BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Marty said: abi gecen bi adamla tanistim. kot pantalon ustune beyaz gomlek, mavi ceket, her sey normal, ustune kirmizi papyon takmis. PWC da calisiyomus hollandada. yas 33 falan minimum. adami ciddiye alamadim resmen. bildigin gormezden geldim. konuştuğunda saçmaladı da mı ciddiye almadın yoksa konuşmadan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Dworgian said: ateş parçam, aslanım, delikanlım fln mı desin mesela? basit düşün, yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Marty said: abi gecen bi adamla tanistim. kot pantalon ustune beyaz gomlek, mavi ceket, her sey normal, ustune kirmizi papyon takmis. PWC da calisiyomus hollandada. yas 33 falan minimum. adami ciddiye alamadim resmen. bildigin gormezden geldim. Pilotluk başvurusuna gittiğimde gördüğüm bordo papyonlu adam. evet, gizlice çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 bu arada oğlumun adı aslan :) :) aslanım diyorum tabi normalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 dreagloth said: Dworgian said: ateş parçam, aslanım, delikanlım fln mı desin mesela? basit düşün, yapabilirsin komplike düşüncelerin adamıyım ben yapamıyorum. sen basit düşün aydınlat beni lsjdlksj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 oğlum diyecek ulan ne olabilir ki başka, koçum, aslanım da kafi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 konusmadan. papyonu gorunce ciddiye alamadim. yaninda nisanlisi vardi, nisanlisi benim uniden arkadas. onunla konustum. benden habersiz nasil evleniyosun mehehe diye espri falan yaptim adamin yaninda. 3 kiz benim okuldandi onlarla muhabbete daldim, adam zaten benim igrenc esprimden, ve onu ignorelamamdan sonra yavasca cekildi geri geri gitti masaya oturdu. 1 ay sonra kiz evlenip fotoyu fb'a koyunca aa bu tip o gun yanindaki elemanmis diye farkettim. tldr papyon takmayin. frak falan giyiyosaniz o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 dreagloth said: oğlum diyecek ulan ne olabilir ki başka, koçum, aslanım da kafi bebişim dese? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 annesi der onu, babanın misyonu farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Bir solak olarak kullanamadığım tek sağlak aleti ve normal klavye üzerindeki num pad öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 oğlum değil mi çükünü koparırım vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Dworgian said: dreagloth said: oğlum diyecek ulan ne olabilir ki başka, koçum, aslanım da kafi bebişim dese? Şekmişerraki desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 sdadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 deadwoll said: Bir solak olarak kullanamadığım tek sağlak aleti ve normal klavye üzerindeki num pad öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Sağlakların dizayn ettiği solak klavyesi o kadar oluyor işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 o çocuğun sizden çekeceği var anlaşılan:) bırak neyi istiyosa onu kullansın 2 yaşında eline karışıyosan ilerde sokağa çıkmasına bile bulaşırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Vulcan_Lionheart said: oğluşum 2 yaşına gelmek üzere ve sürekli sol elini kullanıyor ,anlaşılan solak olacak... sağı kullanması için teşvik etmek gerekir mi yoksa hangisiyle rahat ediyorsa diye serbest bırakmak mı gerekir sizce? afedersin de manyak mısınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Vulcan_Lionheart said: aha bu da resmi benim elemanın :) :) burda da 1 yaşına basmıştı lol maşallah bebişe de nazar boncuğu yapıştır şu fotoğrafların bir köşesine negatif enerji diye bir şey var olm yaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Solak cocugu sag ele zorlarsaniz hayatinin kotulugunu yapmis olursunuz. Hani sag el sol el meselesi degil ciddi psikolojik rahatsizliklar ortaya cikiyor baskilamadan dolayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 lan ben de yazı yazarken sağla yazyorum ama bi şey çizerken solla çiziyorum nedense. daha düzgün çizgi çekebiliyorum falan. güzel resim zaten çizemiyorum yani de sağla direkt sıfır, cin aliyi bile zor çizerim. kalemi de angut gibi tutuyorum bu arada sağlak olmama rağmen bir şekilde elim hep mürekkep/boya oluyor, sırrı çözülemedi henüz. kaşığı çatalı da düzgün tutamazdım 18-19 yaşında zar zor alıştırdım kendime, insan içinde değilken mağara adamı gibi tutuyorum hâlâ. düşünüyorum solaktım zorlayan falan da olmadı ona dair hiçbir şey hatırlamıyorum yani, en azından şimdi söylerlerdi anasını satim. ben direk malım sanırım ne sağ ne sol bi siki doğrultamıyorum. zorlamayın çocuğu bu arada napıyosa yapsın yazıktır sdfkj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 topçu yap zengin olsun çocuk. emre çolak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 itiraf edin hepiniz sağ ile yazıp sol ile asılıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 The King's Speech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Erken yasta tenise falan başlatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 aynen, 10 solak tenisçi 10bin sağlak tenisçiyi yoqediyor. 6 yaşında verin tenis kursuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar