Remus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 luffy'nin zoro'ya iki kılıç diye küfür ettiği bir yer vardı. Videosunu bulabilecek bir baba yiğit arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Türkçe altyazılısı bile varmış youtube'da. Santoryu http://www.youtube.com/watch?v=6rEmBWT06RE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2015 thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 DarKRideR said: http://www.onepiecelove.com/wp-content/uploads/2015/01/FB_IMG_1420325352799.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Haikyu baya sollamıs kurukono basketi iyi güzel ben o kadar beklemiyodum sevindim. attack on titanda anca bu kadar yaklasır ki bayada zorlamıs seneye one piece yine göklerde ucar yalnzı basına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Bu Tokyo ghoul cidden iyi mi ya, başlayayım mı animesine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 mangada ilk seri sonuna kadar hype yapıldı ve ben de seviyordum. 2.sezonla mangada boka sardı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 başlama nolur ağır overhyped bişey o şingeki , soa falan gibi o değilde listede diamond no ace i görmek çok iyi lan underrated sanıyodum ben onu baya eğleniyodum izlerken caponlar desteklemişler sağolsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 şu rakamlara bakıyorum da yani 18 senelik bir manganın hala ilk çıkış hypeı varmışcasına satması hani artık bilimsel kanıt gibi bir şey iyiliği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2015 one piece in konu derinlği ve işleyiş şekli çoğu mangada yok zaten. Naruto ciddi potansiyeli olduğu halde bütün olayı saçma bir nedene bağlayıp toplamda 100 bölümde anlatabileceği bir hikayeyi dolandırdı durdu. Jiraiya itachili kısımları falan uzatsaydı ne bileyim orochi ile sadece saske için kağışmasalardı, ayrı bir altyapı olsaydı çok daha iyi olurdu. Biri hokage olacam diye bağırıyo diğeri korsan kral olacam diyor ama luffy adamın gözüne sokup basitleştirmiyor olayı. Hoş onun da chapterlar bayaaa bir uzun 312312 tane yan karakter falan asıl olayı unutuyorum ben bazen :D Ama enies lobb, impel down vs efsane tüy diken ettiren sahneler yaşadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 mızağı cok kuvvetli. baya hayvan gibi gülünyon izlerken. zaten arada ağlatan dramları tasıyanda, bu kadar uzun ömürlü olmasını sağlıyanda o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 narutoda da asuma, jiraiya fln konularında dram vardı da sonu sıçmayaydı iyiydi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Jiraiya'ya üzülmüştüm baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 vay be one piece kazanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 turuncu giyen ninja mı olur zaten ninja dediğin siyah giyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 one pieceden zamanında çok keyif aldım da. artık her bölümü aşırı uzatıyorlar. adeta bir tsubasa'nın topa vurma sahnesinin veya dragon ball'da güç toplama sahnesinin 2-3 ep'e yayılma olayı gibi uzatıyorlar artık... naruto heyecanlandırıyor baya.. merakla bekliyorum diğer bölümü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 naruto'da dünyanın filleri var. toplamda daha yavaş ilerlemiş olur her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Koca koca adamlar Cizgi film bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Basima bisi gelmeyecekse itiraf edeyim ben de naruto izledim bi donem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 naruto çok severim ama hikayenin sığlığı ve işleyişinin berbatlığından luffy'nin önünde diz çöker tövbe ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Esh said: Basima bisi gelmeyecekse itiraf edeyim ben de naruto izledim bi donem :P gözüme girdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 naruto mu? http://www.youtube.com/watch?v=tZhfK9ZKl2o sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 naruto tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 naruto diyenler hiç one piece izlememiş insanlar olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 69038406895 tane bölümü var ömür yetmez seyretmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar