reampage Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Zaten transgender ve lesbiyen olmak çok makul geldi bana. win-win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Burda kendini rahat hissediyorsan güzel ama şimdiye kadar çok karşılaşmışsındır zaten sokağa çıkınca işler değişiyor. Bu konuda kendini tepkilere hazırlıyorsun değil mi? Psikolojik olarak. Zira doğuştan kadın olanların bile sokakta yürümesi dert bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 bu sokaktaki tepki olayını çok abartıyorsunuz bence. nerede gezdiğinizle alakalı. ya da son 2 senedir türkiye'de değilim, sallıyor olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Abi bir üstteki mesajda tacizi yazmış, neresini abartıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 kizi taciz bile etmisler sen sokaktaki tepki diyosun hala oho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Escinsellik ile karistiran cok olmus, ayni sey degil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Türkiye hızla danalaşıyor abicim. Ben bir erkek olarak kız arkadaşımın ne kadar rahatsız yaşadığını görebiliyorum çok net. Mağaralarında yaşayan pislikler iyice sokağa döküldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 İçinden geceni yapmissin bundan sonra davranislari saklama geregi duymadan daha rahat bir hayatin olacak ne guzel. Merak ettigim bir soru var senin icin ozel olmazsa. HRT den once total test seviyesi nasildi ? Gorustugun uzmanlardan doktorlardan TRT onerisi falan geldi mi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Kesinlikle red haklı, cehalet el üstünde tutulur oldu, öküzlük ve yobazlık prim yapıyor bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Zaten lgbt topluluklari daha cok birbirlerine sahip cikma anlaminda kullaniliyor.tacize vs karsilastiklarinda facede benim bile haberim oluyor, bu konuda benim gordugum kadariyla guzel bir olusum. Bende hep disi karakterle oyun oynuyorum, bi kıllandım şimdi. Arya ya da insanin dili dönmüyor ya ama guzel isimmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 WHOOPS yanlis konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 peki gelip bi trans bizle flört etse ne tepki vermeliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Sana bagli. Ister sen de Flört et. Ister kibarca reddet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Killer said: peki gelip bi trans bizle flört etse ne tepki vermeliyiz bir kadın sana gelip flört ettiği zaman ne tepki veriyosan onu vericen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Killer said: peki gelip bi trans bizle flört etse ne tepki vermeliyiz Valla abi bu beğeniyle alakalı biraz da beğendin/beğenmedin olay o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 bide şimdi kavram olayı var. ameliyat olmadıysa trans ameliyat olduysa kadın mı oluyo beyler 30 sayfa kafayı erittiniz he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 kolu kesip atma ve senelerdir turk insanin "escinselligin sirrini cozdum ben!" tavri gibi aciklamalar filan girmiycem hic polemige bu lanet seyin ne oldugu ve neden oldugu ile ilgili bilim dunyasinda ortak bir gorus yok, ben turkiyedeki en buyuk uzman olan doktorumdan daha cok sey okumusumdur bu konu ile ilgili ama ben bile kesin birsey soyliyemiyorum olmus bitmis bir tibbi durum iste, yapabilicekleri en iyi sey hamilelikte erken tespit edip diger dogum bozukluklari gibi aileye danisarak hamileligi sonlandirmak ki gelecekte trend bu olucak cunki su anda yapilan arastirmalar hep bu yonde. 50 sene sonra olsaydi yani dogmama izin vermiyceklerdi :D burda soyle salak bi dusunce var "ya bizim coluk cocugu ozendirir aklini karistirirsa", dunayda ozenilicek en son seylerden biri bu sanirim, hangi insan omru boyunca sosyal stigma ile gezmeyi kabul edip, normal bir hayati reddedip birde ustune aci veren ameliyatlara isteyerek olukla para doker? 130.000 liraya yakin para gitti bu isin tibbi kismina ki yeniden gardrop kurma, avukat vs vs gibi seyleri saymiyorum bile "keske bu topic olmasaydi" eh bende olmazdim o zaman :D ya mezardaydim yada hic dogmamistim bu topigin olmama kosullari icin ama burdayim, nefes aliyorum herkes gibi. http://i.imgur.com/FU2hKWk.jpg oops uyari geldi o yuzden bu konuda devam etmiycem daha :3 Nekro said: İçinden geceni yapmissin bundan sonra davranislari saklama geregi duymadan daha rahat bir hayatin olacak ne guzel. Merak ettigim bir soru var senin icin ozel olmazsa. HRT den once total test seviyesi nasildi ? Gorustugun uzmanlardan doktorlardan TRT onerisi falan geldi mi hiç? aksine normalin ustundeydi :D testesteron onleyici ilacin dozunu normalin iki kati yapmak zorunda kaldilar o yuzden, T verselerdi heralde cildirirdim ki T nin gittigi gunden beri nirvanaya ulasmis gibiyim, korkunc bir huzur ve dinginlik geldi, saka gibi gelicek ama renkleri yeniden gorebilmeye basladim hani sanki eskiden hersey soluk ve renksiz gibiymis gibi geliyor. Ilaca basladigimin ucuncu sabahi salak gibi ormana kendimi atip yapraklarin icine uzanip gokyuzunu ve gunesin dans ettigi agaclarin dallarini izledim. memleketindeydim joint i gectim mantar alsam o etkiyi alamazdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Esimle beraber bir arkadasimizin evinde oturuyorduk birgun, kizin kuzenide evdeydi ve cocuk geydi. Muhabbet bilmemne buraya kadar hersey guzeldi taki cocuk disari gitmek icin hazirlik yapip gelip bana nasil olmusum diyene kadar. Bizim hanim 1 hafta konusmadi benimle. Buda boyle bir animdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 tribe gel ya ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 baya dandikmis anin, paylastigin icin tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 yeni okudum ve baya etkilendim. ilk defa karsilasiyorum boyle bir olayla acikcasi anladigim kadariyla verilebilecek en iyi karari vermissin hayatini devam ettirebilmek icin. aksi taktirde hayatina son vererek kurtulabilecektin sorunlarindan. turkiye gibi bir yerde cevre baskisindan zorlanmis olabilirsin bu karari verebilmek icin ama patiyi birakmanin senin yaranina olacagini dusunmuyorum. askine cogu seyi a$mana yarari bile olabilir. demek istedigim kendini insanlardan soyutlama ve sosyal olmaya bak. cok daha iyi hissedecekksindir kendini. yeni hayatinda basarilar ve mutluluklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Hatta sonrasinda aldatacaksan hakiki bir kadinla aldat gey ne ya gibisinden aciklama yapmisti, boyle bir tribi tas hatunlar icin bile yapmadi, herhalde agir homofobik bir esim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Killer said: bide şimdi kavram olayı var. ameliyat olmadıysa trans ameliyat olduysa kadın mı oluyo beyler 30 sayfa kafayı erittiniz he cok basit, cinsel kimligin neyse osun ki buda kendini ne oalrak hissetigindir zaten. kadin hissediyorsan kadin, erkek hissediyorsan erkeksin. bu kadar basit trans kadin veya trans erkek ve cis kadin ve cis erkek terimleri biraz ayrimcilik yapmak icin kullaniliyor ki bende bunlardan memnun diilim pek ameliyat olmayan biri kadin degil trans diye birsey yok o yuzden pre-op ve post-op diye ayriliyor ki bu deyimlerde sadece iliskilerde potansiyel partnerleri bilgilendirmek icin var T.C. misal vajinasi olan herkesi kadin, penisi olan herkesi erkek kabul ediyor ve ayni statude tutuyor. Bazen teknik veya kisisel nedenlerden ameliyat olmak istemeyen trans bireyler cikiyor buda onlar icin zulum oluyor baya. Cogu ulke bu tip yasalari duzeltiyor artik ve gecis icin ameliyat sarti aramiyor, gidip istedigin kutucugu isaretliyorsun kimligin icin. cinsiyet cok genis bi spectrum, tumblr a kalsa 100 farkli cinsiyet var filan :p hani dis gorunusu ile ilgili hicbirsey yapmamis kizlar cikiyor "ben erkegim" diyor veya Female to Male to Female transim diyor falan. Zerre ciddiye almiyorum boyle tipleri belki ilerde onlarda seslerini duyurucak filan ama cidden sacmaliktan ote birsey gibi gelmiyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 eşinin garantisi duruyorsa iade et yenisini al bence sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 calvaria said: Esimle beraber bir arkadasimizin evinde oturuyorduk birgun, kizin kuzenide evdeydi ve cocuk geydi. Muhabbet bilmemne buraya kadar hersey guzeldi taki cocuk disari gitmek icin hazirlik yapip gelip bana nasil olmusum diyene kadar. Bizim hanim 1 hafta konusmadi benimle. Buda boyle bir animdir. bu hikayeni bi haber gazetesine gondersene. mansetlerde cikar baya etkileyici bi hikaye cunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar