Aceace Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Tey allam. (Sabo'nun anlaması için not: Aşağıda yazılanlar kontrol ve midrange matchupları için geçerlidir!!!!!! Yoksa uydurmaya başlayabilir.) Abicim.. Warrior'un Turn 4'e kadar ayakta kalmasını sağlayan bol bol silahı yok mu? Silahlarını kullandıktan sonra hpsini yüksek tutmasını sağlayan KAFAM kadar armoru yok mu? Üstüne herhangi bir maliyeti olmadan grim patronu aktifleştirecek kartları yok mu? (2x deathbite+WW) Hadi direk aktifleştiremedi diyelim. Turn 5'e kadar zaten silahları ile rakibin boardını tehdit ettiği için kıçı kırık bir grim patrona spell harcattırma şansı yok mu? Karta OP demiyorum bişe demiyorum. Sadece CW'ye 1 adet alınabilecek bir kart olduğunu düşünüyorum hepsi bu! Quixef'e gelince... Abicim o minimum 2 kart 8 manaya yapılacak bir kombo. Soru: 2 kart 8 mana ile finisher olarak kullanabilir misin? Hayır. Minimum 8 mana + 0 manaya 2 atak veren kart lazım. 2 Kart 8 manaya her zaman tempo ya da value alabilir misin? her zaman değil ama alma ihtimalin var hakkını yemeyeyim. Peki 2 kart 8 manaya boarda bu 2 kartı oynamayı mı tercih edersin yoksa 1 karta ragnaros'u mu? Direk Ragnaros'u söylüyorum çünkü Charge veren hatunun tek başına iş yapması çok zor. Bütün decki baştan aşağıya değiştirmen lazım. Baştan aşağı değişmiş bir grimpatron-charge decki ile ilgili konuşmak için biraz erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Masticore said: Bölüm lazım artık kesinlikle. Bu kadar zor mu ya mtg başlığını kart oyunları olarak değiştirmek... hearthstone'nun kendi bölümü olmasına ben de sıcak bakmıyordum da şu mantıklı aslında. mtg bölümünde toplam 5k mesaj var sadece. hearthstone'nun 7. konusu yani 12k+ falandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Lan ben de quixefin dediği şey yüzünden dedim artık noobsun diye. Diyorum olm şu anda millet oynuyormuş decki ve baya başarılı diyorlar. Yoksa ben de kağıt üstünde tırt gibi duruyor dedim ama yani şu kartı tek başına kullanmak niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Bölümlerin çoğu ölü ayda yılda bir mesaj alıyor. Hearthstone bölümü olsa class, deck, turnuva falan her türlü belli bir aktiflikte olur. Oyuna özel bölümlere sıcak bakılmıyorsa kart oyunları başlığı da mantıklı tabi büyük ölçüde hearthstone bölümü gibi kullanılır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Hellfire attım 11 damaj yedim öldüm :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Biraz önce bütün board üstünlüğünü ele geçirdiğim bir oyunda sırasıyla warsong commander, commanding shout, grim patron combosu yedim. Her summon olan grim patron, hem charge kazandı hem de CS bonusunu aldı (ki CS bonusunun sadece atıldığı sırada boardda olanların alacaklarını düşünüyordum). Benim board tertemiz oldu karşımda 6 tane 3/1 patron, 1 tane warsong ile kala kaldım. Allahtan top deck AoE çektimde kazandım oyunu, yoksa hayvani combo yemiş olacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 ༼ ºل͜º༼ ºل͜º༼ ºل͜º༼ ºل͜º ༽ºل͜º ༽ºل͜º ༽ EVERYONE, GET IN HERE ༼ ºل͜º༼ ºل͜º༼ ºل͜º༼ ºل͜º ༽ºل͜º ༽ºل͜º ༽ºل͜º ༽ Cok eğlenceli kart , arena'da mage ile güzel oluyor fs varsa bile yerine bunu alasım geliyor :) Keşke daha cok dwarf olsa be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 her class için birer başlık + popüler deckler için başlıklar + genel başlık + drama başlıkları + arena başlığı şu kadar aktif olmayan zibilyon tane bölüm var patide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Yo yoyoyo.. Abi biz tl gibi ya da diğer gavur siteleri gibi çok kalabalık bir kitle değiliz. Büssürü ayrı başlık açılırsa anında yorumlar azalır. 1 tane Constructed strateji 1 tane Arena strateji 1 tane de Genel goygoy başlığı olsa yeter. ha bide bitmek bilmeyen turnuvalarımızın başlıkları..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Ulen bitane HEARTHSTONE yazan bölüm olucak işte bi mod olucak konu acıcaz işte nası koyduk falan dicez aglıcaz falan .. klasik bölüm yani neyin tartışmasını yaptınız sonra düzenlenir bi açılsında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Yönetim ısrarla açmıyor o enteresan talep var yahu halkın sesini duyun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2015 şu ölü mmo bölümlerinden birisini rename yapsınlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Last Episode: Tunca'nın intikamı. http://i.hizliresim.com/VlqAkv.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 bölüm açılmasını oyun ilk çıktıgından beri soyluyorum ama sallayan yok forumdan. eğer açılırsa ''Sabo ile Ağlamalar'' diye başlık mutlaka açılmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 magic bölümünün adı "Trading Card Games" veya "Kart Oyunları" falan şeklinde değiştirilirse daha mantıksal olur. ayrıca benim ağlamalarımın 10 katı, siz benim ağlamam hakkında ağlıyorsunuz. totemic said: eğer açılırsa ''Sabo ile Ağlamalar'' diye başlık mutlaka açılmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 tamam işte sana özel değil zaten. herkesin o anlık sinirini dökebileceği bir başlık olur. en başta ben yazarım. ama ''ağlama'' konusu seninle özdeştiği için başlığın adı öyle olmalı bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 öyle bir bölüm olursa ilk işim sabo ya o bölüm içinde görünecek ağlak temalı title aldırtmak olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 çekememek zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 inş hayatta tek çekilemeyen yanın hs ile kalmaz yavrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 bu arada şunu da ekleyeyim içimde kalmasın, çekilmeyen yanını hs ilk uzaktan yakından alakası yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 şair ne demiş: Get gud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 yetersiz buldum başka cevap ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Şuan hiç shaman yok be... Ama shaman bi gelicek tam gelicek gibi görünüyor. Bu emperor'ı napicaz merak ediyorum. Druid ile cok sacma seyler oluyor... innervate kaldırılmalı esasında. 1. turn emperor inen adama ben napiyim. 2 el kaldımı oyunda zaten gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 dreagloth said: yetersiz buldum başka cevap ver olur öle arada yetersizlik. hs'de yetersizsin sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2015 2. wing bugun mu acılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar