Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Yine bir "kız çağırdı" postundan sonra kamyonu uzaktan devirenler silsilesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Wishmaster said: Bunlar hep tüketim toplumu alışkanlıkları dimi ildo? Bir gün hiç unutamam, ildo ile halısaha maçından çıkmışız, beni de yakın bir yerlere bırakacak. Park ettiği yerden geri geri çıkıyoruz, arkamıza da siyah renkte bir araç park etmiş. Hava da kararmış. Aman ildeniz dikkat dedim, meğer görmemiş bile aracı. Sorun yok der demez güzelcene bi dokunduyduk. Ha ben onu görmemişim ya demişti. Güzel adam ildeniz. tabi lan,araba beyaz olaydı görürdük, zaten duvarı da görmemiştim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 2 said: Istari said: vizelere çalışacam Vizelermi Dafug ? yılbaşından hemen sonra başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Arkadaşlarla geleneksel Taksimde turist pandikleme yarışması yapıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 iş var. 3 sepet aldım birini ofiste patlatayım diyorum. geçen sene de böyle geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 DoGMeaT said: Dworgian said: ortama saat 10 gibi girip 11 de çık. zira yeni yıla nasıl girersen öyle geçehahaheheuhu Edit: Ayrıca gerçek fikrimizi istiyorsan o foto buraya gelecek şayet gidersem o ev partisine,9-10'dan erken o eve varmam imkansız zaten,çalışacam,bi kere gidincede erken cıkamam,evime uzak,kalırım orda büyük ihtimal fotoyu burdan paylaşmam pektabikide imkansız,tanıyan fln çıkar kızı,hiç gerek yok Marty said: kactikca degerin artiyor. igrenc ortama gir. az ic. ev partisinin avantajini kullan ve hatuna istedigini ver. sonra kac evine. win/win hatta win/win/win valla haklısın,ama evime kaçmak zor olur bi kere girersem,parti şişlide,evim bahçeşehir,arada 100 tane çevirme olur o gece fln,hiç kasamam,kalmayı tercih ederim ama haklısın %100 İstanbul'da olsam sırf senin için Şişli'den Bahçeşehir'e servis çekerdim. Derdini anlıyorum güzel kardişim. Şöyle güzel güzel içip de evime dönemedim yıllarca, onun bunun evine yamandım, istemediğim ortamlara girdim. 76D'ye bile razıydım halbuki ama onu bile 23.50'de bitiriyorlardı en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 deadwoll said: İstanbul'da olsam sırf senin için Şişli'den Bahçeşehir'e servis çekerdim. Derdini anlıyorum güzel kardişim. Şöyle güzel güzel içip de evime dönemedim yıllarca, onun bunun evine yamandım, istemediğim ortamlara girdim. 76D'ye bile razıydım halbuki ama onu bile 23.50'de bitiriyorlardı en son. dertlerimi tam anlayan birisi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Biz karar verdik yilbasi silaya gidiyoruz. En iyi program onu bula bildik sonra afterparty yapariz evde filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Bizde her sene yılbaşını dışarıda eğlenerek geçirmiş bir çift olarak ilk kez evimizde 2 aylık ufaklıkla kutlayacağız. Tahminimce daha çok eğleneceğiz. Diyordum ki şu dışarıda kutlama ihtimali çok yüksek olan bir kaç tane arkadaşı da eve hapsetsek nispet yapamasalar çok iyi olacak :D aente said: Yılbaşında bize gelin lan? Tombala filan oynarız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 MrLevie said: üretim teyidi vericem. kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Csgo matchmaking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 yapma bunu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 çift olarak gidip doğru düzgün eğlenilebilcek, kalabalıktan kargaşadan bunalmadan ve sinir bozucu seviyede kazık yemeden çıkılabilecek bir yer var mı? istanbulda tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 tabii ki yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 brüksele gidiyoj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 xaty said: çift olarak gidip doğru düzgün eğlenilebilcek, kalabalıktan kargaşadan bunalmadan ve sinir bozucu seviyede kazık yemeden çıkılabilecek bir yer var mı? istanbulda tabi ev var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Günlük kiralık ev asdaslkj http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-gunluk-kiralik-taksim-de-gunluk-kiralik-daire-ev-apart-147089342/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Evde oturup mandalina ve iboşov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Dworgian said: Günlük kiralık ev asdaslkj http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-gunluk-kiralik-taksim-de-gunluk-kiralik-daire-ev-apart-147089342/detay bunu da kiralarım sdf http://i.imgur.com/MNXt7st.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 o resim nereden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 benim ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 güzelmiş maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 teşekkürler eksiklerini tamamlayınca daha da güzel olcak umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 senko yıllık gelirin ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 senko said: benim ev. nerede tuttun evi sen? Küçükyalı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar