Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Harbi lan =/ *umut sarıkaya'nın pislik karikatür adamı gülüşü* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 başlık değişmiş ilgim azaldı topice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 harbi bazıların üslubuna bakıyorumda,paçalardan kalite akıyor gerçekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Ben de beğenmedim yeni halini başlığın, hiç samimi değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Aptallık akmasından iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 sayende tatar. 2-3 sayfa boyunca yazmadın. güzel oldu topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 "atm'den holding yöneten oc" minvalinde bir topak mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 "Tatar Ramazan" said: Zenin olm hadi iyisin, sayemde çöplüğün kaliteli tartışma gördü bak, Gündem modu gibi hissetmişsindir lan kendini sdf Gündemin de moduyum abi zaten ben sdjfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 stimpak said: ya sanki migrostan çalıp fakir doyuruyorsunuz, afra tafraya gel. çaldığınız gofretle götü büyütüp sonra da kofti anarşistlik yapmak çok zevkli olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 güncele tıklayınca 2 ayrı başlık varmış gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Lan kısalta kısalta bi hal oldum hala uzun galiba, anlamını yitirecek başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 bim'de uşaklar,migrosta yumuşaklar olsun bence konu başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 sadece gerzekler yaz yeterli bence. gerci konu sapti, gerzekler ve hirsizlar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Xaenin said: Lan kısalta kısalta bi hal oldum hala uzun galiba, anlamını yitirecek başlık. Bu değil, bu da değil, bu hiç değil! başlığı görenler mutlu olsun istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Tamam başlığı içeriğe kaydırdım yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 simdi guzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Böyle daha iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 ben bacyonun son derece legit yakınmasının kaynayıp gitmesine üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Shean said: şurada kimse 8-15 arası birşey araklamadı mı yani bakkaldan ve küçük marketlerden araklamadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 ben geride kalmışım. öğlen tatilinde tartışmayın ama ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Xaenin said: http://www.celebritymemes.com/images/2014/February/5/52f26a9442d45.jpg Tatar bunu demek istiyor, Louis C.K de haklı, Tatar da haklı. Üslup farklı olsa da adamın demek istediği şey son derece legit bence. Siz hayatı kendi yaşadığınız şeyin dışında görmeyi denerseniz anlarsınız. Ben bir tane gofret çaldım nolcak demek yerine, herkes benim gibi bir tane gofret çaldım nolcak dese memleket ne hale gelir diye düşünseniz her şey yerine oturur zaten. Ama sanırım önemli olan sizin bir tane gofreti zenginlerden çalabiliyor olmanız. zaten bin yıllar süren insanlık gelişimde devletlerin çıkış noktası da buna dayanıyor, güçlü olanların, değil fakir olanların "birleşerek" oluşturduğu kurumlar, bu sayede diğer "güçlü" olanlar güçsüz duruma kalıp yok oluyor şehirler, devletler bu yüzden meydana getirilen kurumlar ve bu birleşmenin bir sonucu olarak, beraberce yaşamanın sağlanması içinde kurallar konulması gerekiyor tabii, fikir ve dürtü böyle olsada, yazılan kadar kolay olmuyor işleyiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Masakari said: Kondom alıcam en büyük boy olanından okutucakken kızın teki geldi. "Yardımcı olaaayy........" vın topukladı. Masakari said: Kondom alıcam en büyük boy olanından okutucakken kızın teki geldi. Masakari said: Kondom alıcam en büyük boy olanından Masakari said: en büyük boy olanından Masakari said: en büyük boy Masakari said: en büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Gizli said: abi olay birinin fazla parası var diye çalmak değil. patronların servetlerinin büyük olması bize hırsızlık yapma hakkını sağlamaz. ancak şu var ki hep kazıklanan tarafta olmak istemiyorum. para üstünü alamadığım 1 kuruşlar bile geçerli bir sebep 5-6 liralık minik hırsızlıklar yapmak için. i.melih metro kartlarını iptal etmiş, belediyeden değiştir diyor kim uğraşacak kaçak binerim eski kartlarım kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 korsan taksiye binerim,gece 10'dan sonra alkol alırım toplumun kanseriyim,benim yüzümden her an kaos cıkıp mllet birbirini sokakta düzebilir,dikkat ediin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 şimdi siz trenede kaçak binmemişsinizdir veya paranız yokken arkadaşınızla beraber sıkış sıkış 1 kişilik olarak geçmemişsinizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar