Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izlediğiniz ilk anime hangisi ?

Zyrobod

Öne çıkan mesajlar

show tv ilk açıldığı zaman büyük tantana ile bir anime film verdi diye hatırlıyorum ama tam çıkartamadım

ama ilk olarak, köstebekler vardı galiba hatırladığım, Mock & Sweet hatırladığım en eski bu var, şimdi aklıma gelen http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT7mNmx0psDT6sJstTQkTZ93HAXjmFa73bgtGfLkFxJRaZp6znb
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Çocukken çizgifilm kuşağında bu candydir tusubasadır kocaman gözlü tipler çıktığında "offf gene mi bu dandik şey başladı nerde benim spidermanim batmanim" diyip kanalı değiştirirdim.

Şirinler dahil bütün çizgifilmler > anime

Kendini ay prensesi denizcisi zanneden "erkekler" yetişti bu animulardan. Ki görüyorum hala forumda mevcutlar...

My son taught my younger daughter to call him "oney chang"
Yesterday he said "it dakymas" before eating his big mac which i think is satanist for "thank you satan for this food"
Sosyal ağlarda paylaş

Televizyon disina cikarsak japonca dub ile dogru duzgun izledigim ilk animu lise 1 de record of lodoss war ovalari idi, arkadasim vermisti al izle mutlaka diye, sonrada kenshin ovalarini verdi zaten.

Ilk ugrasip indirdigim animu ise evangelion, o yaslarda nasil bir mind rape yaptiysa pesinden love hina sonrada fmp izlemistim hasar heallansin diye ahahaha

Ama soyle bir gerceklikte var

http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/543/285/470.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

thunder catse benzeyen bi anime vardı onu izliyodum adı neydi bilmiyorum ama voltran da olabilir tam hatırlamıyorum bi de bi şerif vardı atı da silahşördü kendi gibi o da anime miydi acaba onu da izliyodum. pokemon tsubasa candy dragonball one piece falan hepsini izliyodum gerçi. çizgi filmler <3
Sosyal ağlarda paylaş

Candy, Sailor Moon diye başladık zamanında animenin ne olduğunu bilmeden. Ama ilk anime izliyorum ben yaa diye izlediğim anime Rurouni Kenshin'di. Japonca izlemeye başlamadan önce bide

Şanji

faciası yaşadık oda ayrı tabi (:P).

Herşey bir yana Rurouni Kenshin'in yeri çok ayrı bende ya. Openingi duyduğumda bile bir garip oluyorum izleyesim geliyor tekrar.

Opening 1

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...