barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 kaç senedir ailemle kutlamıyordum. Bu sene onlarla kutlayacağım. Belki gece ilerleyen saatlerde arkadaşların yanına uğrarım ama sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 çalşacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Black-ice said: doğru aile kurma konseptinden çok uzak olduğumdan aklıma gelmedi tabi fasd sana düzgün bi kız bulup everelim sdkalşdjaslk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 overdose planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Davet edin biriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Pendik marinada arkadaşın lüks yatında parti. 3+1 yat mı olur lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Lüks yat: Lüks olmayan yat: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 pasaportumu vize icin aldilar. normalinde chelyabinsk'e gidecektim yalan oldu. calisma kartimiz varken pasaportsuz gezdirmiyor hiyar rusya. moskova'dayim. eh moskova'yada param yetmez. ptt in moscow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 PTT nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 evde mandalina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Pijama terlik televizyon. Biz herhalde arkadaş arkadaş oturur bira içer uyuruz. Cuma günü izin alabilseydim Bursa ya da İstanbul planları vardı, izin vermediler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 izlemek istediğimiz 3 film var ne zamandır vakit bulamadığımız. dışarda güzel bir romantik yemek. bol bol içki fln. sonra köşe takımı keyfi. arkadaşları davet ettik belki onlar gelecek ama gelsinler istemiyor tbh. çok yoruldum yılbaşı öncesi yoğun operasyondan. tek arzum kafa dağıtıp keyif yapmak. yaşlanmak böyle bir şey mi oluyor acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 deadwoll said: Pijama terlik televizyon. Biz herhalde arkadaş arkadaş oturur bira içer uyuruz. Cuma günü izin alabilseydim Bursa ya da İstanbul planları vardı, izin vermediler :( oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 evleneli 3 hafta oldu ve şu arkadaşları eve davet etme işini hep bi arada çıkartalım dedik bissürü patırtı gürültü . istemediğim halde cthulhu da geliyo iyice rezil bi parti olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Aluriel said: seagle tam bir köylü ya Sen naabıyon ffm seks mi yapıyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Liebe said: evleneli 3 hafta oldu ve şu arkadaşları eve davet etme işini hep bi arada çıkartalım dedik bissürü patırtı gürültü . istemediğim halde cthulhu da geliyo iyice rezil bi parti olcak. Abi naaptın 3. haftadan evliliğini mi yıkıcan.. Kutulu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 cthulhuya rağmen evlendi olm kız benle. tanıyo 3 senedir, düşün nasıl bir aşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Heaa, o zaman hiç bişey olmaz maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Olm Ferit pati halısaha maçında 10 metre arkasından koşup ayağından topunu aldığımda beni tutup fortlamış bir insan. Uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 haketmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Ben,bu güne kadar neredeyse hiçbir yılbaşında eğlenemedim,hayvan gibi kafa kırılır sarhoş fln olunur,bi sürü insan,gürültü,meeh,o tarz bi eğlence anlayışım yok. evde ailemle tombala oynamayı daha çok seviyorum,geçen sene öyle yaptım ve iyi vakit geçirdim,benim valide fln başka şehirde yaşıyor,yılbaşı için geliyor 1 haftalıgına,o-ben-kardeşim fln aile saadeti yapmak istiyorum,cidden. ama bi hanım arkadaş var biraz takık bana,kaçıyorum görüşmek istemiyorum,her görüştüğümde binbir drama cıkarıyor cünkü gelgörki,ev partisi yapcaz,her tür içki var,3 gram line var,ben varım gelsene diye mesaj atmıs bana çalışcam ben yılbaşında dedim iplemedim,ki çalışcam nispeten geç saate kadar. ama şimdi yılbaşı gecesi giyeceği kıyafetle bi foto atmış. Bakakaldım,vay anasını diye yeminimi bozsam mı lan,iğrenç ortamlara girsem mi,yok ya sanmıyorum yapmıyacam,ama şeytan çağırıyor valla öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 vay be ne hayatlar var ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 SeaGle said: Aluriel said: seagle tam bir köylü ya Sen naabıyon ffm seks mi yapıyon? çok güzel orta açmışsın da neyse :) goldbaren falan olsaydı acımazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Dogmeat bunu konuşmuştuk kardeşim, bomba gibi gidiyorsun kızın yanına hiç öyle mırın kırın yapma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 DoGMeaT said: gelgörki,ev partisi yapcaz,her tür içki var,3 gram line var,ben varım gelsene diye mesaj atmıs bana çalışcam ben yılbaşında dedim iplemedim,ki çalışcam nispeten geç saate kadar. ama şimdi yılbaşı gecesi giyeceği kıyafetle bi foto atmış. Bakakaldım,vay anasını diye yeminimi bozsam mı lan öf http://i.imgur.com/MOjHgoA.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar