photographer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Off son anda var ya :) ama güzel deck'ti 2. oyunda aldım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 ahmedinejad said: oil+malygos+emperor bi şekilde oturturlarsa 40 falan vurur rog bi turn yoqqqq ak yanına iki kerede leroy steplesinde 55 - 60 vursun.. ne bu http://i.ytimg.com/vi/LZlMECXKoQI/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 druidde emperor sonraki turn 2 roar+charge atılıyor. höh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 ama bi oil malygos yapıcam bende iki kere sinister bi tane shiv atıp 65 falan vurasım var.. eski efso decklerden . yeniden canlanması bizleri heyEcanlandırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 malygos 8 manaya düşüyor işte. silah + onu oynayabiliyorsun. bi dahaki el malygos hayattaysa direk +5 herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 ahmedinejad said: Aceace said: ahmedinejad said: şu kontrol palayı oynim dedim. bi tyrion eksik. çok başarısız geldi ya. gelen geçen tokatlıyor. çok fazla drawa bağlı bi deck. Gelen geçen tokatlıyor derken? Rica etsem decki koyar mısın? Eksik gedik varsa yardımcı olmaya çalışayım. Ya da elimden geldiğince gameplay konusunda bir şeyler anlatırım Gerçi tiriyonsuz kontrol pala düşünmekte zorlanıyorum ama buluruz bişiler http://www.hearthstonetopdecks.com/decks/trumps-season-12-control-paladin/ şu deckten eksik harrison ve tyrion. harrison yerine azure drake aldım hem card draw hem de conc'u 3 dmg yapması iyi oluyor. Bende de eksikler var ama ben şöyle bişey yaptım; http://i.imgur.com/CH486do.png Pala questi için hazırladım 6 maçta 5 galibiyet aldım. Gerçi rank 20'yim ama olsun questte iş görür adsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 şu iyi http://www.hearthpwn.com/decks/79447-blade-malygos-legend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 gANG up ile birlikte mill decki yapmak şart oldu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 nasıl birşey o doktor paylasırmısın burdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Gang ile Oracle alıyorsun 3 tane daha deckine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 ASdauygıfyga Abilerim aplalarım... Oyunu bozmuş olabilirim. Almost OTK Priest decki yaptım. abzürt bi şekilde patara kütere yeniyorum :D Hayır hayır. Innerfire değil... 8manaya Prophet velen+mind blastx2 atıyorum.Sonra GG oluyo oyun asdfhıuasdhfuoaısdhfuhasdoıfhoaıdsf... Emperor Thaurissan felaket OP bi kart :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 verde biz de sebeblenelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 PV zaten çok op bi kart, niye oynanmıyo bilmiyorum. Tüm priest decklerime koyuyodum, sırf o dediğin kombo için. Instant 20 damage, herifler oyun sonu ekleyip "thats cheating QQ" yapıyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Abi eskiden instant 20 damage vurulmuyodu ama.. Yani vuruluyodu da coin lazımdı. 3 kart kombo + coin... zor be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 bombilo said: verde biz de sebeblenelim :) Aha böle bişe işte... Şimdilik fena değil. Belki değişmesi gereken kartlar falan da vardır(Dark Cultist yok mesela deckte. Canımı çok sıkıyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 millgang baya iyi deck ya. oynaması çok zor ama zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 cho lazım , king mukla lazım :/ Cho sakat bir kart ama mukla iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 mech mage'le eline verdim bi gang'in demin. herif ekleyip sövdü sdıbldgh. emperor erken gelirse çok tatlı oluyor. fatig yemiyorsun kolay kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 face hunter'in eline vermek cok zevkli ya gang up atiyosun healbot'a sonra kendi bokunda ölüyor adam :D http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 şu gelen kartlar içinde en çöp mage'e gelen, en iyi açık ara rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 shaman da cok iyi , rez plz'i unutmamak lazım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Gelen en iyi class kartı Dragon Consort. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 hayır gang up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Gang up çok tempo düşüren bir şey aslında. Early'de sıkıntı. Alıp 3 tane Ragnaros koyman da deckine sana bir şey kazandırmayacak. Nihayetinde buna elverişli bir control rogue yalan. Evet iyi bir kart ama çok ciddi impact'i olacağını düşünmüyorum. Öte yandan tamamen dragon teması üzerine kurulu bi xp BRM ve bunu gerçekleştirebilecek tek class Paladin. Efektif olarak 3 manaya 5/5 koyduğunu düşün ve bu bir legendary değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2015 oracle ile gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar