Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 ohahahahah :) kendi mi koydu onu ? bir şekilde deathrattle'dan fln mi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 daha öncesinde sylvanasla falan bi şeyler olmuştur. turn karşıya geçince boardu temizlemiş sanırım doomsayer, bu da kelthuzad atmış doomsayerla beraber hepsi geri gelmiş. ben öyle anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Shredder mi ne varya ondan gelmistir 50 kere oldu bana. oyunun aptal tarafi o kart resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 shredder gelmiş olsa mana harcanmış olurdu doomsayer gelemesi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 O zaman Kel thuzad'dan tekrar dogmus olabilir. Adini vermiyecegim bir arkadasimiz yapmisti bunu oradan biliyorum eahuhad :tel'den pek incelemedim resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Adını vermeyeceği arkadaş benim :D Ne biliyim. İlk defa KT kullandığım zamanlardaydı. Doomsayerla boardı temizledikten sonra elimde oynanabilecek tek kart o olduğu için atmıştım. Halbusi oynanamayacak bir kartmış. Heropowera basıp geçmem gerekiyormuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Karşıda sylvanas vardır ds atıp öldürmüştür onu ds yi karşıya geçirmiştir geçende bende yaptım yada kendi shrederi ile çıkarmıştır o da ağar cenabetlik tabii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Karşıda sylvanas varken doomsayer koyup karşıya yollamak (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 arenada 10 turnde 2 tane malorne 2 tane swipe yedim meanwhile 5 arenadır falan aoe kartı görmedim draftda, vay anasını lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Wishmaster said: Karşıda sylvanas varken doomsayer koyup karşıya yollamak (tu) said: Ne biliyim. İlk defa KT kullandığım zamanlardaydı. Doomsayerla boardı temizledikten sonra elimde oynanabilecek tek kart o olduğu için atmıştım. aynen şu ikisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Oyunun %80'i hunter galiba ya. Abv blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Bu yeni dragon kartlar mech gibi bir Meta yaratamadi sanki. Paladin'de de cok kırılgan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Doğru. Paladin'in şu an tek viable alternatifinde dragon teması üzerine kurduğun kartlar diğer essential kartlardan vazgeçmen anlamına gelebiliyor. Pyromancer'dan, Healbot'lardan ve Lay on Hands'den arınmış bi kontrol oynamaya "çalışıyorsun". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Kartların mana costu cok yüksek bir de. Hadi druid falan bir şekilde idare edebilir ama paladin'de özellikle cok sıkıntı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 dragon paladin olmaz gibi duruyor. kendim bi 10 maç oynadım, biraz başkalarını seyrettim. kontroll olmaktan çıkıyor deste, daha pahalı bir zoo'ya dönüşüyor adeta. o noktada da zaten niye paladin oynayasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Doğru düzgün bir dragon deck yapılamadı evet. Brian Kibler deniyor sürekli ama olmuyor gibi. 1-2 kart dışında çok kötü bir adventure oldu bu. Aggro decklerin bu kadar yaygın olduğu bi metaya belcher gibi bir taunt dragon lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ben şu anda bi kart yarattım aslında. zoo gibi ufak ama çok minion'lı decklere karşı: 4 mana 4/3 Taunt, Battlecry: Gain +1 health for each enemy minion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Taunt dragon çok arıyorum evet =( Belcher falan koyuyorsun mutlaka, ben abartıp deathlort meathlort koydum rushlara karşı. Deck çok eğlenceli ama takır takır maç kazandığım olmadı bi hunter gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 4. Tur gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 sabonis said: ben şu anda bi kart yarattım aslında. zoo gibi ufak ama çok minion'lı decklere karşı: 4 mana 4/3 Taunt, Battlecry: Gain +1 health for each enemy minion. 4 manaya 4/3 taunt + battlecry çok ucuz değil mi? Shieldmasta 3/5, onla aynı value + battlecry veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 axedice said: sabonis said: ben şu anda bi kart yarattım aslında. zoo gibi ufak ama çok minion'lı decklere karşı: 4 mana 4/3 Taunt, Battlecry: Gain +1 health for each enemy minion. 4 manaya 4/3 taunt + battlecry çok ucuz değil mi? Shieldmasta 3/5, onla aynı value + battlecry veriyorsun. biraz güçlü olduğu konusunda katılıyorum. epic falan yaparlar gerekirse ya. ama buna benzer bişi lazım. ha ayrıca 3/5 kesinlikle daha güçlü 4/3'ten. aynı falan değiller yani. zoo baştan kontrolü alınca kolay kolay bırakmıyorlar. druid of the claw bile yetersiz kalıyor. ancak böyle bi kart çözebilir. 4 mana 3/3 taunt şeklinde olabilir belki. ama onun da senjin olabilmesi için her zaman 2 minion olması lazım rakipte. çok mantıklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 axedice said: sabonis said: ben şu anda bi kart yarattım aslında. zoo gibi ufak ama çok minion'lı decklere karşı: 4 mana 4/3 Taunt, Battlecry: Gain +1 health for each enemy minion. 4 manaya 4/3 taunt + battlecry çok ucuz değil mi? Shieldmasta 3/5, onla aynı value + battlecry veriyorsun. ama söle düşünmen lazım sex dice. Birincisi conditional card board boşken 4 mana 4/3 gibi manasız bi kart oluyo 2 manaya counterlanıyo. Ayrıca silencelanınca troll 3/5 creature bu 4/3 gene. Belki 3/3 olsa olabilir. Ama 4 manayada 3/3+minionda çok güçsüz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 4 mana 4/3 +1 hp her minion icin baya guzelmis. ortada minion yokken ziyan. conditional hosuma gitti benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 4/3 pratikte ziyan, teoride shieldmastayla aynı value. Bi ton dandik kart var yine de benzer mantıkta teorik hesaplamalara uyup pratikte iş yapmayan, ondan zor diyorum. Kartı 5 manaya çıkarsan bu defa deli overvalue olacak ve zaten ilk başta düşündüğün işlevi tamamen kaybedecek falan. Bence 4 değil de 3 ya da 2 attacklı bi minion daha çok iş görür, hem dengelemesi de daha kolay. Blackwing tech. kafası olabilir mesela, 3 manaya 2/3 taunt dragon, elinde başka dragon varsa +2 health. Minion başına health çok wildcard oluyor, direk işe yaramayacağı durumlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Blackwing tech. taunt olsa iyi olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar