Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 YAzıkla la buralar hep sahte keratin, sahte testosteron kokmuş. Çekilin, alpha male geldi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Ha bu arada Editör cidden paranoyak mıymış? Onun kim tespitini yaptı? Yoksa direk Noyan'a yüklenmekten unuttunuz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 onu halledicez cep telefonun klonladık araştıryoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Editör milleti trollerken inanılmaz eğlenen bir adam. Aranızda mevzu olursa şeytani gülümsemesi aklınıza gelsin. Neutral evil adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 kermit said: Jaegerjaquez said: kaşlarımız dersek daha gerçekçi olur sfdjdsgfdgdfgfd ben yaptıydım lan o espriyi daha önce kahgdsashgd ahahahaha evet ordan aklıma geldi zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Wishmaster said: Editör milleti trollerken inanılmaz eğlenen bir adam. Aranızda mevzu olursa şeytani gülümsemesi aklınıza gelsin. Neutral evil adam durmadan her konu hakkında yalan söyleyip sonra kendi de inanarak trollüyor dimi milleti lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 xunn sakallı uzun saçlı mı yoksa sakalsız olan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Aluriel said: Wishmaster said: Editör milleti trollerken inanılmaz eğlenen bir adam. Aranızda mevzu olursa şeytani gülümsemesi aklınıza gelsin. Neutral evil adam durmadan her konu hakkında yalan söyleyip sonra kendi de inanarak trollüyor dimi milleti lel AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Benim öyle bir tanıdığım vardı ya. Adam "uzayda içen tanıdığım var, Allah çarpsın" falan diye dolanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 abi yalan bi hastalık bu arada biliyosunuz dimi. gözlerimle gördüğüm şeyi inkar eden arkadaş vardı. çok büyük bi olay değil hırsızlık vs falanda değil ama adam inatla inkar ediyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 bırak onu bunu şimdi. gelecektin sen eğlenecektik. mulgear'ı kandırmışsın bir de geleceğim diye ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 abi çok kalabalık it kopuk dolu baksana daha küçüğünü yaparız beraber daha elit insanlarla B)- holy ve cthulu var lan yani kanalizasyon kokuyodur orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Aluriel said: Wishmaster said: Editör milleti trollerken inanılmaz eğlenen bir adam. Aranızda mevzu olursa şeytani gülümsemesi aklınıza gelsin. Neutral evil adam durmadan her konu hakkında yalan söyleyip sonra kendi de inanarak trollüyor dimi milleti lel lan senin kadar hater bi adam görmedim... son postlarına bakılsa yeter sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 kutulu tam bir şeytanın yancısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Shean said: herkes laf atıyordu ama xunn da bir karı tipi göremiyorum Yok abi haksız değillerdi. Şundan http://i.imgur.com/iEBZTMy.jpg Şuna http://i.imgur.com/GJjFHLa.jpg geçince mevzu biraz düzeldi yani. Şimdi çektim, arkamda Spidee raid yapıyor, pek kawai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 domo arigato xunn hocam. bu tiple herhangi bir vakıf üniversitesinde akademisyen kadrosunda başlayabilirsin sdf Bu arada Ramses de kız çirkin dedi, kendisi kapadokyadaki balonlar gibi çıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 xunnun ilk haline düşünmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 oha xunn nerdeyse benden yakışıklı olmuş. nolmuş olm sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 adam tam entellektüel tipli biri olmuş işte. xunn'un ilk resmide baya gideri varmış. sdfgpj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Daesu said: xunnun ilk haline düşünmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 xunn said: http://i.imgur.com/iEBZTMy.jpg şu an duştan yazıyorum hala inmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 oha xunna nolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Amelyat olmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2015 kermit said: insan dediğin 5 yıldızlı otel bile olsa public havuza girmemeli odasının terasında ayrı havuzu olmalı 0ne kadar olamasamda bence bendede bi karizma var o yüzden ilk açıldığında ağzınınız suyunun akmaması için(axedice bu gece bu fotoya bakıp kötü şeyler yapar) spoiler içine alıyorum iddia ediyorumki dünyanın en yakışıklı adamıyım . kusursuz mükemmel bi suratım ve vücudum var. http://i.imgur.com/9x0Zb8p.png abi aramıza otel diktiler eşşek gibi dgf. baya epic oldu gördün dimi onu? golf arabalarıyla falan getiriyolar otelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar