Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 One piısu tabii ki. Zevk, renk mevzusu da değil yani arada baya bir kurgu kalite farkı var. İlk bölümler de güzel, onlar sayesinde bir karakterin geçmişine gittiğimizde vay be nerden nereye diyebiliyoruz. İlk bölümleri sizi sıkıyorsa zaten izlemeyin, sizlik bir anime değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Aylar önce cesaret edip başlayacaktım one piece ama hem bölüm sayısı hem de çizim türü soğuttu beni başlamadan bitti. Neden bilmiyorum one piece tarzı çizimler pek sarmıyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 one piece şu ana kadar ki en iyi şoonen çok bariz , bitincede(umarım son chapterı ben ölüm döşeğindeyken çıkar) dragonball dan tahtı rica edip oturacak ippo yu katagorize edemiyorum o yüzden sokmuyorum onun yeri çok ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 ippo spor animesi zaten shounenden cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Gecen posta geldi bu arada, Crunchyroll tum One Piece'i cevirmeyi bitirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Iki guest pass, kullanin: 4NYSNQY3NUY JA8YPUVH98B Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 eyw gerge ilkini gömdüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=20XuvG0jGYU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Sanırım bugüne kadar izlediğim en güzel derleme video düzenlemesiydi. Paylaşım için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Birkac volume okudum, daha once cok sikici gelmisti, bu sefer nedense iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 gerge yapma böyle şeyler korkutma bizi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 one piece 400. bölüme kadar sıkıcıymış da sonra açılıyormuş xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Boneslark said: http://www.youtube.com/watch?v=20XuvG0jGYU efsane yapmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 9. volume bitti. Bu neymiş ya, çok iyi. Daha önceki denemelerimde neden beğenmedim (daha ileriye gitmiştim üstelik) aklım almıyor şimdi. Gerçi son denediğim 5-6 sene önceydi, ben değişmişimdir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Post modern shounen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 naruto ya 29 oy çıkmış ilginç.. dei vardır kesin,uzay keki,bıyık,yuttum,saçma sapan konular açan bi ortaokullu vardı nickini unuttuğum.aklıma gelen forumun gıcıklarını saydım başka kim vermiş olabilir?? bunlar kesin akepeyede oy veriyordur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2014 üzgünüm ben naruto'ya verdiğim için otomatikman naruto almış oluyor zaten 100 kere söyletmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Bunu bunu alın dışarıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Gizli said: one piece 400. bölüme kadar sıkıcıymış da sonra açılıyormuş xd başlarda da güzel de 300-400 gibi öyle bi yere geliyorki kendin geriye bakınca girişmiş diyorsun ilk 300 e. yoksa sıkıcı olsa kim dayanır o kadar =) bana göre sadece usopp-chopper-luffy geyikleri yeter izlemek için aksiyona bile gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 aradaki tek fark naruto = cocuklar icin one piece = manchildren icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 One Piece kominitesi resmen faşist :) Acıdım Narutoculara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 pis narutocular http://www.youtube.com/watch?v=XkmOfeQdydg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 18. volume geldi. Guzel gidiyor ama daha o world building'i filan goremedim, Naruto diyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Bir de ne bicim korsan lan bunlar? Nerede pillage, murder? Tatli su korsani bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Şu sahne tek başına yeter. Ah ulan tekrar izleyesim geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar