Theridone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 wastyrx said: Hedef büyük rıdvan önce 4 sikleti, sonra da gönlünü domine edeceğim. gönlümü domine etmek için hiçbir şeye ihtiyacın yok senin.
fenn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Wishmaster said: Sualtı fotoları iyi oluyor. Yeminle kıskandım. O balıklar kaçmadı mı? ciddi soruyorum. Ben denerken hep kaçıyorlar
fenn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 kermit said: anasini satayim bi tane calisan adamda gomlek ustune kazak giydigini gormedim hep patronlar yada muhasebeciler giyiyo bu gomlek ustu kazagi. yada bana oyle denk gelmis Bende giyerim
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 ceket giymekten iyidir gömlek üstü kazak hem altına demode, cepli, geniş yakalı, bol gömleği bas geç kim bilecek kemer de takmıyorsun pantolona yeter ki kazağı çıkartmak zorunda kalma
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 fenn said: Wishmaster said: Sualtı fotoları iyi oluyor. sualtı foto Yeminle kıskandım. O balıklar kaçmadı mı? ciddi soruyorum. Ben denerken hep kaçıyorlar Burası öyle çok aşırı derin bir yer değil. İskele kenarı ayrıca. Yukarıdan ekmek atıyorlar, balıklar doluşuyor, sen de merdivenden tutunup kendini dibe ittiriyorsun :) asıl insanlar korkuyorlardı balıklardan :) ben direk daldım. Melanur sürüsü var arkamda.
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Theridone said: wastyrx said: Hedef büyük rıdvan önce 4 sikleti, sonra da gönlünü domine edeceğim. gönlümü domine etmek için hiçbir şeye ihtiyacın yok senin. Sıkıntı orada ya >.<
axedice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 horacegoesskiing said: sakal, since before it was cool. Merhaba. Bu resideki zayıf ve karizmatif istanbul beyefendisi ile tanışmak isterim.
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 İğrenç bir şey şu yaptığın. edit: orkinos mu bu?
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 axedice said: Merhaba. Bu resideki zayıf ve karizmatif istanbul beyefendisi ile tanışmak isterim. kestir kurtul aga
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Xaenin said: Herkesin komikli fotosu var, Aytunç yine şeklini koymuş. abi webcam yoktu ve hazırı vardı sen olsan napardın ahahha
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Cep telefonun yok mu oğlum, ben öyle yaptım.
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 ama o zaman "dur bende hazırı var sdfsdfsd" yapamazdım
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Serhat onu facebook pp yapmıştı sanırım
huun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Wishmaster said: İğrenç bir şey şu yaptığın. edit: orkinos mu bu? yetişkin insanın yemeğiyle oynaması iğrenç gerçekten
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 sanki bokuyla oynuyor neden iğrenç olsun haha
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 axedice said: Merhaba. Bu resideki zayıf ve karizmatif istanbul beyefendisi ile tanışmak isterim. asl?
ivy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Theridone bana ayar verdiği için çok üzülmüş, kendini affettirmek istemiş.
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 birbirinize çok yakışmışsınız mutluluklar ^^
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Ben yaslaniyorum sen guzellesiyorsun, hayat hic adil degil.
Öne çıkan mesajlar