bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 android'e kurdum bende bakalım nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Iphone5'te coconut dusuremiyorum agactan. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 tek derdin bu olsun... asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 1 oyun attım adamlar 5" için her zamanki gibi güzel yapmışlar. arayüzcüleri çok iyi ya. cep telefonunda oynancak gibi değil ama haha. battery bank ile gezmek gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Nexus 5 ile denedim. 6 turluk bir oyun için %5 pil 10MB internet kullandı. Yalnız iki taraftaki minion sayısı artınca feci takıldı. Neyse iyi, takılma çok olduğu için oynamam, yoksa zaten işte sıkılıyorum elimden düşmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Alın bi iPad keyfinize bakın. Ben sırf Hs için iPad aldım. Sonra ilgim artınca iPad'i kurcaladım. Şu an Apple'de IPAD MÜHENDİSİ olarak çalışıyorum. ~SON~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 şu saçma değil mi ya, karşıda 3-1 wild pyro var, shadow maddness attım aldım, herif arkasına bastı flame i, de ben madness ı attığımda pyro bende değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 İlk önce spell efekt, sonra Pyro text'i etkiliyor (equality+wild pyro / shield+wild pyro gibi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 iyi de dediğin gibi olsa pyronun abilitysi triggerlanmazdı. pyroyu alırken bile shadow madness henüz bitmediği için aldıktan sonra triggerlatıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Mesela time rewind ile pyro çektim dün mal gibi. Yakmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Duration diye bir şey yok, trigger time var. Spell'in tamamlanmış olmasını (bu durumda Pyro'nun senin kontrolüne geçmesi) bekliyor, sonra trigger ediyor. Shadow Madness attın, Pyro'yu aldın Pyro artık senin Sen spell cast etmiştin Trigger Böyle işliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Sorieno said: Duration diye bir şey yok Sorieno said: Spell'in tamamlanmış olmasını bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Dün bir macta denk geldi juggler implosion kombosu yaptım. Karsida sludge Belcher vardı 1 hp li. Ilk ona vurdu juggler sonra Belcher in 1/2 animasyonu beklemeden cat diye face vurdu. Acaba o rng onceden heaaplandigi için mi oyle yoksa bug mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 sen implosion attığında boardda 1/2'lik slime yoktu o yüzden ona vurmadı hiç. senin hareketinden sonra onun deathrattle'ı çalıştığı için önce senin combonun bitmesini bekledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 mesela şöyle de bi şey var hiç denk gelmediyseniz söyliyim: karşıda mage var diyelim ve yerde mad scientist olsun. eğer battlecrylı bi minionla mad scientisti öldürürseniz misal kodo ile; mad scientist ölünce mirror entity çıkarırsa sizin kodonuzu kopyalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 once battlecry calisiyor. scientist emiyor. secret geliyor. sonra kodo iniyor babayi aliyor. bu ne detay. iyi ki basima gelmedi. aklim giderdi noldu lan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Battlecry herseyden once oynaniyor zaten. Sen kobo ile scientisti olduruyorsun Battlecry ile. Sonra secret geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 mantığa ters gelen mekanikleri var oyunun. wild pyro - shadow madness mad scientist - SI7 gibi örneklerde sanki olmaması gereken şey oluyor gibi. ama yapacak bişe yok mekaniği böle yapmışlar. ona göre oynamak lazım. ilk keeper ile öldürdüğümde mad scientist'i şok yaşamıştım :D ne güzel keeper ile öldürüp zombie chow koyacaktım yere. adama keeper vermiş oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 oynarken aklima gelmezdi benim. kodo indi ve battlecry calisti diye dusunurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 beyler telefonda arada sırada giriyorum decktir, packtir uğraşmayı planlamıyorum hangi class ile gireyim eskiden shaman oynamıştım biraz, biraz da warrior ne tavsiye ederseniz oynaması keyifli böyle keskin kenarları olmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Hunter oyna bıngıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 mech varsa yeteri kadar mech mage oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 priest en zevklisi heralde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 rank 10-13 arası ne öyle ya. aggro crap dolu skillcap yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2015 Aggro geliyor yeniyor, CW geliyor basıyor. Bu ne be şopara döndürdüler asdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar