip gelip bana nasil olmusum diyene kadar. Bizim hanim 1 hafta konusmadi benimle. Buda boyle bir animdir.

bu hikayeni bi haber gazetesine gondersene. mansetlerde cikar baya etkileyici bi hikaye cunki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...