Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 HocaEfendi said: Bende solağım. İlk okul 1 2 3 sınıflarda babam sağla yazmam için çok baskı yaptı. Öğretmeme bile rica etti ama öğretmenim hangisi ile rahat ediyorsan onu kullan dedi. Evde sağ okulda sol derken. Benim yazı kiril alfabesine döndü. Bi süre sonra babam pes etti ama olan oldu. Hala çok kötü yazı yazıyorum.. Solak olmanın hiç bişeye zararı yok benim için. Bırakın hangisi ile rahat ediyorsa onu kullansın.. mükemmel bi insanmış baban gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Solaklar Sağlaklara göre 7 yıl kısa yaşıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 en çok solak ingilterede yaşıyor bu nedenle direksiyonları ters tarafa almışlar, vites değiştirirken sıkıntı olmasın die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Aluriel said: mükemmel bi insanmış baban gerçekten Severim keratayı iyi insandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 evden çıkarken ilk sol ayağını atarsan bazukayla vuracak bi baba gibi geldi bana ama değildir heralde. nickin de onu söylemiyor zaten, yoksa şeytanın kullandığı eli ne kullanacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 fenn said: Solaklar Sağlaklara göre 7 yıl kısa yaşıyormuş Onun nedeni sağlak aletleri kullanmaya çalışırken telef olmamız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 BabacumMostors said: sağa alıştırıldığım için int e debuff aldım :( o senin kendi debuffluğun babacığım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 ben solağım sağla futbol oynuyom solla basket,sağla mouse tutuyom ve zeki değilim.Bide abi şimdiden bi electro gitar al cocuga ilerde çok pahalı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 sağ elimi kullanıyorum. 13 yaşında bi arkadaşım OLM SAĞ ELLE ASILMA. GÜNAH diye aklımı çelmişti. allaha inanmanın ilk golü. sonra zorla sol elle masturbasyona alıştırmıştım kendimi. bugün hala sağ elle yapamıyorum. hep sol. ama sol elime kalem verip harf yaz desen bi double check yaparsın latin harfleri mi kullandım diye. o kadar yetersiz bi sol elim var. ama ne marifetleri var. HEHEHE. oha neler diyorum ya. neyse ben de böyle bi insanım işte. paylaşmak istedim. diyeceğim o ki zorlamayın çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Ahaha itaat etmişsin resmen arkadaşına abi o nasıl bi boyun eğme ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 iz bırakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 unutmayışım bunun bir göstergesidir şüphesiz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 ben sağlağım ama fareyi sol elle kullanıyorum, dual-wield öğrensin ambidex feat alıp. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 solakların %78 i allahsız oluyormuş, ona da dikkat edin lütfen. allahlı bi nesil yetişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 ben saglagim, 100%um allahsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 allah editledi kesin, yoksa minicik cümlede hata yapmış olamazsın. oha o zaman allah var, aman solağım banane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 allahlılık allahsızlık solaklık sağlaklıktan değil abi, başka nedenleri var onun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 ben de solak olduğumu söylemeye geldim çünkü çok cool bişey. biraz daha büyüyünce bunlardan alın çocuğunuza. http://www.stabilo.com/tr/er/doru-tutu-guezel-yazm-ergonomi-serisi/stabilo-easyergonom-sers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar