Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nexus 5 ile denedim. 6 turluk bir oyun için %5 pil 10MB internet kullandı. Yalnız iki taraftaki minion sayısı artınca feci takıldı. Neyse iyi, takılma çok olduğu için oynamam, yoksa zaten işte sıkılıyorum elimden düşmezdi.
Mesaj tarihi:
iyi de dediğin gibi olsa pyronun abilitysi triggerlanmazdı.

pyroyu alırken bile shadow madness henüz bitmediği için aldıktan sonra triggerlatıyor sanırım.
Mesaj tarihi:
Duration diye bir şey yok, trigger time var. Spell'in tamamlanmış olmasını (bu durumda Pyro'nun senin kontrolüne geçmesi) bekliyor, sonra trigger ediyor.

Shadow Madness attın, Pyro'yu aldın
Pyro artık senin
Sen spell cast etmiştin
Trigger

Böyle işliyor.
Mesaj tarihi:
Dün bir macta denk geldi juggler implosion kombosu yaptım. Karsida sludge Belcher vardı 1 hp li. Ilk ona vurdu juggler sonra Belcher in 1/2 animasyonu beklemeden cat diye face vurdu. Acaba o rng onceden heaaplandigi için mi oyle yoksa bug mi
Mesaj tarihi:
sen implosion attığında boardda 1/2'lik slime yoktu o yüzden ona vurmadı hiç. senin hareketinden sonra onun deathrattle'ı çalıştığı için önce senin combonun bitmesini bekledi.
Mesaj tarihi:
mesela şöyle de bi şey var hiç denk gelmediyseniz söyliyim:
karşıda mage var diyelim ve yerde mad scientist olsun. eğer battlecrylı bi minionla mad scientisti öldürürseniz misal kodo ile; mad scientist ölünce mirror entity çıkarırsa sizin kodonuzu kopyalar.
Mesaj tarihi:
mantığa ters gelen mekanikleri var oyunun.

wild pyro - shadow madness
mad scientist - SI7

gibi örneklerde sanki olmaması gereken şey oluyor gibi. ama yapacak bişe yok mekaniği böle yapmışlar. ona göre oynamak lazım.

ilk keeper ile öldürdüğümde mad scientist'i şok yaşamıştım :D ne güzel keeper ile öldürüp zombie chow koyacaktım yere. adama keeper vermiş oldum
Mesaj tarihi:
beyler telefonda arada sırada giriyorum

decktir, packtir uğraşmayı planlamıyorum

hangi class ile gireyim

eskiden shaman oynamıştım biraz, biraz da warrior

ne tavsiye ederseniz oynaması keyifli böyle keskin kenarları olmayan
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...