Tori Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 http://th02.deviantart.net/fs71/PRE/i/2014/068/e/b/hearthstone___starcraft_board_concept_by_hammn-d79lkql.jpg http://th03.deviantart.net/fs70/PRE/f/2014/003/5/0/soulstone__heroes_of_pandemonium___concept_by_dexistor371-d70mot3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Haydeaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 baya eski olmasi lazim bunlarin. 1.yi gormemisim de 2.yi gormustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 sc2 custom maplerinde vardi bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 an itibariyle sadece ben mi giremiyorum bilgisayardan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 ben simdi girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Everyone GET IN HERE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 http://imageshack.com/a/img673/9423/mXmRcE.png turn 1: innervate shade turn 2: innervate yeti turn 3: coin piloted shredder bazinga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Dun kiz arkadasim survivor izlerken whatsapp dan atmis. Bu aralar cok fazla hearthstone mu oynuyorum herhalde, survivor izlerken mad bomber goblin gordum diye. Fasfafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 simdi naxx yapmaya calısıyorum da, ilk wing'i temizledim. ikinci wing'de bi boss var 75 hp'li. bunu ve ilerisini kesmek icin ille de deck almak ve custom deck yaratmak lazım di mi? random olacak gibi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 basic decklerle heroic naxx döven var, işine yarar al. http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/2bhwmr/beating_naxx_heroic_w_budget_decks/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 cok iyiymis, eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 acaba bu oyuna dispell / decurse gelir mi 8/8 ironbark iniyosun, adam owl atıp face gidebiliyo bi sonraki turn silence remove yapabilecek spell / minion koysalar deckler metalar baya değişir, oyuna tat gelir gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 disableın amacı o 14/2 lightwarden spamle o zaman lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 bingildak said: Dun kiz arkadasim survivor izlerken whatsapp dan atmis. Bu aralar cok fazla hearthstone mu oynuyorum herhalde, survivor izlerken mad bomber goblin gordum diye. Fasfafa Youthful Brewmaster tam ya ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Saçmalamayın. Tabii ki Goblin Techies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 4 mana 5-6 dragon acayip op bir kart. random 2 mana minion çıkarsa neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 rank10 gördüm maximum bu sezon bitcek zaten dahada uğraşmadım 4 tane kartım eksik deckte hala çok dust lazım control priest oynuyorum sadece bu arada felaket zevkli bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 void caller baron combosuyla 2 infernal indim. Adamin deathlord unu kesince molten giant indi. ikinci deathlord geldi. onu kestim mountain giant geldi sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 arena mı o? o nasıl şanstır arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 pek arena'ya benzemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 yok casual ya arena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 birkaç hafta önce başlayan starcraft legacy of void betasında automated tournamentlar deneniyormuş belki bir sonraki expansionda hearthstone için de deneyebilirler gerçi eminim reward olarak babayı verirler ama olsun, kripparianın yeni videosu çok iyi http://www.youtube.com/watch?v=tzXidK-Z8y4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 arena rewardlarini degistirmez blizz sanmiyorum. Ama ranked oynayinca hiçbirşey kazanmamak cok salakca bir sistem cidden. Beta kafasinda ilerliyor hala.en azindan sezon bittiginde rankine gore birseyler verse bir anlami olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar