stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Cumartesi - pazar alt bostancı kokoreççilerin oralar tüm bandwidth bende. 100mbit upload 24 açık duracak. online oyun denemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 vah canım 100mbı oldu diye seviniyor how cute Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 havkut sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 sharky said: Superonline 'ın fiber başka. TT 'nin alt yapısı ile alakası yok Superonline 'in. şarkicim bende bu ilk huawei beyaz modemden var, wireless cok cok kötü. yan oda dan çekmiyor diger pcler. aradım 2 kere anlattım durumu ama salaga yatıyorlar. nette çok var aradık söyledik degiştirdiler diyen ama anlatamadım durumu bu ay sonuda taahhüt bitiyor, aboneligi iptal ettirip tekrarmı başvursam yeni modem icin. 4 yıldır aboneyim bi modemi yenilemiyorlar mk. bi yolu varmı bu olayın yoksa böle abonelikle çingenelikmi yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 aynı sorundan ben de müzdaripim huaweinin beyaz modemi var sanırsam hg 253. Wireless çekim gücü gerçekten çok kötü ya; ayrıca 802.11 ac'de yok. Bu modemi yeni 802.11 ac destekli modemle değiştirtmek için napmak lazım telefondan dinlemiyorlar; anlamıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Benim yaptığım gibi Superonline yerine doğrudan bolgenize bakan bayiye gidin anlatın.Kendileri yol gösterip anında değişimi sagliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Aradım bayiyi biz ilgilenmiyoruz o işlerle dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Şimdi normal bi arkadasla konustum beni anlayabilen ama evde olmadıgımdan aksadı prosedur, sabah evden cıkmadan tekrar deniycem şansımı. Burdan modeme bisiler yapcam olmazsa servisi yönlendiricem dedi. Yaramıycak zatende atlatamadım o adımı adam neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Gençler ben artık Turkcell 'de değilim. Sorry :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Yeni kampanya çıkmış 36 ay gelin biz size kaktıralım karşılığındada apple tv verelim falan diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 akk bitince 10mbit'e düşürecez diye başlatıp, şu an hızı 3mbit'e düşüren bi firma superonline. bence dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 sharky'de burada değilse rahatça yazabilrim galiba ŞEREFSİZLER :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Bu ağustosta AKK de düşen hızı arttırıcaklar en az 5 olur diyolar ona göre paket alın alırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 bir kaç mantıklı kampanyası var turbo bilmemne 5tl'ye 24 saat 100mbit sınırsız kota sağlıyor bir de benim şu an kullandığım akk'siz gece diye bir kampanyası var, 1 ay boyunca gece 24-06 arası kota doldurmuyor. o da 10 tl hesap kitap düzgün yap yerim, ben şu an turkcell tv ile birlikte 50 mbit hız'â 110tl ödüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 ya bende 50mn 125gb kotalı +gece kotası varda ayın 20-25 arası kesin kota bitiyo gece olsa da tv plus almayı düşünüyorumda nasıl iş yapar mı digitürkle kıyaslandığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 digiturk olan arkadaşlarım var, ekstra 1-2 kanal var izlenecek home entertaintment vs onun dışında özellikle izlediğin kanal yoksa digiturk'e gerek yok bence. turkceltv'nin en iyi avantajı 24 saat geriye alabiliyosun yayınları, kaçırırısan kayıt edebiliyosun ama ben kullanmıyorum tabi. hız olarak kesinlikte diğer firmalardan iyidir ama işte kampanyaları kafalarına göre değiştiriyo ibneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 benim 50Mb/s 150Gb AKK'li taahutum bitiyor nisan'da. yeni taahut ile hangi kampanyadan yararlansam diye baktım tek mantıklı gelen 100Gb AKK'li, gece 00:00-06:00 arası kotaya takılmama kampanyası oldu. Bunun dışında asus tablet, apple tv falan var ama onceki kampanyadan zaten asus tablet almıstım, hala kısmen ihtiyacımı gorur vaziyette. apple tv desen kotadan patlatırım her ay ve 36 ay taahut istiyor, pahalı vb. diger kampanyalarda da hep 125 ya da 100 Gb kota koymuslar. sizce de gece kusu mantıklı degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Gece kuşu kral eğer download yapıyorsan. Herşeyi geceye bırakıyorum, an itibariyle normal kotada hala 75GB var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2016 Şarki süperonlayn bunların ağababası değil miydi? Daha iyi nereye geçtin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 2 3 haftadır kullanıyorum. cs de pingim düşük fakat çok dalgalanma oluyor. 45 ms'den 80 e fırlıyor sonra tekrar 45 ms e düşüyor fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Revangelis said: fiber çekmiş bizim apartmana kadar ttnet ama ttnetin fiber pakedine geçmek istemiyorum superonline aynı hattı mı kullanıyo geçemez miyim superonline'a hazır fiber gelmişken heriflere para kazandırmak istemiyorsan başka ama ttnet fiber performans olarak stabil, vaadettiğini sunuyor sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 fiberin kıymetini bilin valla biz burada sizin verdiğiniz aynı paraya 8 mbit adsl kullanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 TTNet fiberde sıkıntı yok arkadaşlar. Ttnet diye bir korku var anliyorum ama fiber paketlerde sorun yasamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 En iyisi uydunet galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Şu an superonline da internet yok aradım direk operatör tr nin genelinde internet problemi vardı diyo.Var mı başka çalışmayan superonline ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar