Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bebeğimizin solak olması..

Vulcan_Lionheart

Öne çıkan mesajlar

Marty said:

abi gecen bi adamla tanistim. kot pantalon ustune beyaz gomlek, mavi ceket, her sey normal, ustune kirmizi papyon takmis.
PWC da calisiyomus hollandada. yas 33 falan minimum. adami ciddiye alamadim resmen. bildigin gormezden geldim.

konuştuğunda saçmaladı da mı ciddiye almadın yoksa konuşmadan mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

abi gecen bi adamla tanistim. kot pantalon ustune beyaz gomlek, mavi ceket, her sey normal, ustune kirmizi papyon takmis.
PWC da calisiyomus hollandada. yas 33 falan minimum. adami ciddiye alamadim resmen. bildigin gormezden geldim.

Pilotluk başvurusuna gittiğimde gördüğüm bordo papyonlu adam.

evet, gizlice çektim.
Sosyal ağlarda paylaş

konusmadan. papyonu gorunce ciddiye alamadim. yaninda nisanlisi vardi, nisanlisi benim uniden arkadas. onunla konustum. benden habersiz nasil evleniyosun mehehe diye espri falan yaptim adamin yaninda. 3 kiz benim okuldandi onlarla muhabbete daldim, adam zaten benim igrenc esprimden, ve onu ignorelamamdan sonra yavasca cekildi geri geri gitti masaya oturdu. 1 ay sonra kiz evlenip fotoyu fb'a koyunca aa bu tip o gun yanindaki elemanmis diye farkettim.

tldr papyon takmayin.
frak falan giyiyosaniz o ayri.
Sosyal ağlarda paylaş

lan ben de yazı yazarken sağla yazyorum ama bi şey çizerken solla çiziyorum nedense. daha düzgün çizgi çekebiliyorum falan. güzel resim zaten çizemiyorum yani de sağla direkt sıfır, cin aliyi bile zor çizerim. kalemi de angut gibi tutuyorum bu arada sağlak olmama rağmen bir şekilde elim hep mürekkep/boya oluyor, sırrı çözülemedi henüz.

kaşığı çatalı da düzgün tutamazdım 18-19 yaşında zar zor alıştırdım kendime, insan içinde değilken mağara adamı gibi tutuyorum hâlâ.

düşünüyorum solaktım zorlayan falan da olmadı ona dair hiçbir şey hatırlamıyorum yani, en azından şimdi söylerlerdi anasını satim. ben direk malım sanırım ne sağ ne sol bi siki doğrultamıyorum.

zorlamayın çocuğu bu arada napıyosa yapsın yazıktır sdfkj.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...